[Tutorial] Garen Nexus Blitz Jungle, Obiecte Recomandate | Măiestrii | Rune | Vrăji De Invocator | Vrăji - (Mode Blitz)

Informaţii despre campion (Garen jungle blitz )

Garen Garen Statistici

Atac: 66

Apărare: 7

Magie: 1

Dificultate: 5

Viaţă: 620

Viteză de mișcare: 340

Armură: 36

Rază de acţiune: 175

Regenerare viaţă: 8

Lovitură critică: 0

Viteza de atac: 0.625

Garen

măreția Demaciei

Luptător Luptător Tanc Tanc


Garen blitz lane
Garen blitz jungle

JUNGLE

 • Tier: B
 • Win: 48.02%
 • Role: 46.72%
 • Pick: 2.44%
 • Ban: 2.57%
 • Games: 19889
 • KDA: 2.44
 • Score: 45.89

Garen este un luptător mândru și nobil, ce face parte din Avangarda Neînfricată. Camarazii săi îl admiră, iar inamicii îl respectă – poate și din cauză că face parte din prestigioasa familie Crownguard, casa însărcinată cu apărarea Demaciei și a idealurilor sale. Protejat de o armură rezistentă la magie și înarmat cu un paloș impunător, Garen e pregătit să înfrunte toți magii și vrăjitorii de pe câmpul de luptă, ca o adevărată tornadă de oțel a justiției.

Garen Sfaturi (Ally)

 • Regenerarea lui Garen crește considerabil dacă poate evita daunele inamicilor timp de câteva secunde.
 • ''Judecata'' provoacă daune maxime doar atunci când lovește o singură țintă. Dacă vrei să faci schimburi avantajoase, încearcă să te poziționezi astfel încât să lovești doar campionul inamic.
 • Singura limită a lui Garen sunt timpii săi de reactivare, iar obiectele precum ''Satârul negru'' îl fac foarte eficient.

Garen Sfaturi (Enemy)

 • Cumpără obiecte de armură pentru a reduce daunele fizice pe care le provoacă Garen.
 • Încearcă să fugi de el când îți scade viața, fiindcă te poate executa pe loc cu ajutorul ''Dreptății demaciene''.
 • Fii precaut dacă vrei să-l ataci atunci când se află în tufișuri. Urmăritorii lui suferă adesea întreaga forță a ''Judecății''.
 • ''Judecata'' provoacă daune maxime doar atunci când lovește o singură țintă. Dacă nu este posibil să ieși din raza sa de acțiune, intră în valul de minioni pentru a reduce daunele suferite.

Vrăji de invocator

Nimicire Nimicire

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 15

Rază de acţiune: 500


Flash Flash

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 300

Rază de acţiune: 425


Îți teleportează campionul pe o distanță scurtă către locul unde ții cursorul.


Garen Măiestrii

Precizie
Cuceritor
Atacurile de bază sau vrăjile care provoacă daune împotriva unui campion inamic oferă 2 cumuluri de ''Cuceritor'' timp de 6 sec., oferind 2-5 putere adaptivă per cumul. Se cumulează de maximum 12 ori. Campionii care atacă la distanță primesc numai 1 cumul per atac de bază.

La maximul de cumuluri, te vindecă în valoare de 9% din daunele pe care le provoci împotriva campionilor (6% pentru campionii care atacă la distanță).
Triumf
Doborârile îți refac 12% din viața lipsă și îți oferă 20 aur suplimentar.''Doar cel mai periculos joc îți poate aduce gloria supremă.''
– bilanțier noxian
Legendă: Tenacitate
Primești 5% tenacitate, plus încă 2.5% pentru fiecare cumul de ''Legendă'' (poți aduna maximum 10 cumuluri).

Primești puncte pentru cumulurile de ''Legendă'' la fiecare doborâre de campion sau monstru epic, la uciderile de monștri mari și la uciderile de minioni.
Ultima speranță
Provoci daune cu 5%-11% mai mari împotriva campionilor cât timp ai mai puțin de 60% viață. Atingi valoarea maximă când ai 30% viață.
Hotărâre
Creștere excesivă
Absorbi esență vitală de la monștrii și minionii inamici care mor în apropierea ta și primești 3 viață maximă permanentă la fiecare 8.

După ce ai absorbit 120 monștri sau minioni inamici, primești 3.5% viață maximă suplimentară.
Condiționare
După 12 min., primești 9 armură și 9 rezistență la magie, iar armura și rezistența ta la magie totale cresc cu 5%.
Adaptive
+9 putere adaptivă
Adaptive
+9 putere adaptivă
Armor
+6 armură

Garen Obiecte de început (PROBUILD)

Tăișul grindinei Tăișul grindinei

CUMPĂRĂ: 350

VINDE: 140

8% omni-vampirism împotriva monștrilor
 • Incendiere: când le provoci daune monștrilor, le dai foc, provocându-le (60 + 30% puterea abilităților + 5% daune bonus din atac + 2% din viața bonus) daune magice de-a lungul a 5 secunde.
 • Cale de gheață: folosirea ''Nimicirii'' de 5 ori consumă acest obiect, îți îmbunătățește ''Nimicirea'' în ''Nimicire de gheață'' și își crește daunele împotriva monștrilor. Când țintești campioni, ''Nimicirea de gheață'' le provoacă 20-156 (în funcție de nivel) daune reale și le fură 20% din viteza de mișcare timp de 2 secunde.
 • Vânător: primești experiență bonus atunci când ucizi monștri mari.
 • Recuperare: îți regenerezi până la 8-18 (în funcție de nivel) mană pe secundă atunci când te afli în junglă sau în râu.

  La consumarea obiectului, deținătorul primește permanent toate efectele acestuia și își crește daunele ''Nimicirii'' împotriva monștrilor. Dacă ai adunat mai mult aur din minioni decât din monștri din junglă, experiența și aurul câștigate pentru minionii uciși sunt reduse semnificativ. Vindecarea nu este redusă pentru atacurile AoE. Dacă ai cu două niveluri sub media nivelurilor campionilor din joc, uciderea monștrilor îți oferă experiență bonus.


 • Poțiune tămăduitoare Poțiune tămăduitoare

  CUMPĂRĂ: 150

  VINDE: 60

  Activă – Consumă: consumă un cumul pentru a-ți reface 125 viață de-a lungul a 12 secunde. Poate avea maximum 2 cumuluri și se realimentează la vizitarea magazinului.
  Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.

  Garen obiecte recomandate (PROBUILD)

  Cizmele berserkerului Cizmele berserkerului

  CUMPĂRĂ: 1100

  VINDE: 770

  35% viteză de atac
  45 viteză de mișcare

  Spărgătorul de ritm Spărgătorul de ritm

  CUMPĂRĂ: 3300

  VINDE: 2310

  40 daune din atac
  20% viteză de atac
  400 viață
  20 rapiditatea abilităților


  Activă – Lovitură fermă: te năpustești pe o distanță scurtă și le provoci (100% daune din atac) daune fizice inamicilor din apropiere, încetinindu-i cu 90%, valoare ce scade de-a lungul a 3 secunde (timp de reactivare: 15 sec., redus de rapiditatea abilităților).
 • Pas eroic: când provoci daune fizice, primești 20 viteză de mișcare timp de 3 secunde.

  Pasivă mitică: le oferă tuturor celorlalte obiecte legendare 2% viteză de mișcare.
 • Platoșa ostașului ucis Platoșa ostașului ucis

  CUMPĂRĂ: 2900

  VINDE: 2030

  300 viață
  40 armură
  5% viteză de mișcare
 • Naufragiator: cât timp te afli în mișcare, câștigi până la 40 viteză de mișcare bonus. Următorul tău atac descarcă exploziv viteza de mișcare acumulată, provocând până la 40 (+100% daune din atac de bază) daune fizice. Dacă este provocat de un campion melee la viteză maximă, atacul va și încetini ținta cu 50% timp de 1 secundă.

  ''Îmi poți lua armura doar într-un singur fel...'' – Anonim
 • Satârul negru Satârul negru

  CUMPĂRĂ: 3100

  VINDE: 2170

  40 daune din atac
  450 viață
  25 rapiditatea abilităților

 • Sculptare: când îi provoci daune fizice unui campion, îi aplici un cumul de 5% reducerea armurii timp de 6 secunde (maximum 30% reducerea armurii).
 • Furie: când îi provoci daune fizice unui campion, primești 3 viteză de mișcare per cumul de ''Sculptare'' avut de țintă, timp de 2 secunde.
 • Gheara lui Sterak Gheara lui Sterak

  CUMPĂRĂ: 3100

  VINDE: 2170

  50 daune din atac
  400 viață

 • Chemarea sângelui: dacă îi provoci sau suferi daune din partea unui campion, primești un cumul și îți refaci (2% din viața maximă | 1,2% din viața maximă pentru campionii care atacă la distanță) de-a lungul a 6 secunde. Cumulurile de după primul vindecă cu 50% mai puțin.
 • Linia vieții: când suferi daune care ți-ar reduce viața sub 30%, primești un scut în valoare de 100 (a cărui valoare crește cu (8% din viața maximă | 4,8% din viața maximă pentru campioni care atacă la distanță) per cumul de ''Chemarea sângelui'') timp de 4 secunde (timp de reactivare: 60 sec.).

  ''Chemarea sângelui'' se cumulează de maximum 5 ori; 1 dată per campion. Valoarea vindecării și a scutului bonus scade la 60% pentru campionii care atacă la distanță.
 • Armură cu spini Armură cu spini

  CUMPĂRĂ: 2700

  VINDE: 1890

  350 viață
  60 armură

 • Spini: când ești lovit de un atac, îi provoci (10 + 10% din armura bonus) daune magice atacatorului și îi aplici ''Răni grave'' de 40% timp de 3 secunde, dacă este un campion. Când imobilizezi campioni inamici, le aplici și ''Răni grave'' de 60% timp de 3 secunde.

  ''Răni grave'' reduce eficiența efectelor de vindecare și regenerare.
 • Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.
  Elixirul mâniei Elixirul mâniei

  CUMPĂRĂ: 500

  VINDE: 200

  Activă – Consumă: bea pentru a primi 30 daune din atac și 15% vampirism fizic (împotriva campionilor) timp de 3 minute.

  Dacă bei un elixir diferit, vei înlocui efectele celui actual.

  Garen Activă Abilităţi

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Perseverență Perseverență

  Dacă Garen nu a suferit recent daune și nu a fost lovit recent de abilitățile inamicilor, își regenerează o parte din viața totală în fiecare secundă.

  Lovitură decisivă Lovitură decisivă

  Timp De Reactivare: 8

  Consumabile: 0

  Rază de acţiune: 300

  Garen primește un bonus scurt la viteza de mișcare și scapă de toate efectele de încetinire care îl afectează. Următorul atac lovește o zonă vitală a inamicului, provoacă daune bonus și amuțește ținta.

  Curaj Curaj

  Timp De Reactivare: 23/21/19/17/15

  Consumabile: 0

  Rază de acţiune: 0

  Garen își îmbunătățește în mod pasiv armura și rezistența la magie atunci când ucide adversari. În plus, poate activa această abilitate pentru a primi un bonus la tenacitate și un scut; după aceea, pe o perioadă mai lungă, daunele sunt reduse mai puțin.

  Judecată Judecată

  Timp De Reactivare: 9

  Consumabile: 0

  Rază de acţiune: 325

  Garen își rotește rapid sabia în jurul corpului, provocându-le daune inamicilor din apropiere.

  Dreptate demaciană Dreptate demaciană

  Timp De Reactivare: 120/100/80

  Consumabile: 0

  Rază de acţiune: 400

  Garen invocă măreția Demaciei pentru a încerca să execute un campion inamic.

  Garen SKINS

  Garen default
  Garen sângeriu
  Garen, soldat al deșerturilor
  Garen commando
  Garen, cavalerul groazei
  Garen veteran
  Garen din Legiunea de Oțel
  Garen, amiralul răzvrătit
  Garen al regatelor războinice
  Garen, zeul-rege
  Garen Demacia Vice
  Garen al regatelor Mecha
  Garen al regatelor Mecha (ediția ''Prestigiu'')
  Garen de la Academia de Luptă

  Garen Counters (Over 50% win rate)

  Perseverență Illaoi jungle - blitz

  preoteasa krakenului

  Perseverență Nunu și Willump lane - blitz

  un băiat și un yeti

  Perseverență Elise jungle - blitz

  regina-păianjen

  Perseverență Garen lane - blitz

  măreția Demaciei

  Perseverență Elise lane - blitz

  regina-păianjen

  Perseverență Vi lane - blitz

  agentul din Piltover

  Perseverență Lillia lane - blitz

  mugurele timid

  Perseverență Sejuani lane - blitz

  furia nordului

  Perseverență Kled lane - blitz

  călărețul cârcotaș

  Perseverență Kassadin jungle - blitz

  călătorul din Vid

  Perseverență Rammus lane - blitz

  tatuul cu armură

  Perseverență Rell lane - blitz

  fecioara de fier

  Perseverență Janna jungle - blitz

  mânia furtunii

  Perseverență Taliyah lane - blitz

  țesătoarea pietrelor

  Perseverență Fiora jungle - blitz

  inegalabilul duelist

  Perseverență Kennen jungle - blitz

  inima furtunii

  Perseverență Kalista jungle - blitz

  lancea răzbunării

  Perseverență Tryndamere lane - blitz

  regele barbar

  Perseverență Bard jungle - blitz

  ocrotitorul misterelor

  Perseverență Wukong jungle - blitz

  regele maimuțelor

  Perseverență Quinn lane - blitz

  aripile Demaciei

  Perseverență Talon lane - blitz

  umbra tăișului

  Perseverență Alistar jungle - blitz

  minotaurul

  Perseverență Blitzcrank lane - blitz

  marele golem cu abur

  Perseverență Kled jungle - blitz

  călărețul cârcotaș

  Perseverență Kha'Zix lane - blitz

  prădătorul din Vid

  Perseverență Swain jungle - blitz

  Marele General al Noxusului

  Perseverență Urgot lane - blitz

  torționarul de coșmar

  Perseverență Volibear lane - blitz

  furtuna nemiloasă

  Perseverență Nidalee jungle - blitz

  copila junglei

  Perseverență Katarina jungle - blitz

  lama necruțătoare

  Perseverență Leona jungle - blitz

  strălucirea zorilor

  Perseverență Twisted Fate lane - blitz

  maestrul cărților

  Perseverență Udyr jungle - blitz

  purtătorul spiritelor

  Perseverență Rengar lane - blitz

  mândria haitei

  Perseverență Rengar jungle - blitz

  mândria haitei

  Perseverență Evelynn lane - blitz

  îmbrățișarea agoniei

  Perseverență Draven jungle - blitz

  mărețul torționar

  Perseverență Irelia jungle - blitz

  dansatoarea tăișurilor

  Perseverență Maokai lane - blitz

  arborele însuflețit

  Perseverență Renekton jungle - blitz

  măcelarul deșertului

  Perseverență Darius jungle - blitz

  mâna dreaptă a Noxusului

  Perseverență Yuumi jungle - blitz

  pisica magică

  Perseverență Renekton lane - blitz

  măcelarul deșertului

  Perseverență Evelynn jungle - blitz

  îmbrățișarea agoniei

  Perseverență Rakan jungle - blitz

  fermecătorul

  Perseverență LeBlanc lane - blitz

  amăgitoarea

  Perseverență Vladimir lane - blitz

  contele de purpură

  Perseverență Galio lane - blitz

  colosul

  Perseverență Ahri jungle - blitz

  vulpea cu nouă cozi

  Perseverență Caitlyn jungle - blitz

  șeriful din Piltover

  Perseverență Kai'Sa jungle - blitz

  fiica Vidului

  Perseverență Kha'Zix jungle - blitz

  prădătorul din Vid

  Perseverență Rumble jungle - blitz

  amenințarea mecanică

  Perseverență Braum jungle - blitz

  inima Freljordului

  Perseverență Qiyana lane - blitz

  Împărăteasa elementelor

  Perseverență Tahm Kench jungle - blitz

  Regele râurilor

  Perseverență Tristana jungle - blitz

  țintașul yordle

  Perseverență Poppy lane - blitz

  straja barosului

  Perseverență Master Yi jungle - blitz

  maestrul Wuju

  Perseverență Jayce jungle - blitz

  protectorul viitorului

  Perseverență Gragas jungle - blitz

  scandalagiul

  Perseverență Lucian jungle - blitz

  lumina purificatoare

  Perseverență Poppy jungle - blitz

  straja barosului

  Perseverență Zac lane - blitz

  arma secretă

  Perseverență Thresh jungle - blitz

  temnicerul blestemat

  Perseverență Tahm Kench lane - blitz

  Regele râurilor

  Perseverență Kalista lane - blitz

  lancea răzbunării

  Perseverență Gangplank jungle - blitz

  teroarea mărilor

  Perseverență Ryze jungle - blitz

  magul runelor

  Perseverență Sylas jungle - blitz

  magul descătușat

  Garen Countered By (Under 50% win rate)

  Perseverență Olaf jungle - blitz

  berserkerul

  Perseverență Pyke jungle - blitz

  spintecătorul de pe docuri

  Perseverență Lissandra jungle - blitz

  vrăjitoarea ghețurilor

  Perseverență Lee Sin jungle - blitz

  călugărul orb

  Perseverență Singed lane - blitz

  chimistul nebun

  Perseverență Braum lane - blitz

  inima Freljordului

  Perseverență Rek'Sai jungle - blitz

  amenințarea din subteran

  Perseverență Gnar jungle - blitz

  veriga lipsă

  Perseverență Viktor jungle - blitz

  zenitul evoluției

  Perseverență Akali jungle - blitz

  asasina nevăzută

  Perseverență Amumu lane - blitz

  mumia tristă

  Perseverență Volibear jungle - blitz

  furtuna nemiloasă

  Perseverență Gnar lane - blitz

  veriga lipsă

  Perseverență Jhin lane - blitz

  virtuozul

  Perseverență Yasuo jungle - blitz

  spadasinul rătăcitor

  Perseverență Senna jungle - blitz

  salvatoarea

  Perseverență Riven lane - blitz

  renegata

  Perseverență Blitzcrank jungle - blitz

  marele golem cu abur

  Perseverență Camille jungle - blitz

  agentul din umbră

  Perseverență Jarvan IV lane - blitz

  prințul Demaciei

  Perseverență Tristana lane - blitz

  țintașul yordle

  Perseverență Shyvana lane - blitz

  fiica dragonului

  Perseverență Karthus lane - blitz

  rapsodul morții

  Perseverență Fiora lane - blitz

  inegalabilul duelist

  Perseverență Ryze lane - blitz

  magul runelor

  Perseverență Pyke lane - blitz

  spintecătorul de pe docuri

  Perseverență Fizz jungle - blitz

  șarlatanul apelor

  Perseverență LeBlanc jungle - blitz

  amăgitoarea

  Perseverență Kindred jungle - blitz

  eternii vânători

  Perseverență Karma lane - blitz

  cea iluminată

  Perseverență Ezreal jungle - blitz

  exploratorul risipitor

  Perseverență Xerath lane - blitz

  magul iluminat

  Perseverență Malzahar jungle - blitz

  profetul Vidului

  Perseverență Swain lane - blitz

  Marele General al Noxusului

  Perseverență Vel'Koz lane - blitz

  ochiul Vidului

  Perseverență Nocturne jungle - blitz

  eternul coșmar

  Perseverență Zac jungle - blitz

  arma secretă

  Perseverență Gragas lane - blitz

  scandalagiul

  Perseverență Dr. Mundo jungle - blitz

  nebunul din Zaun

  Perseverență Aurelion Sol lane - blitz

  făuritorul de stele

  Perseverență Taric lane - blitz

  scutul Valoranului

  Perseverență Lux jungle - blitz

  prințesa luminii

  Perseverență Karthus jungle - blitz

  rapsodul morții

  Perseverență Azir jungle - blitz

  împăratul nisipurilor

  Perseverență Kayle lane - blitz

  aripile justiției

  Perseverență Ziggs jungle - blitz

  expertul hexplozibililor

  Perseverență Yasuo lane - blitz

  spadasinul rătăcitor

  Perseverență Akali lane - blitz

  asasina nevăzută

  Perseverență Gwen jungle - blitz

  croitoreasa binecuvântată

  Perseverență Fizz lane - blitz

  șarlatanul apelor

  Perseverență Neeko jungle - blitz

  cameleonul jucăuș

  Perseverență Xin Zhao lane - blitz

  seneșalul Demaciei

  Perseverență Kindred lane - blitz

  eternii vânători

  Perseverență Aphelios jungle - blitz

  arma credinței

  Perseverență Fiddlesticks lane - blitz

  teroarea primordială

  Perseverență Jarvan IV jungle - blitz

  prințul Demaciei

  Perseverență Miss Fortune jungle - blitz

  vânătorul de recompense

  Perseverență Mordekaiser lane - blitz

  spectrul de fier

  Perseverență Wukong lane - blitz

  regele maimuțelor

  Perseverență Xerath jungle - blitz

  magul iluminat

  Perseverență Annie lane - blitz

  copilul întunericului

  Perseverență Camille lane - blitz

  agentul din umbră

  Perseverență Nidalee lane - blitz

  copila junglei

  Perseverență Lillia jungle - blitz

  mugurele timid

  Perseverență Kai'Sa lane - blitz

  fiica Vidului

  Perseverență Dr. Mundo lane - blitz

  nebunul din Zaun

  Perseverență Malphite lane - blitz

  fragmentul de Monolit

  Perseverență Yorick lane - blitz

  monahul umbrelor

  Perseverență Shaco jungle - blitz

  bufonul demonic

  Perseverență Ashe jungle - blitz

  arcașa ghețurilor

  Perseverență Pantheon jungle - blitz

  lancea indestructibilă

  Perseverență Janna lane - blitz

  mânia furtunii

  Perseverență Viego lane - blitz

  regele înfrânt

  Perseverență Ezreal lane - blitz

  exploratorul risipitor

  Perseverență Jhin jungle - blitz

  virtuozul

  Perseverență Kog'Maw jungle - blitz

  gura abisului

  Perseverență Diana jungle - blitz

  Luna întruchipată

  Perseverență Karma jungle - blitz

  cea iluminată

  Perseverență Illaoi lane - blitz

  preoteasa krakenului

  Perseverență Yone jungle - blitz

  spadasinul nepieritor

  Perseverență Amumu jungle - blitz

  mumia tristă

  Perseverență Olaf lane - blitz

  berserkerul

  Perseverență Soraka lane - blitz

  copila astrelor

  Perseverență Vi jungle - blitz

  agentul din Piltover

  Perseverență Xin Zhao jungle - blitz

  seneșalul Demaciei

  Perseverență Vayne lane - blitz

  ucigașa întunericului

  Perseverență Riven jungle - blitz

  renegata

  Perseverență Katarina lane - blitz

  lama necruțătoare

  Perseverență Thresh lane - blitz

  temnicerul blestemat

  Perseverență Vel'Koz jungle - blitz

  ochiul Vidului

  Perseverență Nami lane - blitz

  aleasa mării

  Perseverență Senna lane - blitz

  salvatoarea

  Perseverență Pantheon lane - blitz

  lancea indestructibilă

  Perseverență Darius lane - blitz

  mâna dreaptă a Noxusului

  Perseverență Nasus jungle - blitz

  curatorul nisipurilor

  Perseverență Seraphine jungle - blitz

  cântăreața visătoare

  Perseverență Twisted Fate jungle - blitz

  maestrul cărților

  Perseverență Syndra lane - blitz

  suverana întunecată

  Perseverență Malzahar lane - blitz

  profetul Vidului

  Perseverență Xayah lane - blitz

  rebela

  Perseverență Cassiopeia lane - blitz

  îmbrățișarea șarpelui

  Perseverență Caitlyn lane - blitz

  șeriful din Piltover

  Perseverență Orianna jungle - blitz

  dansatoarea mecanică

  Perseverență Trundle lane - blitz

  regele trolilor

  Perseverență Ashe lane - blitz

  arcașa ghețurilor

  Perseverență Twitch jungle - blitz

  șobolanul mârșav

  Perseverență Jayce lane - blitz

  protectorul viitorului

  Perseverență Cho'Gath jungle - blitz

  teroarea din Vid

  Perseverență Sona jungle - blitz

  muza strunelor

  Perseverență Neeko lane - blitz

  cameleonul jucăuș

  Perseverență Gangplank lane - blitz

  teroarea mărilor

  Perseverență Morgana jungle - blitz

  aripile durerii

  Perseverență Jinx jungle - blitz

  dezastrul ambulant

  Perseverență Sivir lane - blitz

  războinica

  Perseverență Shyvana jungle - blitz

  fiica dragonului

  Perseverență Trundle jungle - blitz

  regele trolilor

  Perseverență Ahri lane - blitz

  vulpea cu nouă cozi

  Perseverență Annie jungle - blitz

  copilul întunericului

  Perseverență Warwick lane - blitz

  furia dezlănțuită a Zaunului

  Perseverență Graves jungle - blitz

  proscrisul

  Perseverență Jinx lane - blitz

  dezastrul ambulant

  Perseverență Sejuani jungle - blitz

  furia nordului

  Perseverență Samira lane - blitz

  trandafirul deșertului

  Perseverență Zed jungle - blitz

  stăpânul umbrelor

  Perseverență Varus lane - blitz

  săgeata răzbunării

  Perseverență Teemo lane - blitz

  cercetașul ager

  Perseverență Nocturne lane - blitz

  eternul coșmar

  Perseverență Sion lane - blitz

  monstrul neînsuflețit

  Perseverență Yone lane - blitz

  spadasinul nepieritor

  Perseverență Corki lane - blitz

  bombardierul curajos

  Perseverență Graves lane - blitz

  proscrisul

  Perseverență Sett jungle - blitz

  bătăușul-șef

  Perseverență Malphite jungle - blitz

  fragmentul de Monolit

  Perseverență Brand lane - blitz

  flacăra răzbunării

  Perseverență Warwick jungle - blitz

  furia dezlănțuită a Zaunului

  Perseverență Corki jungle - blitz

  bombardierul curajos

  Perseverență Lulu jungle - blitz

  zâna-vrăjitoare

  Perseverență Xayah jungle - blitz

  rebela

  Perseverență Viego jungle - blitz

  regele înfrânt

  Perseverență Zoe lane - blitz

  Aspectul Amurgului

  Perseverență Ornn jungle - blitz

  focul din inima muntelui

  Perseverență Sett lane - blitz

  bătăușul-șef

  Perseverență Varus jungle - blitz

  săgeata răzbunării

  Perseverență Syndra jungle - blitz

  suverana întunecată

  Perseverență Veigar lane - blitz

  micul maestru al răului

  Perseverență Cho'Gath lane - blitz

  teroarea din Vid

  Perseverență Heimerdinger lane - blitz

  idolul inventatorilor

  Perseverență Soraka jungle - blitz

  copila astrelor

  Perseverență Morgana lane - blitz

  aripile durerii

  Perseverență Orianna lane - blitz

  dansatoarea mecanică

  Perseverență Anivia lane - blitz

  criophoenixul

  Perseverență Miss Fortune lane - blitz

  vânătorul de recompense

  Perseverență Lux lane - blitz

  prințesa luminii

  Perseverență Zyra lane - blitz

  invazia spinilor

  Perseverență Urgot jungle - blitz

  torționarul de coșmar

  Perseverență Nasus lane - blitz

  curatorul nisipurilor

  Perseverență Jax jungle - blitz

  marele maestru al armelor

  Perseverență Skarner jungle - blitz

  avangarda de cristal

  Perseverență Lissandra lane - blitz

  vrăjitoarea ghețurilor

  Perseverență Ziggs lane - blitz

  expertul hexplozibililor

  Perseverență Sona lane - blitz

  muza strunelor

  Perseverență Rell jungle - blitz

  fecioara de fier

  Perseverență Veigar jungle - blitz

  micul maestru al răului

  Perseverență Aphelios lane - blitz

  arma credinței

  Perseverență Leona lane - blitz

  strălucirea zorilor

  Perseverență Taric jungle - blitz

  scutul Valoranului

  Perseverență Kayle jungle - blitz

  aripile justiției

  Perseverență Brand jungle - blitz

  flacăra răzbunării

  Perseverență Quinn jungle - blitz

  aripile Demaciei

  Perseverență Zilean lane - blitz

  paznicul timpului

  Perseverență Shen jungle - blitz

  ochiul crepusculului

  Perseverență Skarner lane - blitz

  avangarda de cristal

  Perseverență Viktor lane - blitz

  zenitul evoluției

  Perseverență Nautilus jungle - blitz

  titanul adâncurilor

  Perseverență Shen lane - blitz

  ochiul crepusculului

  Perseverență Yorick jungle - blitz

  monahul umbrelor

  Perseverență Zyra jungle - blitz

  invazia spinilor

  Perseverență Heimerdinger jungle - blitz

  idolul inventatorilor

  Perseverență Teemo jungle - blitz

  cercetașul ager

  Perseverență Mordekaiser jungle - blitz

  spectrul de fier

  Perseverență Ornn lane - blitz

  focul din inima muntelui

  Perseverență Rek'Sai lane - blitz

  amenințarea din subteran

  Perseverență Anivia jungle - blitz

  criophoenixul

  Perseverență Aurelion Sol jungle - blitz

  făuritorul de stele

  Perseverență Vladimir jungle - blitz

  contele de purpură