Top
Menu QUICK GUILD
5V5URFARAMPOROBLITZ

[Tutorial Patch 12.9] Dr. Mundo Jungle, Obiecte Recomandate | Măiestrii | Rune | Vrăji De Invocator | Vrăji - (Mode 5V5)

Informaţii despre campion (Dr. Mundo jungle 5v5 patch 12.9)

Dr. Mundo Dr. Mundo Statistici

Atac: 61

Apărare: 7

Magie: 6

Dificultate: 5

Viaţă: 583

Viteză de mișcare: 345

Armură: 32

Rază de acţiune: 125

Regenerare viaţă: 6.5

Lovitură critică: 0

Viteza de atac: 0.72

Dr. Mundo

nebunul din Zaun

Luptător Luptător Tanc Tanc


Dr. Mundo 5v5 jungle
Dr. Mundo 5v5 top

JUNGLE

 • Tier: Off Meta
 • Win Rate: 47.57%
 • Role Rate: 9.67%
 • Pick Rate: 0.28%
 • Ban Rate: 2.67%
 • Games: 2680
 • KDA: 2.53
 • Score: 53.22

Nebun de legat, ucigaș fără milă și teribil de violet, Dr. Mundo este motivul pentru care mulți dintre cetățenii Zaunului se închid în case în nopțile deosebit de întunecate. Acum un doctor auto-proclamat, a fost cândva un pacient al celui mai infam ospiciu din Zaun. După ''vindecarea'' tuturor membrilor personalului, Dr. Mundo și-a început activitatea în secțiile goale în care cândva a fost tratat și a început să imite procedurile extrem de imorale la care a fost adesea supus el însuși. Cu un dulap plin de medicamente și fără cunoștințe medicale, devine din ce în ce mai monstruos cu fiecare injecție pe care și-o administrează și îngrozește bieții ''pacienți'' care trec pe lângă cabinetul lui.

Dr. Mundo Sfaturi (Ally)

 • Un ''Sadism'' folosit la momentul oportun poate păcăli campionii inamici să te atace chiar și când nu îți pot produce suficiente daune cât să te ucidă.
 • ''Înfățișarea sufletului'' îți crește vindecarea de la abilitatea ta supremă și îți reduce timpii de reactivare ai tuturor abilităților.
 • Satârele sunt foarte bune la uciderea monștrilor neutri. În loc să revii în bază, vânează monștri neutri până te poți vindeca folosindu-ți abilitatea supremă.

Dr. Mundo Sfaturi (Enemy)

 • Încearcă să-ți sincronizezi abilitățile mai puternice cu cele ale aliaților imediat după ce Dr. Mundo își folosește abilitatea supremă; dacă nu îl puteți omorî rapid, se va vindeca și va scăpa.
 • Încearcă să folosești ''Igniție'' când Dr. Mundo activează ''Sadismul'' pentru a-l face să se vindece mai puțin.

Vrăji de invocator

Nimicire Nimicire

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 15

Rază de acţiune: 500


Îi provoacă 450 daune reale monstrului epic, mare sau mediu sau minionului pe care îl țintești. Stochează două cumuluri (timp de reîncărcare: 90 sec.).

Flash Flash

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 300

Rază de acţiune: 425


Îți teleportează campionul pe o distanță scurtă către locul unde ții cursorul.


Dr. Mundo Măiestrii

Precizie
Joc de glezne
Când ataci sau te miști, aduni cumuluri de ''energie''. La 100 de cumuluri, următorul tău atac devine ''energizat''.

Atacurile ''energizate'' te vindecă cu 10-100 (+0.4 AD bonus, +0.3 AP) și îți oferă 20% viteză de mișcare timp de 1 sec.

Dacă efectul este folosit asupra minionilor, vindecările au o eficiență de 10% în cazul campionilor care atacă la distanță și de 20% în cazul campionilor melee.
Triumf
Doborârile îți refac 12% din viața lipsă și îți oferă 20 aur suplimentar.''Doar cel mai periculos joc îți poate aduce gloria supremă.''
– bilanțier noxian
Legendă: Tenacitate
Primești 5% tenacitate, plus încă 2.5% pentru fiecare cumul de ''Legendă'' (poți aduna maximum 10 cumuluri).

Primești puncte pentru cumulurile de ''Legendă'' la fiecare doborâre de campion sau monstru epic, la uciderile de monștri mari și la uciderile de minioni.
Ultima speranță
Provoci daune cu 5%-11% mai mari împotriva campionilor cât timp ai mai puțin de 60% viață. Atingi valoarea maximă când ai 30% viață.
Inspirație
Viteză de interceptare
Primești 7.5% viteză de mișcare către campionii inamici din apropiere care au mobilitate redusă. Acest bonus crește până la 15% viteză de mișcare pentru orice campion inamic căruia îi reduci tu mobilitatea.

Rază de activare pentru efectele CC ale aliaților: 1000
Încălțări magice
Primești gratuit ''Încălțări relativ magice'' în minutul 12 de joc, dar nu poți cumpăra cizme până atunci. Pentru fiecare campion pe care-l dobori, primești cizmele cu 45 sec. mai devreme.

''Încălțări relativ magice'' îți oferă încă 10 viteză de mișcare.
AttackSpeed
+10% viteză de atac
Adaptive
+9 putere adaptivă
Armor
+6 armură

Dr. Mundo Obiecte de început (PROBUILD)

Cuțit de tăciune Cuțit de tăciune

CUMPĂRĂ: 350

VINDE: 140

8% omni-vampirism împotriva monștrilor
 • Incendiere: când le provoci daune monștrilor, le dai foc, provocându-le (60 + 30% puterea abilităților + 5% daune bonus din atac + 2% din viața bonus) daune magice de-a lungul a 5 secunde.
 • Cale zdrobitoare: folosirea ''Nimicirii'' de 5 ori consumă acest obiect, îți îmbunătățește ''Nimicirea'' în ''Nimicire zdrobitoare'' și își crește daunele împotriva monștrilor. ''Nimicirea zdrobitoare'' însemnează un campion inamic timp de 4 secunde. În acest timp, îi provoci acestuia 48-125 (în funcție de nivel) daune reale bonus la impact timp de 2.5 secunde și suferi cu 20% mai puține daune din partea lui.
 • Vânător: primești experiență bonus atunci când ucizi monștri mari.
 • Recuperare: îți regenerezi până la 8-18 (în funcție de nivel) mană pe secundă atunci când te afli în junglă sau în râu.

  La consumarea obiectului, deținătorul primește permanent toate efectele acestuia și își crește daunele ''Nimicirii'' împotriva monștrilor. Dacă ai adunat mai mult aur din minioni decât din monștri din junglă, experiența și aurul câștigate pentru minionii uciși sunt reduse semnificativ. Vindecarea nu este redusă pentru atacurile AoE. Dacă ai cu două niveluri sub media nivelurilor campionilor din joc, uciderea monștrilor îți oferă experiență bonus.
  Numai atacurile și abilitățile aplică arderea ''Nimicirii zdrobitoare''.
 • Poțiune tămăduitoare Poțiune tămăduitoare

  CUMPĂRĂ: 150

  VINDE: 60

  Activă – Consumă: consumă un cumul pentru a-ți reface 125 viață de-a lungul a 12 secunde. Poate avea maximum 2 cumuluri și se realimentează la vizitarea magazinului.
  Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.

  Dr. Mundo obiecte recomandate (PROBUILD)

  Mănușa din flăcări de gheață Mănușa din flăcări de gheață

  CUMPĂRĂ: 2800

  VINDE: 1960

  350 viață
  25 armură
  25 rezistență la magie
  20 rapiditatea abilităților

 • Valuri de foc: dacă suferi sau provoci daune, începi să le provoci (12 + 1% din viața bonus) daune magice pe secundă inamicilor din apropiere (daunele cresc cu 25% împotriva minionilor și 150% împotriva monștrilor) timp de 3 secunde.
 • Capcana zăpezii: atacurile creează o zonă înghețată timp de 1.5 secunde și le provoci (12-85 / 6-42,5) daune magice bonus tuturor inamicilor din zonă (timp de reactivare: 4 sec. | 6 sec. pentru campionii care atacă la distanță.). Inamicii care pășesc în zonă sunt încetiniți cu 25% pentru campionii melee și 12.5% pentru campionii care atacă la distanță (valoare ce crește în funcție de viața maximă).

  Pasivă mitică: le oferă tuturor celorlalte obiecte legendare 100 viață și 6% dimensiune.
 • Cizme cu armură Cizme cu armură

  CUMPĂRĂ: 1100

  VINDE: 770

  20 armură
  45 viteză de mișcare

 • Reduce daunele primite din atacuri cu 12%.
 • Armură cu spini Armură cu spini

  CUMPĂRĂ: 2700

  VINDE: 1890

  350 viață
  60 armură

 • Spini: când ești lovit de un atac, îi provoci (10 + 10% din armura bonus) daune magice atacatorului și îi aplici ''Răni grave'' de 40% timp de 3 secunde, dacă este un campion. Când imobilizezi campioni inamici, le aplici și ''Răni grave'' de 60% timp de 3 secunde.

  ''Răni grave'' reduce eficiența efectelor de vindecare și regenerare.
 • Înfățișarea sufletului Înfățișarea sufletului

  CUMPĂRĂ: 2900

  VINDE: 2030

  450 viață
  40 rezistență la magie
  10 rapiditatea abilităților
  100% regenerare de bază a vieții

 • Vitalitate infinită: crește cu 25% eficiența tuturor tipurilor de vindecare și puterea tuturor scuturilor primite de tine.
 • Profeția lui Randuin Profeția lui Randuin

  CUMPĂRĂ: 2700

  VINDE: 1890

  250 viață
  80 armură
  10 rapiditatea abilităților


  Activă – Modestie: încetinește pentru scurt timp inamicii din apropiere și le reduce daunele din atac cu 10% și daunele din lovituri critice cu 20% timp de 4 secunde (timp de reactivare: 60 sec.).
 • Tare ca piatra: reduce daunele primite din atacuri cu până la 5 + (0,35% din viața maximă). Reducerea este limitată la 40% din daunele atacului.
 • Armura lui Warmog Armura lui Warmog

  CUMPĂRĂ: 3000

  VINDE: 2100

  800 viață
  10 rapiditatea abilităților
  200% regenerare de bază a vieții

 • Inima lui Warmog: dacă ai cel puțin 1100 viață bonus, îți refaci 5% din viața maximă pe secundă, dacă nu ai suferit daune în ultimele 6 secunde (3 secunde pentru daunele din partea non-campionilor).
 • Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.
  Elixirul fierului Elixirul fierului

  CUMPĂRĂ: 500

  VINDE: 200

  Activă – Consumă: bea pentru a primi 300 viață, 25% tenacitate și dimensiune crescută a campionului timp de 3 minute. Cât timp efectul este activ, atunci când te deplasezi, lași în urmă o potecă ce crește cu 15% viteza de mișcare a campionilor aliați.

  Dacă bei un elixir diferit, vei înlocui efectele celui actual.

  Dr. Mundo Activă Abilităţi

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Merge unde vrea Merge unde vrea

  Dr. Mundo rezistă în fața următorului efect de imobilizare care îl lovește, pierzând în schimb viață și aruncând un flacon cu substanțe chimice în apropiere. Dr. Mundo îl poate ridica călcând pe el, refăcându-și viață și reducând timpul de reactivare al acestei abilități.

  Dr. Mundo are și regenerarea vieții crescută semnificativ.

  Fierăstrău infectat Fierăstrău infectat

  Timp De Reactivare: 4

  Consumabile: 0

  Rază de acţiune: 975

  Dr. Mundo aruncă un fierăstrău infectat, provocându-i primului inamic lovit daune în funcție de viața actuală a acestuia și încetinindu-l.

  Defibrilator Defibrilator

  Timp De Reactivare: 17/16.5/16/15.5/15

  Consumabile: 0

  Rază de acţiune: 325

  Dr. Mundo se electrocutează, provocându-le daune persistente inamicilor din apropiere și stocând o parte din daunele pe care le suferă. La sfârșitul efectului sau dacă refolosește abilitatea, Dr. Mundo le provoacă o rafală de daune inamicilor din apropiere. Dacă rafala lovește un inamic, Mundo își reface viață egală cu un procent din daunele stocate.

  Lovitură puternică Lovitură puternică

  Timp De Reactivare: 8/7.5/7/6.5/6

  Consumabile: 0

  Rază de acţiune: 0

  Pasivă – Dr. Mundo primește daune bonus din atac, care cresc în funcție de viața sa lipsă.

  Activă – Dr. Mundo își aruncă trusa ''medicală'' către un inamic, provocându-i daune suplimentare în funcție de viața sa lipsă. Dacă inamicul moare, trusa își continuă drumul, provocându-le daunele inamicilor prin care trece.

  Doză maximă Doză maximă

  Timp De Reactivare: 110

  Consumabile: 0

  Rază de acţiune: 20

  Dr. Mundo își injectează substanțe chimice, refăcându-și instantaneu un procent din viața lipsă. Apoi primește un bonus la daunele din atac și la viteza de mișcare și își regenerează o parte din viața sa maximă de-a lungul unei perioade îndelungate.

  Dr. Mundo SKINS

  Dr. Mundo default
  Dr. Mundo toxic
  Mister Mundovers
  Mundo corporatist
  Mundo Mundo
  Mundo călăul
  Mundo, furie nestăpânită
  Mundo TPA
  Mundo la piscină
  Mundo El Macho
  Mundo, prințul înghețat