Top
Menu QUICK GUILD
5V5URFARAMPOROBLITZ

[Tutorial Patch 12.9] Hecarim Jungle, Obiecte Recomandate | Măiestrii | Rune | Vrăji De Invocator | Vrăji - (Mode 5V5)

Informaţii despre campion (Hecarim jungle 5v5 patch 12.9)

Hecarim Hecarim Statistici

Atac: 66

Apărare: 6

Magie: 4

Dificultate: 6

Viaţă: 580

Viteză de mișcare: 345

Armură: 35

Rază de acţiune: 175

Regenerare viaţă: 7

Lovitură critică: 0

Viteza de atac: 0.67

Hecarim

umbra războiului

Luptător Luptător Tanc Tanc


Hecarim 5v5 jungle

JUNGLE

 • Tier: S+
 • Win Rate: 51.80%
 • Role Rate: 99.05%
 • Pick Rate: 8.86%
 • Ban Rate: 11.66%
 • Games: 68078
 • KDA: 3.06
 • Score: 74.39

Hecarim e o apariție spectrală, jumătate om, jumătate bestie, blestemat să calce mereu în copite sufletele muritorilor. Când Insulele Binecuvântate au fost cuprinse de umbre, acest cavaler mândru a fost zdrobit de forțele malefice ale Cataclismului, împreună cu toți călăreții din subordinea sa. Acum, de fiecare dată când Negura întunecată se răspândește de-a lungul și de-a latul Runeterrei, Hecarim îi conduce pe aceștia într-un atac devastator, strivindu-și inamicii sub copite și lăsându-se îmbătat de plăcerea de a măcelări tot ce-i iese în cale.

Hecarim Sfaturi (Ally)

 • ''Spiritul groazei'' te vindecă atunci când inamicii din apropiere suferă daune, inclusiv daune provocate de aliați. Folosește-l în timpul unei lupte de mare amploare pentru a maximiza șansele de supraviețuire ale lui Hecarim.
 • ''Atacul devastator'' provoacă mai multe daune în funcție de distanța străbătută. Încearcă să folosești ''Măcelul umbrelor'' sau vrăji de invocator precum ''Fantomă'' sau ''Flash'' pentru a maximiza aceste daune.

Hecarim Sfaturi (Enemy)

 • Hecarim se vindecă de la inamicii din apropiere cu ''Spiritul groazei'', dar îi lipsește rezistența, așa că provoacă-i daune însemnate într-un timp cât mai scurt.
 • Abilitatea supremă a lui Hecarim îi face pe rivali să fugă îngroziți. Răspândiți-vă pentru a-i reduce puterea în lupte.

Vrăji de invocator

Nimicire Nimicire

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 15

Rază de acţiune: 500


Îi provoacă 450 daune reale monstrului epic, mare sau mediu sau minionului pe care îl țintești. Stochează două cumuluri (timp de reîncărcare: 90 sec.).

Fantomă Fantomă

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 210

Rază de acţiune: 200


Timp de 10 secunde, campionul tău se poate deplasa prin unități și primește 24-48% viteză de mișcare (în funcție de nivelul său). ''Fantoma'' își extinde durata după o doborâre.


Hecarim Măiestrii

Vrăjitorie
Asalt fazic
Atunci când lovești un campion inamic cu 3 atacuri sau abilități diferite în decurs de 4 sec., primești 15-40% viteză de mișcare (în funcție de nivel) și 75% rezistență la încetiniri.
Bonusul crește la 30-60% viteză de mișcare pentru campionii melee.
Durată: 3 sec.
Timp de reactivare: 10-30 sec
Mantia norilor
După ce folosești o vrajă de invocator, primești un bonus la viteza de mișcare timp de 2 sec. și poți trece prin unități.

Bonus: 5% – 25% viteză de mișcare, în funcție de timpul de reactivare al vrăjii de invocator (cu cât timpul de reactivare este mai mare, cu atât bonusul la viteza de mișcare este mai mare).
Celeritate
Toate bonusurile tale de mișcare sunt cu 7% mai eficiente și primești un bonus de 1% la viteza de mișcare.
Mers pe apă
Primești 25 viteză de mișcare și un bonus adaptiv de până la 18 daune din atac sau 30 puterea abilităților (în funcție de nivel) atunci când te afli în râu.''Fii iute ca râul învolburat și agil ca un Crab înfricoșat.''
Precizie
Triumf
Doborârile îți refac 12% din viața lipsă și îți oferă 20 aur suplimentar.''Doar cel mai periculos joc îți poate aduce gloria supremă.''
– bilanțier noxian
Legendă: Tenacitate
Primești 5% tenacitate, plus încă 2.5% pentru fiecare cumul de ''Legendă'' (poți aduna maximum 10 cumuluri).

Primești puncte pentru cumulurile de ''Legendă'' la fiecare doborâre de campion sau monstru epic, la uciderile de monștri mari și la uciderile de minioni.
AttackSpeed
+10% viteză de atac
Adaptive
+9 putere adaptivă
Armor
+6 armură

Hecarim Obiecte de început (PROBUILD)

Cuțit de tăciune Cuțit de tăciune

CUMPĂRĂ: 350

VINDE: 140

8% omni-vampirism împotriva monștrilor
 • Incendiere: când le provoci daune monștrilor, le dai foc, provocându-le (60 + 30% puterea abilităților + 5% daune bonus din atac + 2% din viața bonus) daune magice de-a lungul a 5 secunde.
 • Cale zdrobitoare: folosirea ''Nimicirii'' de 5 ori consumă acest obiect, îți îmbunătățește ''Nimicirea'' în ''Nimicire zdrobitoare'' și își crește daunele împotriva monștrilor. ''Nimicirea zdrobitoare'' însemnează un campion inamic timp de 4 secunde. În acest timp, îi provoci acestuia 48-125 (în funcție de nivel) daune reale bonus la impact timp de 2.5 secunde și suferi cu 20% mai puține daune din partea lui.
 • Vânător: primești experiență bonus atunci când ucizi monștri mari.
 • Recuperare: îți regenerezi până la 8-18 (în funcție de nivel) mană pe secundă atunci când te afli în junglă sau în râu.

  La consumarea obiectului, deținătorul primește permanent toate efectele acestuia și își crește daunele ''Nimicirii'' împotriva monștrilor. Dacă ai adunat mai mult aur din minioni decât din monștri din junglă, experiența și aurul câștigate pentru minionii uciși sunt reduse semnificativ. Vindecarea nu este redusă pentru atacurile AoE. Dacă ai cu două niveluri sub media nivelurilor campionilor din joc, uciderea monștrilor îți oferă experiență bonus.
  Numai atacurile și abilitățile aplică arderea ''Nimicirii zdrobitoare''.
 • Poțiune tămăduitoare Poțiune tămăduitoare

  CUMPĂRĂ: 150

  VINDE: 60

  Activă – Consumă: consumă un cumul pentru a-ți reface 125 viață de-a lungul a 12 secunde. Poate avea maximum 2 cumuluri și se realimentează la vizitarea magazinului.
  Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.

  Hecarim obiecte recomandate (PROBUILD)

  Cizme ioniene pentru luciditate Cizme ioniene pentru luciditate

  CUMPĂRĂ: 950

  VINDE: 665

  20 rapiditatea abilităților
  45 viteză de mișcare

 • Primești 12 rapiditatea vrăjilor de invocator.

  ''Acest obiect comemorează victoria Ioniei împotriva Noxusului din ziua de 10 decembrie a anului 20 CLE, în bătălia de recucerire a provinciilor sudice.''
 • Chimrezervor turbo Chimrezervor turbo

  CUMPĂRĂ: 2800

  VINDE: 1960

  350 viață
  25 armură
  25 rezistență la magie
  20 rapiditatea abilităților


  Activă – Supraîncărcat: îți oferă 40% viteză de mișcare timp de 4 secunde atunci când te îndrepți spre inamici sau turnuri inamice. Când ești aproape de un inamic (sau după 4 secunde), emiți o undă de șoc care încetinește campionii din apropiere cu 50% timp de 1.5 secunde (timp de reactivare: 90 sec.).
  Realimentare: când te miști sau suferi daune din partea campionilor și a monștrilor mari, ți se umple chimrezervorul. La 100 cumuluri, următorul tău atac de bază le provoacă 40-120 (+1% din viața maximă, +3% din viteza de mișcare) daune magice tuturor inamicilor din apropiere (daunele cresc cu 30% împotriva minionilor și 200% împotriva monștrilor din junglă).

  Pasivă mitică: le oferă tuturor celorlalte obiecte legendare 5 rapiditatea abilităților și 50 viață.

  Manamune Manamune

  CUMPĂRĂ: 2900

  VINDE: 2030

  35 daune din atac
  500 mană
  15 rapiditatea abilităților

 • Uimire: primești daune bonus din atac egale cu 2,5% din mana maximă.
 • Încărcare cu mană: lovește o țintă cu o abilitate sau un atac pentru a consuma un cumul și a primi 3 mană bonus, valoare dublată dacă ținta este un campion. Oferă un maximum de 360 mană, punct în care obiectul se transformă în ''Muramana''.

  Primești un cumul nou de ''Încărcare cu mană'' la fiecare 8 secunde (maximum 4).
 • Dansul morții Dansul morții

  CUMPĂRĂ: 3300

  VINDE: 2310

  55 daune din atac
  45 armură
  15 rapiditatea abilităților

 • Ignoră durerea: 30% (10% pentru campionii care atacă la distanță) din daunele suferite îți sunt provocate de-a lungul a 3 secunde.
 • Sfidare: doborârile de campioni elimină daunele rămase din ''Ignoră durerea'' și îți refac viață în valoare de 175% din daunele bonus din atac de-a lungul a 2 secunde.
 • Platoșa ostașului ucis Platoșa ostașului ucis

  CUMPĂRĂ: 2900

  VINDE: 2030

  300 viață
  45 armură
  5% viteză de mișcare
 • Naufragiator: cât timp te afli în mișcare, câștigi până la 40 viteză de mișcare bonus. Următorul tău atac descarcă exploziv viteza de mișcare acumulată, provocând până la 40 (+100% daune din atac de bază) daune fizice. Dacă este provocat de un campion melee la viteză maximă, atacul va și încetini ținta cu 50% timp de 1 secundă.

  ''Îmi poți lua armura doar într-un singur fel...'' – Anonim
 • Gheara lui Sterak Gheara lui Sterak

  CUMPĂRĂ: 3100

  VINDE: 2170

  400 viață
 • Ghearele care prind: primești daune bonus din atac în valoare de 40% din daunele de bază din atac.
 • Linia vieții: când suferi daune care ți-ar reduce viața sub 30%, primești un scut în valoare de 75% din viața bonus timp de 3.75 secunde (60 sec.).
 • Prisma oracolului Prisma oracolului

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: Verifică o zonă în jurul tău, anunțând prezența unităților inamice, dezvăluind capcanele invizibile și detectând și dezactivând temporar ''Gărzile ascunse'' ale inamicilor timp de 10 secunde (timp de reactivare: 90-60 sec.).
  Elixirul fierului Elixirul fierului

  CUMPĂRĂ: 500

  VINDE: 200

  Activă – Consumă: bea pentru a primi 300 viață, 25% tenacitate și dimensiune crescută a campionului timp de 3 minute. Cât timp efectul este activ, atunci când te deplasezi, lași în urmă o potecă ce crește cu 15% viteza de mișcare a campionilor aliați.

  Dacă bei un elixir diferit, vei înlocui efectele celui actual.

  Hecarim Activă Abilităţi

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Calea războiului Calea războiului

  Hecarim primește daune din atac egale cu un procent din viteza sa de mișcare bonus.

  Furia Furia

  Timp De Reactivare: 4

  Consumabile: 28/31/34/37/40

  Rază de acţiune: 350

  Hecarim spintecă inamicii din apropiere provocând daune fizice. Dacă Hecarim îi provoacă daune cel puțin unui inamic, daunele pentru folosirile ulterioare ale ''Furiei'' cresc, iar timpul de reactivare scade.

  Spiritul groazei Spiritul groazei

  Timp De Reactivare: 18

  Consumabile: 50/60/70/80/90

  Rază de acţiune: 525

  Hecarim provoacă daune magice inamicilor din apropiere pentru scurt timp și se vindecă cu un procent din orice daune suferite de aceștia.

  Atac devastator Atac devastator

  Timp De Reactivare: 20/19/18/17/16

  Consumabile: 60

  Rază de acţiune: 300

  Hecarim primește un bonus la viteza de mișcare și se poate deplasa prin unități pentru scurt timp. Următorul său atac aruncă ținta în spate și îi provoacă daune fizice suplimentare în funcție de distanța pe care a parcurs-o de la activarea abilității.

  Măcelul umbrelor Măcelul umbrelor

  Timp De Reactivare: 140/120/100

  Consumabile: 100

  Rază de acţiune: 50000

  Hecarim invocă mai mulți călăreți spectrali și se năpustește înainte, provocând daune magice în linie dreaptă. Când asaltul se încheie, Hecarim creează o undă de șoc, făcând inamicii din apropiere să fugă îngroziți.

  Hecarim SKINS

  Hecarim default
  Hecarim, cavalerul însângerat
  Hecarim secerătorul
  Hecarim, călărețul fără cap
  Hecarim Arcade
  Hecarim, spiritul pădurii
  Hecarim, distrugătorul de lumi
  Hecarim Lăncier Zero
  Hecarim din Vestul Sălbatic
  Hecarim, călărețul cosmic