[Tutorial] Brand Nexus Blitz Jungle, Obiecte Recomandate | Măiestrii | Rune | Vrăji De Invocator | Vrăji - (Mode Blitz)

Informaţii despre campion (Brand jungle blitz )

Brand Brand Statistici

Atac: 57

Apărare: 2

Magie: 9

Dificultate: 4

Viaţă: 520

Viteză de mișcare: 340

Armură: 22

Rază de acţiune: 550

Regenerare viaţă: 5.5

Lovitură critică: 0

Viteza de atac: 0.625

Brand

flacăra răzbunării

Mag Mag


Brand blitz jungle
Brand blitz lane

JUNGLE

 • Tier: S
 • Win: 47.79%
 • Role: 31.77%
 • Pick: 2.88%
 • Ban: 17.43%
 • Games: 20557
 • KDA: 2.87
 • Score: 47.30

Creatura numită Brand s-a născut într-un trib din Freljord și a purtat numele de Kegan Rodhe, dar soarta lui slujește acum ca avertisment pentru pericolele care însoțesc tentațiile puterii. Aflat în căutarea uneia dintre legendarele rune antice, Kegan și-a trădat partenerii și a pus stăpânire pe ea atunci când au găsit-o. Într-o clipă, omul a pierit. Sufletul i-a fost ars, iar trupul lui a devenit purtătorul flăcării vii. Brand cutreieră acum Valoranul în căutarea celorlalte rune, jurând răzbunare pentru lucruri care nu i s-ar fi putut fi întâmpla nici măcar în zece vieți de muritor.

Brand Sfaturi (Ally)

 • Poți să-ți faci inamicii să se îndepărteze de minioni arzându-i cu ''Conflagrație''.
 • Poți folosi abilitățile lui Brand în diverse combinații pentru a-i maximiza daunele în funcție de situație.
 • ''Piroclasmul'' ricoșează aleatoriu de la un inamic la altul, așa că încearcă să-l folosești pe un grup restrâns de inamici dacă vrei să atingă aceeași țintă de mai multe ori.

Brand Sfaturi (Enemy)

 • Brand trebuie să poată lovi un inamic cu una dintre abilitățile sale înainte să-și poată folosi combinația de abilități. Dacă-i eviți ''Incendiul'' sau ''Coloana de foc'', îl scoți din ritm.
 • Când vezi că pregătește ''Piroclasmul'', încearcă să te îndepărtezi de aliați. Viteza inițială a proiectilului e mică, așa că echipa ta va avea destul timp să reacționeze.
 • Pasiva îi permite lui Brand să exceleze împotriva echipelor care stau înghesuite. Depărtați-vă unii de alții înainte de luptă.

Vrăji de invocator

Nimicire Nimicire

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 15

Rază de acţiune: 500


Flash Flash

Consumabile: 0

Timp De Reactivare: 300

Rază de acţiune: 425


Îți teleportează campionul pe o distanță scurtă către locul unde ții cursorul.


Brand Măiestrii

Dominație
Recolta sufletelor
Dacă îi provoci daune unui campion care are sub 50% viață, acesta suferă daune adaptive și îi recoltezi sufletul, crescând permanent daunele provocate de ''Recolta sufletelor'' cu 5.

Daune ''Recolta sufletelor'': 20-60 (în funcție de nivel) (+5 daune per suflet) (+0.25 din daunele din atac bonus) (+0.15 din puterea abilităților)
Timp de reactivare: 45 sec. (se resetează la 1.5 sec. după doborâri)
Gustul sângelui
Te vindeci atunci când îi provoci daune unui campion inamic.

Vindecare: 18-35 (+0.2 AD bonus, +0.1 AP) viață (în funcție de nivel).

Timp de reactivare: 20 sec.
Colecție de ochi
Primești ochi atunci când dobori campioni. Pentru fiecare ochi din colecție, primești un bonus adaptiv de 1.2 daune din atac sau 2 puterea abilităților.

După ce aduni 10 ochi și termini colecția, primești încă un bonus adaptiv de 6 daune din atac sau 10 puterea abilităților.

Primești 1 ochi per doborâre de campion.
Vânător lacom
Omni-vampirism: 1.5% per cumul de ''Vânător de recompense''.

Primești un cumul de ''Vânător de recompense'' prima oară când dobori câte un campion inamic.

Eficiența omni-vampirismului scade la 33% atunci când provoci daune AoE sau prin intermediul însoțitorilor.
Vrăjitorie
Pârjolire
Următoarea ta abilitate care îi provoacă daune unui campion inamic îl va arde, provocându-i 15-35 daune magice bonus (în funcție de nivel) după 1 sec.

Timp de reactivare: 10 sec.
Brățară de mană
Când lovești un campion inamic cu o abilitate, nivelul tău maxim de mană crește permanent cu 25 (max: 250 mană).

După ce ajungi la 250 mană bonus, îți refaci 1% din mana lipsă la fiecare 5 secunde.

Timp de reactivare: 15 secunde
Adaptive
+9 putere adaptivă
Adaptive
+9 putere adaptivă
Armor
+6 armură

Brand Obiecte de început (PROBUILD)

Tăișul grindinei Tăișul grindinei

CUMPĂRĂ: 350

VINDE: 140

8% omni-vampirism împotriva monștrilor
 • Incendiere: când le provoci daune monștrilor, le dai foc, provocându-le (60 + 30% puterea abilităților + 5% daune bonus din atac + 2% din viața bonus) daune magice de-a lungul a 5 secunde.
 • Cale de gheață: folosirea ''Nimicirii'' de 5 ori consumă acest obiect, îți îmbunătățește ''Nimicirea'' în ''Nimicire de gheață'' și își crește daunele împotriva monștrilor. Când țintești campioni, ''Nimicirea de gheață'' le provoacă 20-156 (în funcție de nivel) daune reale și le fură 20% din viteza de mișcare timp de 2 secunde.
 • Vânător: primești experiență bonus atunci când ucizi monștri mari.
 • Recuperare: îți regenerezi până la 8-18 (în funcție de nivel) mană pe secundă atunci când te afli în junglă sau în râu.

  La consumarea obiectului, deținătorul primește permanent toate efectele acestuia și își crește daunele ''Nimicirii'' împotriva monștrilor. Dacă ai adunat mai mult aur din minioni decât din monștri din junglă, experiența și aurul câștigate pentru minionii uciși sunt reduse semnificativ. Vindecarea nu este redusă pentru atacurile AoE. Dacă ai cu două niveluri sub media nivelurilor campionilor din joc, uciderea monștrilor îți oferă experiență bonus.


 • Poțiune tămăduitoare Poțiune tămăduitoare

  CUMPĂRĂ: 150

  VINDE: 60

  Activă – Consumă: consumă un cumul pentru a-ți reface 125 viață de-a lungul a 12 secunde. Poate avea maximum 2 cumuluri și se realimentează la vizitarea magazinului.
  Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.

  Brand obiecte recomandate (PROBUILD)

  Suferința Liandrei Suferința Liandrei

  CUMPĂRĂ: 3200

  VINDE: 2240

  80 puterea abilităților
  600 mană
  20 rapiditatea abilităților

 • Agonie: provoci până la 12% daune magice bonus împotriva campionilor în funcție de viața bonus a țintei (daune maxime la 1250 viață bonus).
 • Chin: când le provoci daune inamicilor cu abilitățile, îi incendiezi, provocându-le daune magice pe secundă în valoare de (15 + 1.5% din puterea abilităților) + 1% din viața maximă timp de 4 secunde.

  Pasivă mitică: le oferă tuturor celorlalte obiecte legendare 5 rapiditatea abilităților.
 • Cizmele vrăjitorului Cizmele vrăjitorului

  CUMPĂRĂ: 1100

  VINDE: 770

  18 penetrare magică
  45 viteză de mișcare

  Îmbrățișare demonică Îmbrățișare demonică

  CUMPĂRĂ: 3000

  VINDE: 2100

  70 puterea abilităților
  350 viață

 • Privirea demonului azakana: când provoci daune cu abilități, incendiezi inamicii, provocându-le daune magice pe secundă în valoare de 1.2% din viața maximă timp de 4 secunde. Primești 10 armură și rezistență la magie dacă lovești un campion (+2.5 armură și rezistență la magie pentru fiecare campion suplimentar afectat).
 • Clepsidra Zhonyei Clepsidra Zhonyei

  CUMPĂRĂ: 2600

  VINDE: 1820

  65 puterea abilităților
  45 armură
  10 rapiditatea abilităților


  Activă – Stază: devii invulnerabil și imposibil de țintit timp de 2.5 secunde, însă nu vei mai putea face nicio altă acțiune în acest timp (timp de reactivare: 120 sec.).

  Morellonomicon Morellonomicon

  CUMPĂRĂ: 2500

  VINDE: 1750

  80 puterea abilităților
  250 viață

 • Suferință: când le provoci daune magice campionilor inamici, le aplici ''Răni grave'' de 40% timp de 3 secunde. Dacă ținta are sub 50% viață, acest efect este amplificat la ''Răni grave'' de 60%.

  ''Răni grave'' reduce eficiența efectelor de vindecare și regenerare.
 • Pălăria malefică a lui Rabadon Pălăria malefică a lui Rabadon

  CUMPĂRĂ: 3600

  VINDE: 2520

  120 puterea abilităților
 • Operă magică: crește totalul puterii abilităților cu 35%.
 • Gardă ascunsă Gardă ascunsă

  CUMPĂRĂ: 0

  VINDE: 0

  Activă – Talisman: plasează o ''Gardă ascunsă'' care rezistă timp de 90-120 secunde. Garda este invizibilă pentru inamici și îi oferă echipei tale viziune asupra zonei din jurul său. Poate stoca până la 2 ''Gărzi ascunse'', încărcând una nouă la fiecare 240-120 secunde.
  Elixirul vrăjitoriei Elixirul vrăjitoriei

  CUMPĂRĂ: 500

  VINDE: 200

  Activă – Consumă: bea pentru a primi 50 puterea abilităților și 15% regenerare a manei timp de 3 minute. Cât timp este activ efectul, atunci când îi provoci daune unui campion sau turn, îi provoci 25 daune reale bonus (timp de reactivare: 5 sec.).

  Campionul trebuie să aibă cel puțin nivelul 9 pentru a cumpăra acest obiect. Efectul de daune reale oferit de ''Elixirul vrăjitoriei'' nu are timp de reactivare când ataci turnuri. Dacă bei un elixir diferit, vei înlocui efectele celui actual.

  Brand Activă Abilităţi

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Flacără Flacără

  Vrăjile lui Brand incendiază ținta, provocându-i daune de-a lungul a 4 secunde. Efectul se cumulează de până la 3 ori. Dacă Brand ucide un inamic incendiat, își reface o parte din mană. Când e folosită asupra unui campion sau monstru mare și ajunge la numărul maxim de cumuluri, ''Flacăra'' devine instabilă. După 2 secunde, explodează, aplicând efecte magice și provocând daune enorme în zona din jurul victimei.

  Incendiu Incendiu

  Timp De Reactivare: 8/7.5/7/6.5/6

  Consumabile: 50

  Rază de acţiune: 1050

  Brand lansează o minge de foc care provoacă daune magice. Dacă ținta este ''în flăcări'', ''Incendiul'' o va ameți timp de 1,5 secunde.

  Coloană de foc Coloană de foc

  Timp De Reactivare: 10/9.5/9/8.5/8

  Consumabile: 60/70/80/90/100

  Rază de acţiune: 900

  După o scurtă perioadă de pregătire, Brand creează o coloană de foc într-o zonă-țintă și le provoacă daune magice unităților inamice din zonă. Unitățile care sunt ''în flăcări'' suferă cu 25% mai multe daune.

  Conflagrație Conflagrație

  Timp De Reactivare: 12/11/10/9/8

  Consumabile: 70/75/80/85/90

  Rază de acţiune: 625

  Brand invocă o explozie puternică în zona țintei, care se răspândește către inamicii din apropiere, provocându-le daune magice. Dacă ținta este ''în flăcări'', raza de răspândire a ''Conflagrației'' se dublează.

  Piroclasm Piroclasm

  Timp De Reactivare: 105/90/75

  Consumabile: 100

  Rază de acţiune: 750

  Brand dezlănțuie un torent devastator de flăcări care ricoșează de până la 5 ori din Brand și inamicii din apropiere, provocându-le daune magice acestora de fiecare dată când ricoșează. Ricoșeurile lovesc cu prioritate campionii cu mai multe cumuluri de ''Flacără'', până când acestea ating valoarea maximă. Dacă ținta este ''în flăcări'', ''Piroclasmul'' o încetinește pentru scurt timp.

  Brand SKINS

  Brand default
  Brand apocaliptic
  Brand vandalul
  Brand criogenic
  Brand zombificat
  Brand, focul demonilor
  Brand boss
  Brand celest
  Brand, dragonul nemuritor

  Brand Counters (Over 50% win rate)

  Flacără Braum jungle - blitz

  inima Freljordului

  Flacără Rammus lane - blitz

  tatuul cu armură

  Flacără Illaoi jungle - blitz

  preoteasa krakenului

  Flacără Blitzcrank jungle - blitz

  marele golem cu abur

  Flacără Nunu și Willump lane - blitz

  un băiat și un yeti

  Flacără Elise lane - blitz

  regina-păianjen

  Flacără Janna jungle - blitz

  mânia furtunii

  Flacără Rakan jungle - blitz

  fermecătorul

  Flacără Yorick jungle - blitz

  monahul umbrelor

  Flacără Kled lane - blitz

  călărețul cârcotaș

  Flacără Azir jungle - blitz

  împăratul nisipurilor

  Flacără Aurelion Sol jungle - blitz

  făuritorul de stele

  Flacără Janna lane - blitz

  mânia furtunii

  Flacără Zac lane - blitz

  arma secretă

  Flacără Bard lane - blitz

  ocrotitorul misterelor

  Flacără Vladimir jungle - blitz

  contele de purpură

  Flacără Galio jungle - blitz

  colosul

  Flacără Seraphine jungle - blitz

  cântăreața visătoare

  Flacără Kassadin jungle - blitz

  călătorul din Vid

  Flacără Wukong lane - blitz

  regele maimuțelor

  Flacără Jhin jungle - blitz

  virtuozul

  Flacără Kalista jungle - blitz

  lancea răzbunării

  Flacără Quinn lane - blitz

  aripile Demaciei

  Flacără Lulu jungle - blitz

  zâna-vrăjitoare

  Flacără Bard jungle - blitz

  ocrotitorul misterelor

  Flacără Aatrox lane - blitz

  sabia darkin

  Flacără Gnar lane - blitz

  veriga lipsă

  Flacără Gnar jungle - blitz

  veriga lipsă

  Flacără Rek'Sai jungle - blitz

  amenințarea din subteran

  Flacără Amumu lane - blitz

  mumia tristă

  Flacără Lissandra jungle - blitz

  vrăjitoarea ghețurilor

  Flacără Tristana jungle - blitz

  țintașul yordle

  Flacără Garen lane - blitz

  măreția Demaciei

  Flacără Darius lane - blitz

  mâna dreaptă a Noxusului

  Flacără Azir lane - blitz

  împăratul nisipurilor

  Flacără Fiora jungle - blitz

  inegalabilul duelist

  Flacără Volibear lane - blitz

  furtuna nemiloasă

  Flacără Master Yi lane - blitz

  maestrul Wuju

  Flacără Jayce lane - blitz

  protectorul viitorului

  Flacără Qiyana jungle - blitz

  Împărăteasa elementelor

  Flacără Rell lane - blitz

  fecioara de fier

  Flacără Urgot lane - blitz

  torționarul de coșmar

  Flacără Cho'Gath lane - blitz

  teroarea din Vid

  Flacără Zac jungle - blitz

  arma secretă

  Flacără Tryndamere lane - blitz

  regele barbar

  Flacără Riven jungle - blitz

  renegata

  Flacără Garen jungle - blitz

  măreția Demaciei

  Flacără Taliyah jungle - blitz

  țesătoarea pietrelor

  Flacără Taric jungle - blitz

  scutul Valoranului

  Flacără Poppy lane - blitz

  straja barosului

  Flacără Irelia jungle - blitz

  dansatoarea tăișurilor

  Flacără Sion lane - blitz

  monstrul neînsuflețit

  Flacără Urgot jungle - blitz

  torționarul de coșmar

  Flacără Jayce jungle - blitz

  protectorul viitorului

  Flacără Renekton lane - blitz

  măcelarul deșertului

  Flacără Camille jungle - blitz

  agentul din umbră

  Flacără Ekko jungle - blitz

  puștiul care a înfrânt timpul

  Flacără Nidalee lane - blitz

  copila junglei

  Flacără Zilean jungle - blitz

  paznicul timpului

  Flacără Kai'Sa jungle - blitz

  fiica Vidului

  Flacără Ryze jungle - blitz

  magul runelor

  Flacără Ahri jungle - blitz

  vulpea cu nouă cozi

  Flacără Alistar jungle - blitz

  minotaurul

  Flacără Viktor jungle - blitz

  zenitul evoluției

  Flacără Zoe jungle - blitz

  Aspectul Amurgului

  Flacără Nocturne lane - blitz

  eternul coșmar

  Flacără Warwick lane - blitz

  furia dezlănțuită a Zaunului

  Flacără Thresh lane - blitz

  temnicerul blestemat

  Flacără Fiddlesticks jungle - blitz

  teroarea primordială

  Flacără Kled jungle - blitz

  călărețul cârcotaș

  Flacără Ornn jungle - blitz

  focul din inima muntelui

  Flacără Lulu lane - blitz

  zâna-vrăjitoare

  Flacără LeBlanc lane - blitz

  amăgitoarea

  Flacără Ryze lane - blitz

  magul runelor

  Flacără Kalista lane - blitz

  lancea răzbunării

  Flacără Nunu și Willump jungle - blitz

  un băiat și un yeti

  Flacără Renekton jungle - blitz

  măcelarul deșertului

  Flacără Hecarim lane - blitz

  umbra războiului

  Flacără Talon lane - blitz

  umbra tăișului

  Flacără Tahm Kench jungle - blitz

  Regele râurilor

  Flacără Pyke jungle - blitz

  spintecătorul de pe docuri

  Flacără Vladimir lane - blitz

  contele de purpură

  Flacără Kindred lane - blitz

  eternii vânători

  Flacără Shen jungle - blitz

  ochiul crepusculului

  Flacără Taliyah lane - blitz

  țesătoarea pietrelor

  Flacără Yuumi lane - blitz

  pisica magică

  Flacără Rammus jungle - blitz

  tatuul cu armură

  Flacără Fiddlesticks lane - blitz

  teroarea primordială

  Flacără Xayah jungle - blitz

  rebela

  Flacără Nautilus jungle - blitz

  titanul adâncurilor

  Flacără Quinn jungle - blitz

  aripile Demaciei

  Flacără Aphelios jungle - blitz

  arma credinței

  Flacără Dr. Mundo jungle - blitz

  nebunul din Zaun

  Flacără Olaf lane - blitz

  berserkerul

  Flacără Lucian lane - blitz

  lumina purificatoare

  Flacără Karma jungle - blitz

  cea iluminată

  Flacără Evelynn jungle - blitz

  îmbrățișarea agoniei

  Flacără Syndra lane - blitz

  suverana întunecată

  Flacără Udyr jungle - blitz

  purtătorul spiritelor

  Flacără Malphite jungle - blitz

  fragmentul de Monolit

  Flacără Talon jungle - blitz

  umbra tăișului

  Flacără Annie jungle - blitz

  copilul întunericului

  Flacără Kindred jungle - blitz

  eternii vânători

  Flacără Rek'Sai lane - blitz

  amenințarea din subteran

  Flacără Blitzcrank lane - blitz

  marele golem cu abur

  Flacără Kennen jungle - blitz

  inima furtunii

  Flacără Rakan lane - blitz

  fermecătorul

  Flacără Malphite lane - blitz

  fragmentul de Monolit

  Flacără Evelynn lane - blitz

  îmbrățișarea agoniei

  Flacără Singed lane - blitz

  chimistul nebun

  Flacără Twitch jungle - blitz

  șobolanul mârșav

  Flacără Katarina jungle - blitz

  lama necruțătoare

  Flacără Tristana lane - blitz

  țintașul yordle

  Flacără Rell jungle - blitz

  fecioara de fier

  Flacără Vayne lane - blitz

  ucigașa întunericului

  Flacără Tahm Kench lane - blitz

  Regele râurilor

  Flacără Gragas lane - blitz

  scandalagiul

  Flacără Kayn lane - blitz

  moartea din umbre

  Flacără Gwen lane - blitz

  croitoreasa binecuvântată

  Flacără Sivir jungle - blitz

  războinica

  Flacără Aatrox jungle - blitz

  sabia darkin

  Flacără Wukong jungle - blitz

  regele maimuțelor

  Flacără Xayah lane - blitz

  rebela

  Flacără Gwen jungle - blitz

  croitoreasa binecuvântată

  Flacără Kayn jungle - blitz

  moartea din umbre

  Flacără Twisted Fate jungle - blitz

  maestrul cărților

  Flacără Kog'Maw lane - blitz

  gura abisului

  Flacără Sion jungle - blitz

  monstrul neînsuflețit

  Flacără Aurelion Sol lane - blitz

  făuritorul de stele

  Flacără Cho'Gath jungle - blitz

  teroarea din Vid

  Flacără Ziggs jungle - blitz

  expertul hexplozibililor

  Flacără Sylas jungle - blitz

  magul descătușat

  Flacără Lee Sin lane - blitz

  călugărul orb

  Flacără Lillia lane - blitz

  mugurele timid

  Flacără Darius jungle - blitz

  mâna dreaptă a Noxusului

  Flacără Draven lane - blitz

  mărețul torționar

  Flacără Illaoi lane - blitz

  preoteasa krakenului

  Flacără Nami lane - blitz

  aleasa mării

  Flacără Yuumi jungle - blitz

  pisica magică

  Flacără Zyra lane - blitz

  invazia spinilor

  Flacără Leona jungle - blitz

  strălucirea zorilor

  Flacără Twisted Fate lane - blitz

  maestrul cărților

  Flacără Riven lane - blitz

  renegata

  Flacără Sylas lane - blitz

  magul descătușat

  Flacără Annie lane - blitz

  copilul întunericului

  Flacără Kha'Zix jungle - blitz

  prădătorul din Vid

  Flacără Lissandra lane - blitz

  vrăjitoarea ghețurilor

  Flacără Twitch lane - blitz

  șobolanul mârșav

  Flacără Lee Sin jungle - blitz

  călugărul orb

  Flacără Amumu jungle - blitz

  mumia tristă

  Flacără Fizz jungle - blitz

  șarlatanul apelor

  Flacără Ekko lane - blitz

  puștiul care a înfrânt timpul

  Flacără Dr. Mundo lane - blitz

  nebunul din Zaun

  Flacără Irelia lane - blitz

  dansatoarea tăișurilor

  Flacără Caitlyn jungle - blitz

  șeriful din Piltover

  Flacără Swain lane - blitz

  Marele General al Noxusului

  Flacără Swain jungle - blitz

  Marele General al Noxusului

  Flacără Corki lane - blitz

  bombardierul curajos

  Flacără Vi jungle - blitz

  agentul din Piltover

  Flacără Jhin lane - blitz

  virtuozul

  Flacără Camille lane - blitz

  agentul din umbră

  Flacără Leona lane - blitz

  strălucirea zorilor

  Flacără Zoe lane - blitz

  Aspectul Amurgului

  Flacără Tryndamere jungle - blitz

  regele barbar

  Flacără Kassadin lane - blitz

  călătorul din Vid

  Flacără Neeko lane - blitz

  cameleonul jucăuș

  Flacără Olaf jungle - blitz

  berserkerul

  Flacără Orianna jungle - blitz

  dansatoarea mecanică

  Flacără Taric lane - blitz

  scutul Valoranului

  Flacără Jinx lane - blitz

  dezastrul ambulant

  Flacără Varus jungle - blitz

  săgeata răzbunării

  Flacără Samira jungle - blitz

  trandafirul deșertului

  Flacără Katarina lane - blitz

  lama necruțătoare

  Flacără Zed jungle - blitz

  stăpânul umbrelor

  Flacără Rengar lane - blitz

  mândria haitei

  Flacără Jax jungle - blitz

  marele maestru al armelor

  Flacără Nidalee jungle - blitz

  copila junglei

  Flacără Nocturne jungle - blitz

  eternul coșmar

  Flacără Poppy jungle - blitz

  straja barosului

  Flacără Senna jungle - blitz

  salvatoarea

  Flacără Sona jungle - blitz

  muza strunelor

  Flacără Gragas jungle - blitz

  scandalagiul

  Flacără Shaco lane - blitz

  bufonul demonic

  Flacără Kai'Sa lane - blitz

  fiica Vidului

  Flacără Singed jungle - blitz

  chimistul nebun

  Flacără Sona lane - blitz

  muza strunelor

  Flacără Rumble jungle - blitz

  amenințarea mecanică

  Flacără Jinx jungle - blitz

  dezastrul ambulant

  Flacără Draven jungle - blitz

  mărețul torționar

  Flacără Akali lane - blitz

  asasina nevăzută

  Flacără Zed lane - blitz

  stăpânul umbrelor

  Flacără Volibear jungle - blitz

  furtuna nemiloasă

  Flacără Akali jungle - blitz

  asasina nevăzută

  Flacără Kayle jungle - blitz

  aripile justiției

  Flacără Nami jungle - blitz

  aleasa mării

  Flacără Kha'Zix lane - blitz

  prădătorul din Vid

  Flacără Senna lane - blitz

  salvatoarea

  Flacără Pyke lane - blitz

  spintecătorul de pe docuri

  Flacără Shen lane - blitz

  ochiul crepusculului

  Flacără LeBlanc jungle - blitz

  amăgitoarea

  Flacără Shaco jungle - blitz

  bufonul demonic

  Flacără Diana jungle - blitz

  Luna întruchipată

  Flacără Cassiopeia lane - blitz

  îmbrățișarea șarpelui

  Flacără Rumble lane - blitz

  amenințarea mecanică

  Flacără Lillia jungle - blitz

  mugurele timid

  Flacără Vayne jungle - blitz

  ucigașa întunericului

  Flacără Thresh jungle - blitz

  temnicerul blestemat

  Flacără Jarvan IV lane - blitz

  prințul Demaciei

  Flacără Sejuani jungle - blitz

  furia nordului

  Flacără Vel'Koz jungle - blitz

  ochiul Vidului

  Flacără Karma lane - blitz

  cea iluminată

  Flacără Shyvana jungle - blitz

  fiica dragonului

  Flacără Nasus jungle - blitz

  curatorul nisipurilor

  Flacără Master Yi jungle - blitz

  maestrul Wuju

  Flacără Karthus lane - blitz

  rapsodul morții

  Flacără Yorick lane - blitz

  monahul umbrelor

  Flacără Anivia jungle - blitz

  criophoenixul

  Flacără Mordekaiser lane - blitz

  spectrul de fier

  Flacără Nautilus lane - blitz

  titanul adâncurilor

  Flacără Seraphine lane - blitz

  cântăreața visătoare

  Flacără Brand lane - blitz

  flacăra răzbunării

  Flacără Jax lane - blitz

  marele maestru al armelor

  Flacără Kayle lane - blitz

  aripile justiției

  Flacără Galio lane - blitz

  colosul

  Flacără Gangplank lane - blitz

  teroarea mărilor

  Flacără Warwick jungle - blitz

  furia dezlănțuită a Zaunului

  Flacără Fiora lane - blitz

  inegalabilul duelist

  Flacără Skarner jungle - blitz

  avangarda de cristal

  Flacără Ezreal lane - blitz

  exploratorul risipitor

  Flacără Sett jungle - blitz

  bătăușul-șef

  Flacără Miss Fortune jungle - blitz

  vânătorul de recompense

  Brand Countered By (Under 50% win rate)

  Flacără Nasus lane - blitz

  curatorul nisipurilor

  Flacără Veigar lane - blitz

  micul maestru al răului

  Flacără Yasuo lane - blitz

  spadasinul rătăcitor

  Flacără Graves jungle - blitz

  proscrisul

  Flacără Sivir lane - blitz

  războinica

  Flacără Soraka jungle - blitz

  copila astrelor

  Flacără Yone lane - blitz

  spadasinul nepieritor

  Flacără Teemo jungle - blitz

  cercetașul ager

  Flacără Vel'Koz lane - blitz

  ochiul Vidului

  Flacără Alistar lane - blitz

  minotaurul

  Flacără Xin Zhao jungle - blitz

  seneșalul Demaciei

  Flacără Shyvana lane - blitz

  fiica dragonului

  Flacără Teemo lane - blitz

  cercetașul ager

  Flacără Skarner lane - blitz

  avangarda de cristal

  Flacără Lux lane - blitz

  prințesa luminii

  Flacără Ornn lane - blitz

  focul din inima muntelui

  Flacără Kog'Maw jungle - blitz

  gura abisului

  Flacără Morgana jungle - blitz

  aripile durerii

  Flacără Lucian jungle - blitz

  lumina purificatoare

  Flacără Varus lane - blitz

  săgeata răzbunării

  Flacără Viego jungle - blitz

  regele înfrânt

  Flacără Rengar jungle - blitz

  mândria haitei

  Flacără Zyra jungle - blitz

  invazia spinilor

  Flacără Ziggs lane - blitz

  expertul hexplozibililor

  Flacără Trundle lane - blitz

  regele trolilor

  Flacără Neeko jungle - blitz

  cameleonul jucăuș

  Flacără Zilean lane - blitz

  paznicul timpului

  Flacără Graves lane - blitz

  proscrisul

  Flacără Malzahar jungle - blitz

  profetul Vidului

  Flacără Lux jungle - blitz

  prințesa luminii

  Flacără Syndra jungle - blitz

  suverana întunecată

  Flacără Maokai lane - blitz

  arborele însuflețit

  Flacără Malzahar lane - blitz

  profetul Vidului

  Flacără Trundle jungle - blitz

  regele trolilor

  Flacără Cassiopeia jungle - blitz

  îmbrățișarea șarpelui

  Flacără Braum lane - blitz

  inima Freljordului

  Flacără Xerath jungle - blitz

  magul iluminat

  Flacără Vi lane - blitz

  agentul din Piltover

  Flacără Sejuani lane - blitz

  furia nordului