[Tutorial] Taric Nexus Blitz Jungle, Obiecte Recomandate | Măiestrii | Rune | Vrăji De Invocator | Vrăji - (Mode Blitz)

Informaţii despre campion (Taric jungle blitz )

Taric Taric Statistici

Atac: 55

Apărare: 8

Magie: 5

Dificultate: 3

Viaţă: 575

Viteză de mișcare: 340

Armură: 40

Rază de acţiune: 150

Regenerare viaţă: 6

Lovitură critică: 0

Viteza de atac: 0.625

Taric

scutul Valoranului

Suport Suport Luptător Luptător


Taric blitz jungle
Taric blitz lane

JUNGLE

 • Tier: B
 • Win: 50.58%
 • Role: 56.49%
 • Pick: 0.47%
 • Ban: 0.27%
 • Games: 3090
 • KDA: 3.56
 • Score: 47.70

Taric, Aspectul Protectorului, stăpânește o putere incredibilă, cu ajutorul căreia luptă pentru a proteja viața, iubirea și frumusețea din Runeterra. După ce și-a neglijat îndatoririle militare și a fost exilat din țara lui natală, Demacia, Taric a urcat pe Muntele Targon pentru a-și căuta ispășirea. Și-a găsit în schimb o nouă menire: pătruns de puterea străvechiului popor din Targon, Taric a dobândit titlul de ''scutul Valoranului'' și apără acum întreaga lume de asaltul neobosit al creaturilor din Vid.

Taric Sfaturi (Ally)

 • Datorită reducerii timpului de reactivare oferite de ''Bravadă'', Taric poate folosi cu foarte mult succes obiectele pentru reducerea timpului de reactivare, cum ar fi ''Inimă înghețată'', ''Mănușa din gheață'' și ''Înfățișarea sufletului''.
 • Când folosește ''Atingerea stelelor'' la mai puține cumuluri, vindecarea este mai puțin eficientă din punct de vedere al manei, dar daunele susținute ale lui Taric pot crește puternic datorită ''Bravadei''.
 • În loc să păstrezi ''Strălucirea cosmică'' pentru ultima clipă și să riști să-ți moară un aliat în timp ce o pregătești, o poți activa din clipa în care știi că începe sigur o luptă de echipă.

Taric Sfaturi (Enemy)

 • Suprema lui Taric, ''Strălucire cosmică'', are o durată lungă de pregătire. Încearcă să-ți dai seama repede dacă e mai bine să ieși din luptă sau să încerci să-i ucizi aliații înainte să devină invulnerabili.
 • Când are ''Bravada'' activă, Taric își reduce timpul de reactivare al abilităților cu atacurile de bază. Încearcă să-l ții la distanță în luptele de echipă și să-l pedepsești când se apropie de valurile de minioni de pe culoar.

Vrăji de invocator

Nimicire Nimicire

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 15

Rază de acţiune: 500


Flash Flash

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 300

Rază de acţiune: 425


Îți teleportează campionul pe o distanță scurtă către locul unde ții cursorul.


Taric Măiestrii

Hotărâre
Mână dreaptă
Îi protejezi pe aliații aflați pe o rază de 350 unități față de tine și pe cei asupra cărora folosești vrăji timp de 2.5 sec. Cât timp protejezi un campion aliat, dacă unul dintre voi suferă daune mai mari decât o valoare mică pe durata protejării, amândoi primiți un scut timp de 1.5 sec.

Timp de reactivare: 70-40 sec.
Scut: 70-150 + 15% din puterea abilităților + 9% din viața bonus.
Prag de declanșare: 90-250 daune după reducere.
Fântâna vieții
Dacă îi reduci mobilitatea unui campion inamic, acesta este însemnat timp de 4 sec.

Campionii aliați care atacă inamicii însemnați se vindecă cu 5 + 1% din viața ta maximă de-a lungul a 2 sec.
Armură de os
După ce suferi daune din partea unui campion inamic, următoarele 3 vrăji sau atacuri folosite de acesta împotriva ta îți provoacă daune reduse cu 30-60.


Durată: 1.5 sec.
Timp de reactivare: 45 sec.
Revitalizare
Primești 5% vindecare și putere a scuturilor.

Vindecările și scuturile activate sau primite de tine sunt mai puternice cu 10% în cazul țintelor care au sub 40% viață.
Precizie
Legendă: Tenacitate
Primești 5% tenacitate, plus încă 2.5% pentru fiecare cumul de ''Legendă'' (poți aduna maximum 10 cumuluri).

Primești puncte pentru cumulurile de ''Legendă'' la fiecare doborâre de campion sau monstru epic, la uciderile de monștri mari și la uciderile de minioni.
Prezență de spirit
Când îi provoci daune unui campion inamic, regenerarea manei crește cu @RegenAmount@ (80% eficiență pentru campionii care atacă la distanță) mană pe secundă timp de 4 secunde. Utilizatorii de energie primesc 1,5 energie pe secundă.

Doborârile îți refac 15% din mana sau energia maximă.
AttackSpeed
+10% viteză de atac
Adaptive
+9 putere adaptivă
Armor
+6 armură

Taric Obiecte de început (PROBUILD)

Tăișul grindinei Tăișul grindinei

CUMPĂRĂ: 350

VINDE: 140

8% omni-vampirism împotriva monștrilor
 • Incendiere: când le provoci daune monștrilor, le dai foc, provocându-le (60 + 30% puterea abilităților + 5% daune bonus din atac + 2% din viața bonus) daune magice de-a lungul a 5 secunde.
 • Cale de gheață: folosirea ''Nimicirii'' de 5 ori consumă acest obiect, îți îmbunătățește ''Nimicirea'' în ''Nimicire de gheață'' și își crește daunele împotriva monștrilor. Când țintești campioni, ''Nimicirea de gheață'' le provoacă 20-156 (în funcție de nivel) daune reale și le fură 20% din viteza de mișcare timp de 2 secunde.
 • Vânător: primești experiență bonus atunci când ucizi monștri mari.
 • Recuperare: îți regenerezi până la 8-18 (în funcție de nivel) mană pe secundă atunci când te afli în junglă sau în râu.

  La consumarea obiectului, deținătorul primește permanent toate efectele acestuia și își crește daunele ''Nimicirii'' împotriva monștrilor. Dacă ai adunat mai mult aur din minioni decât din monștri din junglă, experiența și aurul câștigate pentru minionii uciși sunt reduse semnificativ. Vindecarea nu este redusă pentru atacurile AoE. Dacă ai cu două niveluri sub media nivelurilor campionilor din joc, uciderea monștrilor îți oferă experiență bonus.


 • Poțiune tămăduitoare Poțiune tămăduitoare

  CUMPĂRĂ: 150

  VINDE: 60

  Activă – Consumă: consumă un cumul pentru a-ți reface 125 viață de-a lungul a 12 secunde. Poate avea maximum 2 cumuluri și se realimentează la vizitarea magazinului.
  Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.

  Taric obiecte recomandate (PROBUILD)

  Mănușa din flăcări de gheață Mănușa din flăcări de gheață

  CUMPĂRĂ: 2800

  VINDE: 1960

  350 viață
  25 armură
  25 rezistență la magie
  20 rapiditatea abilităților

 • Valuri de foc: dacă suferi sau provoci daune, începi să le provoci (20-40 (în funcție de nivel) + 1% din viața bonus) daune magice pe secundă inamicilor din apropiere (daunele cresc cu 25% împotriva minionilor și 150% împotriva monștrilor) timp de 3 secunde.
 • Capcana zăpezii: atacurile creează o zonă înghețată timp de 1.5 secunde (timp de reactivare: 4 sec. | 6 sec. pentru campionii care atacă la distanță.). Inamicii care pășesc în zonă sunt încetiniți cu 25% pentru campionii melee și 12.5% pentru campionii care atacă la distanță (valoare ce crește în funcție de viața maximă).

  Pasivă mitică: le oferă tuturor celorlalte obiecte legendare 100 viață și 6% dimensiune.
 • Cizme cu armură Cizme cu armură

  CUMPĂRĂ: 1100

  VINDE: 770

  20 armură
  45 viteză de mișcare

 • Reduce daunele primite din atacuri cu 12%.
 • Manamune Manamune

  CUMPĂRĂ: 2900

  VINDE: 2030

  35 daune din atac
  500 mană
  15 rapiditatea abilităților

 • Uimire: primești daune bonus din atac egale cu 2,5% din mana maximă.
 • Încărcare cu mană: lovește o țintă cu o abilitate sau un atac pentru a consuma un cumul și a primi 3 mană bonus, valoare dublată dacă ținta este un campion. Oferă un maximum de 360 mană, punct în care obiectul se transformă în ''Muramana''.

  Primești un cumul nou de ''Încărcare cu mană'' la fiecare 8 secunde (maximum 4).
 • Inimă înghețată Inimă înghețată

  CUMPĂRĂ: 2500

  VINDE: 1750

  80 armură
  400 mană
  20 rapiditatea abilităților

 • Mângâierea iernii: reduce viteza de atac a inamicilor din apropiere cu 20%.
 • Tare ca piatra: reduce daunele primite din atacuri cu până la 7 + (3.5 per 1000 viață maximă). Reducerea este limitată la 40% din daunele atacului.
 • Armură cu spini Armură cu spini

  CUMPĂRĂ: 2700

  VINDE: 1890

  350 viață
  60 armură

 • Spini: când ești lovit de un atac, îi provoci (10 + 10% din armura bonus) daune magice atacatorului și îi aplici ''Răni grave'' de 40% timp de 3 secunde, dacă este un campion. Când imobilizezi campioni inamici, le aplici și ''Răni grave'' de 60% timp de 3 secunde.

  ''Răni grave'' reduce eficiența efectelor de vindecare și regenerare.
 • Înfățișarea sufletului Înfățișarea sufletului

  CUMPĂRĂ: 2900

  VINDE: 2030

  450 viață
  40 rezistență la magie
  10 rapiditatea abilităților
  100% regenerare de bază a vieții

 • Vitalitate infinită: crește cu 25% eficiența tuturor tipurilor de vindecare și puterea tuturor scuturilor primite de tine.
 • Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.
  Elixirul fierului Elixirul fierului

  CUMPĂRĂ: 500

  VINDE: 200

  Activă – Consumă: bea pentru a primi 300 viață, 25% tenacitate și dimensiune crescută a campionului timp de 3 minute. Cât timp efectul este activ, atunci când te deplasezi, lași în urmă o potecă ce crește cu 15% viteza de mișcare a campionilor aliați.

  Dacă bei un elixir diferit, vei înlocui efectele celui actual.

  Taric Activă Abilităţi

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Bravadă Bravadă

  După fiecare vrajă folosită, următoarele 2 atacuri de bază ale lui Taric se succed rapid, provoacă daune magice bonus și îi reduc timpii de reactivare ai vrăjilor de bază.

  Atingerea stelelor Atingerea stelelor

  Timp De Reactivare: 3

  Consumabile: 70/75/80/85/90

  Rază de acţiune: 325

  Vindecă aliații din apropiere în funcție de cumulurile strânse. Atacurile cu buff-ul ''Bravadă'' oferă un cumul de ''Atingerea stelelor''.

  Bastion Bastion

  Timp De Reactivare: 15

  Consumabile: 60

  Rază de acţiune: 800

  Crește în mod pasiv armura lui Taric și a oricărui campion aliat care beneficiază de buff-ul ''Bastion''.

  Protejează în mod activ un aliat și îi oferă buff-ul ''Bastion'' cât timp acesta rămâne lângă Taric. Vrăjile lui Taric sunt lansate și de aliatul cu ''Bastion''.

  Fascinație orbitoare Fascinație orbitoare

  Timp De Reactivare: 17/16/15/14/13

  Consumabile: 60

  Rază de acţiune: 610

  Taric pregătește o rază de lumină astrală care, după o scurtă durată, provoacă daune magice și amețește inamicii.

  Strălucire cosmică Strălucire cosmică

  Timp De Reactivare: 180/150/120

  Consumabile: 100

  Rază de acţiune: 400

  Învăluie campionii aliați din apropiere în energie cosmică și îi face invulnerabili pe o perioadă scurtă.

  Taric SKINS

  Taric default
  Taric, stăpânul smaraldelor
  Taric în armura străveche
  Taric cristale însângerate
  Taric la piscină
  Taric scutul luminii

  Taric Counters (Over 50% win rate)

  Bravadă Qiyana jungle - blitz

  Împărăteasa elementelor

  Bravadă Azir jungle - blitz

  împăratul nisipurilor

  Bravadă Galio jungle - blitz

  colosul

  Bravadă Evelynn lane - blitz

  îmbrățișarea agoniei

  Bravadă Taric lane - blitz

  scutul Valoranului

  Bravadă Irelia jungle - blitz

  dansatoarea tăișurilor

  Bravadă Kayn lane - blitz

  moartea din umbre

  Bravadă Aatrox lane - blitz

  sabia darkin

  Bravadă Blitzcrank jungle - blitz

  marele golem cu abur

  Bravadă Alistar lane - blitz

  minotaurul

  Bravadă Malzahar jungle - blitz

  profetul Vidului

  Bravadă Udyr jungle - blitz

  purtătorul spiritelor

  Bravadă Corki lane - blitz

  bombardierul curajos

  Bravadă Karthus lane - blitz

  rapsodul morții

  Bravadă Lissandra jungle - blitz

  vrăjitoarea ghețurilor

  Bravadă Skarner lane - blitz

  avangarda de cristal

  Bravadă Talon jungle - blitz

  umbra tăișului

  Bravadă Jhin jungle - blitz

  virtuozul

  Bravadă Tristana jungle - blitz

  țintașul yordle

  Bravadă Ekko lane - blitz

  puștiul care a înfrânt timpul

  Bravadă Rammus jungle - blitz

  tatuul cu armură

  Bravadă Garen lane - blitz

  măreția Demaciei

  Bravadă Darius lane - blitz

  mâna dreaptă a Noxusului

  Bravadă Yorick lane - blitz

  monahul umbrelor

  Bravadă Bard jungle - blitz

  ocrotitorul misterelor

  Bravadă Jayce jungle - blitz

  protectorul viitorului

  Bravadă Gwen lane - blitz

  croitoreasa binecuvântată

  Bravadă Twitch jungle - blitz

  șobolanul mârșav

  Bravadă Annie lane - blitz

  copilul întunericului

  Bravadă Amumu lane - blitz

  mumia tristă

  Bravadă Lulu lane - blitz

  zâna-vrăjitoare

  Bravadă Poppy lane - blitz

  straja barosului

  Bravadă Zac jungle - blitz

  arma secretă

  Bravadă Rengar lane - blitz

  mândria haitei

  Bravadă Fiddlesticks jungle - blitz

  teroarea primordială

  Bravadă Fiora lane - blitz

  inegalabilul duelist

  Bravadă Poppy jungle - blitz

  straja barosului

  Bravadă Riven jungle - blitz

  renegata

  Bravadă Warwick jungle - blitz

  furia dezlănțuită a Zaunului

  Bravadă Braum jungle - blitz

  inima Freljordului

  Bravadă Jayce lane - blitz

  protectorul viitorului

  Bravadă Pantheon jungle - blitz

  lancea indestructibilă

  Bravadă Rakan jungle - blitz

  fermecătorul

  Bravadă Sivir jungle - blitz

  războinica

  Bravadă Syndra jungle - blitz

  suverana întunecată

  Bravadă Urgot jungle - blitz

  torționarul de coșmar

  Bravadă Wukong lane - blitz

  regele maimuțelor

  Bravadă Garen jungle - blitz

  măreția Demaciei

  Bravadă Singed lane - blitz

  chimistul nebun

  Bravadă Aurelion Sol lane - blitz

  făuritorul de stele

  Bravadă Quinn jungle - blitz

  aripile Demaciei

  Bravadă Nautilus lane - blitz

  titanul adâncurilor

  Bravadă Zed jungle - blitz

  stăpânul umbrelor

  Bravadă Irelia lane - blitz

  dansatoarea tăișurilor

  Bravadă Evelynn jungle - blitz

  îmbrățișarea agoniei

  Bravadă Renekton lane - blitz

  măcelarul deșertului

  Bravadă Kai'Sa jungle - blitz

  fiica Vidului

  Bravadă Diana lane - blitz

  Luna întruchipată

  Bravadă Akali jungle - blitz

  asasina nevăzută

  Bravadă Ashe jungle - blitz

  arcașa ghețurilor

  Bravadă Darius jungle - blitz

  mâna dreaptă a Noxusului

  Bravadă Gangplank jungle - blitz

  teroarea mărilor

  Bravadă Kalista jungle - blitz

  lancea răzbunării

  Bravadă Kled jungle - blitz

  călărețul cârcotaș

  Bravadă Orianna jungle - blitz

  dansatoarea mecanică

  Bravadă Rengar jungle - blitz

  mândria haitei

  Bravadă Udyr lane - blitz

  purtătorul spiritelor

  Bravadă Kassadin lane - blitz

  călătorul din Vid

  Bravadă Pyke jungle - blitz

  spintecătorul de pe docuri

  Bravadă Thresh jungle - blitz

  temnicerul blestemat

  Bravadă Rakan lane - blitz

  fermecătorul

  Bravadă Rumble jungle - blitz

  amenințarea mecanică

  Bravadă Vel'Koz lane - blitz

  ochiul Vidului

  Bravadă Master Yi jungle - blitz

  maestrul Wuju

  Bravadă Illaoi lane - blitz

  preoteasa krakenului

  Bravadă Volibear lane - blitz

  furtuna nemiloasă

  Bravadă Ryze lane - blitz

  magul runelor

  Bravadă Draven lane - blitz

  mărețul torționar

  Bravadă Anivia jungle - blitz

  criophoenixul

  Bravadă Camille lane - blitz

  agentul din umbră

  Bravadă Cassiopeia jungle - blitz

  îmbrățișarea șarpelui

  Bravadă Heimerdinger jungle - blitz

  idolul inventatorilor

  Bravadă Janna lane - blitz

  mânia furtunii

  Bravadă Volibear jungle - blitz

  furtuna nemiloasă

  Bravadă Caitlyn jungle - blitz

  șeriful din Piltover

  Bravadă Kai'Sa lane - blitz

  fiica Vidului

  Bravadă Xin Zhao jungle - blitz

  seneșalul Demaciei

  Bravadă Kayle lane - blitz

  aripile justiției

  Bravadă Pyke lane - blitz

  spintecătorul de pe docuri

  Bravadă Rumble lane - blitz

  amenințarea mecanică

  Bravadă Senna lane - blitz

  salvatoarea

  Bravadă Katarina lane - blitz

  lama necruțătoare

  Bravadă Dr. Mundo jungle - blitz

  nebunul din Zaun

  Bravadă Taliyah lane - blitz

  țesătoarea pietrelor

  Bravadă Tryndamere jungle - blitz

  regele barbar

  Bravadă Jax lane - blitz

  marele maestru al armelor

  Bravadă Fizz jungle - blitz

  șarlatanul apelor

  Bravadă Kled lane - blitz

  călărețul cârcotaș

  Bravadă Tahm Kench lane - blitz

  Regele râurilor

  Bravadă Lucian lane - blitz

  lumina purificatoare

  Bravadă Zed lane - blitz

  stăpânul umbrelor

  Bravadă Miss Fortune jungle - blitz

  vânătorul de recompense

  Bravadă Karma lane - blitz

  cea iluminată

  Bravadă Malphite lane - blitz

  fragmentul de Monolit

  Bravadă Varus lane - blitz

  săgeata răzbunării

  Bravadă Nocturne jungle - blitz

  eternul coșmar

  Bravadă Kayle jungle - blitz

  aripile justiției

  Bravadă Master Yi lane - blitz

  maestrul Wuju

  Bravadă Sett lane - blitz

  bătăușul-șef

  Bravadă Lucian jungle - blitz

  lumina purificatoare

  Bravadă Yasuo jungle - blitz

  spadasinul rătăcitor

  Bravadă Shaco lane - blitz

  bufonul demonic

  Bravadă Viego lane - blitz

  regele înfrânt

  Bravadă Nautilus jungle - blitz

  titanul adâncurilor

  Bravadă Vayne jungle - blitz

  ucigașa întunericului

  Bravadă Neeko lane - blitz

  cameleonul jucăuș

  Bravadă Ezreal lane - blitz

  exploratorul risipitor

  Bravadă Nocturne lane - blitz

  eternul coșmar

  Bravadă Diana jungle - blitz

  Luna întruchipată

  Bravadă Kayn jungle - blitz

  moartea din umbre

  Bravadă Sivir lane - blitz

  războinica

  Bravadă Jinx lane - blitz

  dezastrul ambulant

  Bravadă Tryndamere lane - blitz

  regele barbar

  Bravadă Vi jungle - blitz

  agentul din Piltover

  Bravadă Caitlyn lane - blitz

  șeriful din Piltover

  Bravadă Aatrox jungle - blitz

  sabia darkin

  Bravadă Aphelios lane - blitz

  arma credinței

  Bravadă Lissandra lane - blitz

  vrăjitoarea ghețurilor

  Bravadă Blitzcrank lane - blitz

  marele golem cu abur

  Bravadă Malphite jungle - blitz

  fragmentul de Monolit

  Bravadă Olaf jungle - blitz

  berserkerul

  Bravadă Lee Sin jungle - blitz

  călugărul orb

  Bravadă Galio lane - blitz

  colosul

  Taric Countered By (Under 50% win rate)

  Bravadă Graves jungle - blitz

  proscrisul

  Bravadă Morgana lane - blitz

  aripile durerii

  Bravadă Fizz lane - blitz

  șarlatanul apelor

  Bravadă Gangplank lane - blitz

  teroarea mărilor

  Bravadă Pantheon lane - blitz

  lancea indestructibilă

  Bravadă Zilean lane - blitz

  paznicul timpului

  Bravadă Yone lane - blitz

  spadasinul nepieritor

  Bravadă Yasuo lane - blitz

  spadasinul rătăcitor

  Bravadă Nasus jungle - blitz

  curatorul nisipurilor

  Bravadă Shaco jungle - blitz

  bufonul demonic

  Bravadă Ornn lane - blitz

  focul din inima muntelui

  Bravadă Riven lane - blitz

  renegata

  Bravadă Gragas lane - blitz

  scandalagiul

  Bravadă Kalista lane - blitz

  lancea răzbunării

  Bravadă Miss Fortune lane - blitz

  vânătorul de recompense

  Bravadă Lee Sin lane - blitz

  călugărul orb

  Bravadă Shyvana jungle - blitz

  fiica dragonului

  Bravadă Ahri lane - blitz

  vulpea cu nouă cozi

  Bravadă Ahri jungle - blitz

  vulpea cu nouă cozi

  Bravadă Kog'Maw jungle - blitz

  gura abisului

  Bravadă Rek'Sai jungle - blitz

  amenințarea din subteran

  Bravadă Teemo lane - blitz

  cercetașul ager

  Bravadă Seraphine lane - blitz

  cântăreața visătoare

  Bravadă Orianna lane - blitz

  dansatoarea mecanică

  Bravadă Aphelios jungle - blitz

  arma credinței

  Bravadă Jarvan IV lane - blitz

  prințul Demaciei

  Bravadă Mordekaiser lane - blitz

  spectrul de fier

  Bravadă Nasus lane - blitz

  curatorul nisipurilor

  Bravadă Jhin lane - blitz

  virtuozul

  Bravadă Zyra jungle - blitz

  invazia spinilor

  Bravadă Leona lane - blitz

  strălucirea zorilor

  Bravadă Kennen lane - blitz

  inima furtunii

  Bravadă Maokai lane - blitz

  arborele însuflețit

  Bravadă Sona lane - blitz

  muza strunelor

  Bravadă Xayah jungle - blitz

  rebela

  Bravadă Gragas jungle - blitz

  scandalagiul

  Bravadă Gwen jungle - blitz

  croitoreasa binecuvântată

  Bravadă Ziggs lane - blitz

  expertul hexplozibililor

  Bravadă Kindred jungle - blitz

  eternii vânători

  Bravadă Senna jungle - blitz

  salvatoarea

  Bravadă Zyra lane - blitz

  invazia spinilor

  Bravadă Dr. Mundo lane - blitz

  nebunul din Zaun

  Bravadă Samira lane - blitz

  trandafirul deșertului

  Bravadă Mordekaiser jungle - blitz

  spectrul de fier

  Bravadă Azir lane - blitz

  împăratul nisipurilor

  Bravadă Tahm Kench jungle - blitz

  Regele râurilor

  Bravadă Veigar lane - blitz

  micul maestru al răului

  Bravadă Vayne lane - blitz

  ucigașa întunericului

  Bravadă Tristana lane - blitz

  țintașul yordle

  Bravadă Karthus jungle - blitz

  rapsodul morții

  Bravadă Kog'Maw lane - blitz

  gura abisului

  Bravadă Kennen jungle - blitz

  inima furtunii

  Bravadă Nunu și Willump jungle - blitz

  un băiat și un yeti

  Bravadă Sion lane - blitz

  monstrul neînsuflețit

  Bravadă Twisted Fate jungle - blitz

  maestrul cărților

  Bravadă Jax jungle - blitz

  marele maestru al armelor

  Bravadă Nami lane - blitz

  aleasa mării

  Bravadă Amumu jungle - blitz

  mumia tristă

  Bravadă Shen lane - blitz

  ochiul crepusculului

  Bravadă Malzahar lane - blitz

  profetul Vidului

  Bravadă Heimerdinger lane - blitz

  idolul inventatorilor

  Bravadă Cho'Gath lane - blitz

  teroarea din Vid

  Bravadă Fiddlesticks lane - blitz

  teroarea primordială

  Bravadă Twitch lane - blitz

  șobolanul mârșav

  Bravadă Lux lane - blitz

  prințesa luminii

  Bravadă Zoe lane - blitz

  Aspectul Amurgului

  Bravadă Braum lane - blitz

  inima Freljordului

  Bravadă Graves lane - blitz

  proscrisul

  Bravadă LeBlanc jungle - blitz

  amăgitoarea

  Bravadă Sona jungle - blitz

  muza strunelor

  Bravadă Swain lane - blitz

  Marele General al Noxusului

  Bravadă Trundle lane - blitz

  regele trolilor

  Bravadă Vel'Koz jungle - blitz

  ochiul Vidului

  Bravadă Teemo jungle - blitz

  cercetașul ager

  Bravadă Hecarim jungle - blitz

  umbra războiului

  Bravadă Talon lane - blitz

  umbra tăișului

  Bravadă Sett jungle - blitz

  bătăușul-șef

  Bravadă Lulu jungle - blitz

  zâna-vrăjitoare

  Bravadă Lux jungle - blitz

  prințesa luminii

  Bravadă Ryze jungle - blitz

  magul runelor

  Bravadă Draven jungle - blitz

  mărețul torționar

  Bravadă Swain jungle - blitz

  Marele General al Noxusului

  Bravadă Jarvan IV jungle - blitz

  prințul Demaciei

  Bravadă Brand jungle - blitz

  flacăra răzbunării

  Bravadă Alistar jungle - blitz

  minotaurul

  Bravadă Jinx jungle - blitz

  dezastrul ambulant

  Bravadă Leona jungle - blitz

  strălucirea zorilor

  Bravadă Nunu și Willump lane - blitz

  un băiat și un yeti

  Bravadă Rell jungle - blitz

  fecioara de fier

  Bravadă Sejuani lane - blitz

  furia nordului

  Bravadă Viktor jungle - blitz

  zenitul evoluției

  Bravadă Urgot lane - blitz

  torționarul de coșmar

  Bravadă Viktor lane - blitz

  zenitul evoluției

  Bravadă Xayah lane - blitz

  rebela

  Bravadă Skarner jungle - blitz

  avangarda de cristal

  Bravadă Lillia jungle - blitz

  mugurele timid

  Bravadă Kindred lane - blitz

  eternii vânători

  Bravadă Ezreal jungle - blitz

  exploratorul risipitor

  Bravadă Morgana jungle - blitz

  aripile durerii

  Bravadă Seraphine jungle - blitz

  cântăreața visătoare

  Bravadă Syndra lane - blitz

  suverana întunecată

  Bravadă Fiora jungle - blitz

  inegalabilul duelist

  Bravadă Maokai jungle - blitz

  arborele însuflețit

  Bravadă Xin Zhao lane - blitz

  seneșalul Demaciei

  Bravadă Cassiopeia lane - blitz

  îmbrățișarea șarpelui

  Bravadă Samira jungle - blitz

  trandafirul deșertului

  Bravadă Wukong jungle - blitz

  regele maimuțelor

  Bravadă Taliyah jungle - blitz

  țesătoarea pietrelor

  Bravadă Trundle jungle - blitz

  regele trolilor

  Bravadă Thresh lane - blitz

  temnicerul blestemat

  Bravadă Xerath lane - blitz

  magul iluminat

  Bravadă Camille jungle - blitz

  agentul din umbră

  Bravadă Sion jungle - blitz

  monstrul neînsuflețit

  Bravadă Soraka lane - blitz

  copila astrelor

  Bravadă Aurelion Sol jungle - blitz

  făuritorul de stele

  Bravadă Gnar jungle - blitz

  veriga lipsă

  Bravadă Vladimir jungle - blitz

  contele de purpură

  Bravadă Singed jungle - blitz

  chimistul nebun

  Bravadă Illaoi jungle - blitz

  preoteasa krakenului

  Bravadă Ziggs jungle - blitz

  expertul hexplozibililor

  Bravadă Hecarim lane - blitz

  umbra războiului

  Bravadă Sejuani jungle - blitz

  furia nordului

  Bravadă Vi lane - blitz

  agentul din Piltover

  Bravadă Rell lane - blitz

  fecioara de fier

  Bravadă Yorick jungle - blitz

  monahul umbrelor

  Bravadă Warwick lane - blitz

  furia dezlănțuită a Zaunului

  Bravadă Veigar jungle - blitz

  micul maestru al răului