Top
Menu QUICK GUILD
5V5URFARAMPOROBLITZ

[Edzés Patch 12.9] Hecarim Jungle, Ajánlott Tárgyak | Mesterségek | Rúnák | Idézői Varázslatok | Képességek - (Mode 5V5)

Hősinformációk (Hecarim jungle 5v5 patch 12.9)

Hecarim Hecarim Statok

Sebzés: 8

Védekezés: 6

Varázslat: 4

Nehézség: 6

Életerő: 580

Mozgási sebesség: 345

Páncél: 35

Hatótáv: 175

Életerő-regenerálódás: 7

Kritikus csapás: 0

Támadás: 66

Támadási sebesség: 0.67

Hecarim

a háború árnyéka

Harcos Harcos Tank Tank


Hecarim 5v5 jungle

JUNGLE

 • Tier: S+
 • Win Rate: 51.80%
 • Role Rate: 99.05%
 • Pick Rate: 8.86%
 • Ban Rate: 11.66%
 • Games: 68078
 • KDA: 3.06
 • Score: 74.39

Hecarim ember és állat lidérces keveréke, aki arra kárhoztatott, hogy az örökkévalóságig a halandók lelkeire vadásszon. Egykor büszke lovag volt, és amikor az Áldott-szigetek árnyékba borult, a Romlás pusztító energiája megsemmisítette őt és lovas egységét a hátasaikkal együtt. Most, amikor a Fekete Köd próbálja elérni Runaterra távolabbi vidékeit, személyesen vezeti az élők elleni rohamot, élvezettel gyilkol és tapossa agyon ellenfeleit páncélozott patáival.

Hecarim Tippek (Ally)

 • A Rettegés szelleme életerőt tölt vissza, ha a közeli ellenfelek sebzést szenvednek, beleértve a szövetségesek által okozott sebzést is. Nagy csatákban érdemes bevetned, így maximalizálhatod Hecarim túlélőképességét.
 • Az Elsöprő roham a megtett távolsággal arányos mértékű sebzést okoz. A sebzés maximalizálása érdekében próbáld meg használni az Árnysereget, vagy egy idézői varázslatot, például a Gyorsítást vagy az Átvillanást.

Hecarim Tippek (Enemy)

 • Hecarim a Rettegés szellemével életerőt szerez a közelben tartózkodó ellenségektől, de a hatás nem tartós. Érdemes nagymértékű, gyors sebzést alkalmazni.
 • Hecarim végső képességének eredményeképp az ellenfelek rettegve menekülnek. Széledjetek szét, hogy csökkentsétek az erejét a csatákban!

Idézői varázslatok

Sújtás Sújtás

Fogyóeszköz: 0

Töltési Idő: 15

Hatótáv: 500


450 tényleges sebzést okoz a megcélzott hatalmas, nagy vagy közepes szörnynek, illetve minionnak. Két töltete van (90 mp újratöltési idő)

Szellem Szellem

Fogyóeszköz: 0

Töltési Idő: 210

Hatótáv: 200


A hős 10 másodpercig át tud haladni más egységeken, és (szinttől függően) 24–48%-kal nő a mozgási sebessége. A Gyorsítás időtartama kiiktatáskor megnő.


Hecarim Mesterségek

Boszorkányság
Fázisroham
Ha egy ellenséges hőst 4 másodpercen belül 3 támadással vagy különálló képességgel találsz el, a szintedtől függően 15–40% mozgási sebességet és 75% lassítás-ellenállást kapsz.
A közelharci hősök 30–60% mozgási sebességet kapnak.
Időtartam: 3 másodperc
Töltési idő: 10 másodperc – 30 másodperc
Zivatarpalást
Egy idézői varázslat elsütése után a mozgási sebességed megnő. Ez 2 másodpercig tart, és ezalatt áthaladhatsz más egységeken.

Növekedés: 5%–25% mozgási sebesség az idézői varázslat töltési idejétől függően. (A hosszabb töltési idővel rendelkező idézői varázslatok több mozgási sebességet biztosítanak.)
Fürgeség
A mozgásra vonatkozó bónuszok 7%-kal erősebben hatnak rád, és 1%-kal nő a mozgási sebességed.
Vízen járás
A folyóban 25 mozgási sebesség és (adaptív) legfeljebb 18 bónusz sebzés vagy 30 varázserő erő jár (a szinttől függően).Légy oly sebes, akár a folyó vize, és fürge, mint a megriadt Suhanó sutyerák.
Precizitás
Diadal
A kiiktatások visszatöltik a hiányzó életerőd 12%-át és + 20 aranyat adnak.„A legveszélyesebb préda hozza a legnagyobb dicsőséget.”
– Noxusi ítéletmondó
Legenda: Kitartás
5% kitartás és további 2.5% a Legenda minden jelzője után (legfeljebb 10 jelző gyűjthető).

A Legenda jelzőire hősök és hatalmas szörnyek kiiktatásával, illetve nagy szörnyek és minionok megölésével lehet szert tenni.
AttackSpeed
+10% támadási sebesség
Adaptive
+9 adaptív erő
Armor
+6 páncél

Hecarim Kezdő tárgyak (PROBUILD)

Parázskés Parázskés

VÁSÁRLÁS: 350

ELADÁS: 140

8% életvarázs szörnyek ellen
 • Tűzlabda: a megsebzett szörnyek égni kezdenek, ami 5 másodperc alatt további (60 + 30% varázserő + 5% bónusz sebzés + 2% bónusz életerő) varázssebzést okoz.
 • Kihívó ösvény: a tárgy 5 Sújtás után elhasználódik, a Sújtás Kihívó sújtássá fejlődik, és növekszik a szörnyek elleni sebzés. A Kihívó sújtás 4 másodpercre megjelöli a hősöket. Ezalatt 2.5 másodpercen át minden találattal (szinttől függően) 48–125 bónusz tényleges sebzést okozol nekik, és 20%-kal kisebb sebzést tudnak okozni neked.
 • Vadász: a nagy szörnyek megöléséért bónusz tapasztalat jár.
 • Pótlás: a dzsungelben vagy a folyóban másodpercenként legfeljebb (szinttől függően) 8–18 manát tölt vissza.

  A tárgy felhasználásakor az összes hatása véglegessé válik, és növekszik a Sújtás szörnyek elleni sebzése. Ha több aranyat szereztél minionokból, mint dzsungelszörnyekből, jelentősen csökken a minionok után kapott arany és tapasztalat. A területre ható képességekből való gyógyítás mértéke nem csökken. Ha a hős szintje legalább két szinttel alacsonyabb a játékban részt vevő hősök szintjének átlagánál, az elpusztított szörnyekért bónusz tapasztalati pontok járnak.
  Csak a támadások és képességek alkalmazzák a Kihívó sújtás égető hatását
 • Újratölthető ital Újratölthető ital

  VÁSÁRLÁS: 150

  ELADÁS: 60

  Aktív – Felhasználás: Egy töltet felhasználásával 12 másodperc alatt 125 életerőt tölt vissza. Legfeljebb 2 töltete lehet, és a bolt meglátogatásakor újratöltődik.
  Láthatatlan őrszem Láthatatlan őrszem

  VÁSÁRLÁS: 0

  ELADÁS: 0

  Aktív – Talizmán: Egy 90 – 120 másodpercig aktív Láthatatlan őrszemet helyez a talajra, amely az ellenfelek számára nem látható, de rálátást biztosít a csapatodnak a környező területre. Legfeljebb 2 Láthatatlan őrszemet tárolhat, és 240 – 120 másodpercenként elérhetővé válik egy újabb őrszem.

  Hecarim Ajánlott tárgyak (PROBUILD)

  Ioniai fénycipő Ioniai fénycipő

  VÁSÁRLÁS: 950

  ELADÁS: 665

  20 képességgyorsítás
  45 mozgási sebesség

 • Az idézői varázslatok töltési ideje 12-kal csökken.

  „Ez a tárgy annak a győzelemnek állít emléket, amelyet Ionia Noxus felett aratott a déli tartományokért vívott visszavágó küzdelemben, l. i. sz. 20. december 10-én.”
 • Turbó vegyi tank Turbó vegyi tank

  VÁSÁRLÁS: 2800

  ELADÁS: 1960

  350 életerő
  25 páncél
  25 varázsellenállás
  20 képességgyorsítás


  Aktív – Túltöltve: 4 másodpercre 40%-kal megnöveli a mozgási sebességet, ha ellenfél vagy ellenséges torony felé haladsz. Ha megközelítesz egy ellenfelet (vagy eltelik 4 másodperc), egy lökéshullám indul útjára, amely 1.5 másodpercre 50%-kal lelassítja a közeli hősöket (90 másodperc töltési idő).
  Újratöltés: A mozgás, valamint a hősöktől és a nagy szörnyektől elszenvedett sebzés feltölti a vegyi tankot. 100 jelző elérésekor a következő alaptámadás 40–120 (+ a maximális életerő 1%-a, + 3% mozgási sebesség) varázssebzést okoz minden közeli ellenfélnek (minionok ellen 30%-kal, dzsungelszörnyek ellen 200%-kal erősebb).

  Mitikus passzív: Elérhetővé teszi az összes többi Legendás tárgyat 5 képességgyorsítás és 50 életerő.

  Manamún Manamún

  VÁSÁRLÁS: 2900

  ELADÁS: 2030

  35 sebzés
  500 mana
  15 képességgyorsítás

 • Bámulat: a maximális mana 2,5%-ával egyenlő bónusz sebzést biztosít.
 • Manatöltés: amikor eltalálsz egy célpontot valamelyik képességeddel vagy támadásoddal, felhasználsz egy töltetet, és 3 bónusz manát kapsz (ha a célpont hős, kétszer annyit). Legfeljebb 360 manát biztosít, amelynek összegyűjtése után a Muramana tárggyá alakul át.

  8 másodpercenként kapsz egy újabb Manatöltés-töltetet (legfeljebb 4 töltet).
 • Haláltánc Haláltánc

  VÁSÁRLÁS: 3300

  ELADÁS: 2310

  55 sebzés
  45 páncél
  15 képességgyorsítás

 • Fájdalomtűrés: az elszenvedett sebzésből 30% (10% távolsági harcosok esetén) 3 másodperc alatt fejti ki a hatását.
 • Dacolás: a hősök kiiktatása nullázza a Fájdalomtűrés fennmaradó sebzését, és 175% bónusz sebzést életerőként tölt vissza 2 másodperc alatt.
 • Holtak vértje Holtak vértje

  VÁSÁRLÁS: 2900

  ELADÁS: 2030

  300 életerő
  45 páncél
  5% mozgási sebesség
 • Hajótörő: az egység mozgás közben legfeljebb 40 bónusz mozgási sebességet gyűjt. A következő támadás kisüti a felhalmozott mozgási sebességet, és legfeljebb 40 (+100% alapsebzés) fizikai sebzést okoz. Ha a támadó egy maximális sebességet elért közelharcos hős, a támadás ezenkívül 1 másodpercre 50%-kal lelassítja a célpontot.

  „Ezt a páncélt csak egy módon veheted el tőlem…” – a korábbi tulajdonos utolsó szavai
 • Sterak kihívása Sterak kihívása

  VÁSÁRLÁS: 3100

  ELADÁS: 2170

  400 életerő
 • Fogókarmok: az alapsebzés 40%-ának megfelelő bónusz sebzést biztosít.
 • Életmentő: ha az elszenvedett sebzés 30% alá csökkentené az életerőt, 3.75 másodpercre egy 75% bónusz életerőnek megfelelő pajzsot biztosít (60mp ).
 • A látó lencséje A látó lencséje

  VÁSÁRLÁS: 0

  ELADÁS: 0

  Aktív – Talizmán: Megvizsgálja a környező területet, figyelmeztet a rejtőzködő ellenséges egységekre, felfedi a közeli láthatatlan csapdákat, továbbá 10 másodpercre felfedi (és ideiglenesen hatástalanítja) az ellenséges Láthatatlan őrszemeket (90–60 másodperc töltési idő).
  Vaselixír Vaselixír

  VÁSÁRLÁS: 500

  ELADÁS: 200

  Aktív – Felhasználás: Az elfogyasztását követően 3 percig 300 életerőt és 25% kitartást biztosít, továbbá megnöveli a hős méretét. Amíg a hatás aktív, az egység nyomvonalat hagy hátra, amely 15%-kal növeli a szövetséges hősök mozgási sebességét.

  Egy újabb elixír elfogyasztása megszünteti az aktuális elixír hatását.

  Hecarim Aktív Képességek

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Hadiösvény Hadiösvény

  Hecarim a bónusz mozgási sebességének bizonyos százalékos értékével megegyező mértékű sebzést nyer.

  Tombolás Tombolás

  Töltési Idő: 4

  Fogyóeszköz: 28/31/34/37/40

  Hatótáv: 350

  Hecarim végighasít a közelben tartózkodó ellenfelein, és fizikai sebzést okoz. Ha Hecarim megsebez legalább egy ellenfelet, azzal megnöveli a sebzését és csökkenti a következő Tombolás töltési idejét.

  A rettegés szelleme A rettegés szelleme

  Töltési Idő: 18

  Fogyóeszköz: 50/60/70/80/90

  Hatótáv: 525

  Hecarim egy rövid ideig varázssebzést okoz a közelben tartózkodó ellenfeleknek, és az ellenfelek által elszenvedett sebzés egy bizonyos százalékának megfelelő életerőt nyer vissza.

  Elsöprő roham Elsöprő roham

  Töltési Idő: 20/19/18/17/16

  Fogyóeszköz: 60

  Hatótáv: 300

  Hecarim mozgási sebessége rövid ideig fokozatosan nő, és ezalatt képes áthaladni az egységeken. A következő támadása hátralöki a célpontot, és bónusz fizikai sebzést okoz, amelynek mértéke attól függ, hogy Hecarim mekkora utat tett meg a képesség aktiválása óta.

  Árnysereg Árnysereg

  Töltési Idő: 140/120/100

  Fogyóeszköz: 100

  Hatótáv: 50000

  Hecarim szellemlovasokat idéz meg, akik egy vonalban rohamoznak előre vele együtt, varázssebzést okozva az ellenfeleknek. Hecarim a roham befejeztekor lökéshullámot kelt, amitől a közelben tartózkodó ellenfelek fejvesztett menekülésre kényszerülnek.

  Hecarim SKINS

  Hecarim default
  Véres lovag Hecarim
  Kaszás Hecarim
  Fej nélküli Hecarim
  Játéktermi Hecarim
  Kerekerdő Hecarim
  Világpusztító Hecarim
  Lándzsás Zéró Hecarim
  Párbajhős Hecarim
  Kozmikus rohamozó Hecarim