[Οδηγός Εκμάθησης] Σουέιν Support, Προτεινόμενα Αντικείμενα | Εξειδικεύσεις | Ρούνοι | Ξόρκια Επικαλεστή | Ικανότητα - (Mode 5V5)

Πληροφορίες ηρώων (Σουέιν support 5v5 )

Σουέιν Σουέιν Στατιστικά

Επίθεση: 58

Άμυνα: 6

Μαγεία: 9

Δυσκολία: 8

Ζωή: 595

Ταχύτητα Κίνησης: 330

Θωράκιση: 26

Εμβέλεια: 525

Αναπλήρωση Ζωής: 7

Καίριο χτύπημα: 0

Ταχύτητα Επίθεσης: 0.625

Σουέιν

ο Μέγας Στρατηγός της Νόξους

Μάγος Μάγος Μαχητής Μαχητής


Σουέιν 5v5 support
Σουέιν 5v5 mid
Σουέιν 5v5 adc
Σουέιν 5v5 jungle
Σουέιν 5v5 top

SUPPORT

 • Tier: B
 • Win: 47.63%
 • Role: 55.34%
 • Pick: 2.93%
 • Ban: 1.95%
 • Games: 29557
 • KDA: 2.33
 • Score: 56.61

Ο Τζέρικο Σουέιν είναι ο οραματιστής ηγέτης της Νόξους, ενός επεκτατικού έθνους που σέβεται μόνο την ωμή δύναμη. Παρόλο που τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τα αξιώματά του - αλλά και το αριστερό του χέρι - στον πόλεμο με την Ιονία, κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της αυτοκρατορίας με την αδίστακτη αποφασιστικότητά του... και με το νέο του, δαιμονικό χέρι. Τώρα, ο Σουέιν οδηγεί τις λεγεώνες του από την πρώτη γραμμή της μάχης και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια σκοτεινή απειλή που μόνο αυτός μπορεί να δει, έστω και φευγαλέα, μέσα από τα μάτια των κορακιών που τρέφονται από τον θάνατο που σπέρνει στο διάβα του. Σε έναν κόσμο γεμάτο θυσίες και μυστικά, το μεγαλύτερο μυστικό από όλα είναι ότι ο πραγματικός εχθρός βρίσκεται ήδη μέσα μας.

Σουέιν Συμβουλές (Ally)

 • Αν δυσκολεύεστε να ακινητοποιήσετε έναν εχθρό με τη Χείρα Βοηθείας, προσπαθήστε να την πετάξετε στους αντιπάλους σας όταν αυτοί βρίσκονται κοντά στους υπηρέτες τους, ώστε να τους αιφνιδιάσετε με την έκρηξη.
 • Στη φάση λωρίδων, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τη διαπεραστική ζημιά του Αγγίγματος Θανάτου για να χτυπήσετε τους αντιπάλους σας από ασφαλή απόσταση.
 • Το Αυτοκρατορικό Όραμα δεν είναι εύκολο να πετύχει τον στόχο του χωρίς βοήθεια, για αυτό φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε σε κάποια αψιμαχία, όπου οι εχθροί μπορεί να μην το αντιληφθούν ή να είναι παγιδευμένοι από κάποια επίδραση Καταστολής Πλήθους και να μην μπορούν να το αποφύγουν.
 • Η Δαιμονική Εξύψωση κάνει τον Σουέιν εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να του ξεφύγετε σε αυτή τη μορφή. Προσπαθήστε να φτιάξετε αντικείμενα που επιβραδύνουν τους αντιπάλους σας, ώστε να μπορείτε να τους παγιδεύετε εντός εμβέλειας, ακόμη και αν είναι ιδιαίτερα κινητικοί.

Σουέιν Συμβουλές (Enemy)

 • Η Παθητική του Σουέιν είναι πολύ ισχυρή αν είστε ακινητοποιημένοι. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οι εχθροί σας έχουν επιδράσεις ακινητοποίησης.
 • Η γρήγορη κίνηση σάς βοηθά να αντιμετωπίζετε καλύτερα όλες τις βασικές ικανότητες του Σουέιν: το Άγγιγμα Θανάτου κάνει περισσότερη ζημιά όσο πιο κοντά βρίσκεται στον στόχο του, το Αυτοκρατορικό Όραμα έχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση και η Χείρα Βοηθείας είναι πραγματικά επικίνδυνη μόνο όταν επιστρέφει σε αυτόν.
 • Αν αγοράσετε ένα αντικείμενο με Βαριά Τραύματα, θα μπορείτε να σκοτώσετε πολύ πιο εύκολα τον Σουέιν κατά τη διάρκεια της Δαιμονικής Εξύψωσης.

Ξόρκια επικαλεστή

Φλας Φλας

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 300

Εμβέλεια: 425


Τηλεμεταφέρει τον Ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας.

Ανάφλεξη Ανάφλεξη

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 180

Εμβέλεια: 600


Βάζει φωτιά στον στοχευμένο αντίπαλο Ήρωα, προκαλώντας 70-410 Πραγματική Ζημιά (ανάλογα με το επίπεδο Ήρωα) μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, τον αποκαλύπτει και μειώνει τις επιδράσεις Θεραπείας πάνω του για αυτό το χρονικό διάστημα.


Σουέιν Εξειδικεύσεις

Ακρίβεια
Κατακτητής
Οι βασικές επιθέσεις ή οι ικανότητες που προκαλούν ζημιά σε αντίπαλους Ήρωες δίνουν 2 στοίβες Κατακτητή για 5 δευτ., αποκτώντας 1.8-4 Ευέλικτη Ισχύ ανά στοίβα. Συσσωρεύεται έως και 12 φορές. Οι Ήρωες που μάχονται από απόσταση αποκτούν μόνο 1 στοίβα ανά βασική επίθεση.

Όταν αποκτήσετε τον μέγιστο αριθμό στοιβών, θεραπεύεστε για 8% της ζημιάς που προκαλείτε σε Ήρωες (5% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση).
Ευστροφία
Αν κάνετε ζημιά σε αντίπαλο Ήρωα, η Αναπλήρωση Μάνα σας αυξάνεται κατά @RegenAmount@ Μάνα ανά δευτερόλεπτο (80% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση) για 4 δευτ. Οι χρήστες Ενέργειας ανακτούν 1,5 Ενέργεια ανά δευτερόλεπτο.

Οι εξοντώσεις αναπληρώνουν το 15% του μέγιστου Μάνα ή Ενέργειάς σας.
Θρύλος: Εμμονή
Αποκτάτε 5% Εμμονή συν επιπλέον 1.5% για κάθε στοίβα Θρύλου (έως 10 στοίβες).

Με κάθε εξόντωση Ήρωα, επικού τέρατος ή εκτέλεση μεγάλου τέρατος ή υπηρέτη σημειώνετε πρόοδο για να αποκτήσετε στοίβες Θρύλου.
Ύστατη Προσπάθεια
Προκαλεί έως 5%-11% περισσότερη ζημιά σε Ήρωες όταν έχετε λιγότερο από το 60% της Ζωής σας. Η ζημιά φτάνει στη μέγιστη τιμή της όταν έχετε 30% Ζωή.
Αποφασιστικότητα
Πλούσια Βλάστηση
Απορροφάτε τη ζωτική ενέργεια από τέρατα ή εχθρικούς υπηρέτες που πεθαίνουν κοντά σας και αποκτάτε μόνιμα 3 μέγιστη Ζωή για κάθε 8 μονάδες.

Όταν έχετε απορροφήσει 120 τέρατα ή εχθρικούς υπηρέτες, αποκτάτε επιπλέον 3.5% μέγιστη Ζωή.
Προετοιμασία
Μετά από 12 λεπτά, αποκτάτε +8 Θωράκιση και +8 Αντίσταση Μαγείας, ενώ η μπόνους Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας σας αυξάνονται κατά 3%.
Ευέλικτη Ισχύς
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Ευέλικτη Ισχύς
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Αναλογική αύξηση Ζωής
Ζωή +10-180 (ανάλογα με το επίπεδο)

Σουέιν Αρχικά Αντικείμενα (PROBUILD)

Άτλαντας του Κόσμου Άτλαντας του Κόσμου

ΑΓΟΡΑ: 400

ΠΩΛΗΣΗ: 160

Φίλτρο Ζωής Φίλτρο Ζωής

ΑΓΟΡΑ: 50

ΠΩΛΗΣΗ: 20Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το φίλτρο για να ανακτήσετε 120 Ζωή σε 15 δευτ.

Μπορείτε να έχετε μαζί σας έως και 5 Φίλτρα Ζωής.
Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

ΑΓΟΡΑ: 0

ΠΩΛΗΣΗ: 0Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετεί ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως 2 Αόρατα Μάτια.

Σουέιν Προτεινόμενα αντικείμενα (PROBUILD)

Παπούτσια Μάγου Παπούτσια Μάγου

ΑΓΟΡΑ: 1100

ΠΩΛΗΣΗ: 770

Διείσδυση Μαγείας 18
Ταχύτητα Κίνησης 45


Κακοήθεια Κακοήθεια

ΑΓΟΡΑ: 2700

ΠΩΛΗΣΗ: 1890

Ισχύς Ικανότητας 80
Μάνα 600
Επιτάχυνση Ικανότητας 20


Καταφρόνηση
Οι Υπέρτατες ικανότητές σας αποκτούν Επιτάχυνση Ικανότητας.

Πέπλο Μίσους
Όταν κάνετε ζημιά σε έναν Ήρωα με την Υπέρτατη Ικανότητά σας, κάνετε το έδαφος όπου πατά να καίγεται, προκαλώντας ζημιά και μειώνοντας την Αντίσταση Μαγείας του.
Κρυστάλλινο Σκήπτρο της Ριλάι Κρυστάλλινο Σκήπτρο της Ριλάι

ΑΓΟΡΑ: 2600

ΠΩΛΗΣΗ: 1820

Ισχύς Ικανότητας 75
Ζωή 400


Παγοπληξία
Οι ικανότητές σας που προκαλούν ζημιά Επιβραδύνουν τους εχθρούς κατά 30% για 1 δευτ.
Βασιλικό Κεντρί του Ζαζ'Ζάκ Βασιλικό Κεντρί του Ζαζ'Ζάκ

ΑΓΟΡΑ: 400

ΠΩΛΗΣΗ: 160

Χρυσός ανά 10 δευτ. 5
Βασική Αναπλήρωση Ζωής 75%
Βασική Αναπλήρωση Μάνα 75%
Ζωή 200


Έκρηξη Κενού
Η πρόκληση ζημιάς από ικανότητα προκαλεί μία έκρηξη, προκαλώντας Μαγική Ζημιά και ζημιά με βάση τη Μέγιστη Ζωή των στόχων.ΕΝΕΡΓΗ
Παρακολούθηση
Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι που δίνει ορατότητα. Αποθηκεύει 0 Αόρατα Μάτια που γεμίζουν ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.
Το Μαρτύριο της Λιάντρι Το Μαρτύριο της Λιάντρι

ΑΓΟΡΑ: 3000

ΠΩΛΗΣΗ: 2100

Ισχύς Ικανότητας 90
Ζωή 300


Μαρτύριο
Όταν κάνετε ζημιά με ικανότητες, οι εχθροί καίγονται.

Οδύνη
Για κάθε δευτερόλεπτο σε μάχη με αντίπαλους Ήρωες, αποκτάτε αυξημένη ζημιά.
Κλεψύδρα της Ζόνια Κλεψύδρα της Ζόνια

ΑΓΟΡΑ: 3250

ΠΩΛΗΣΗ: 2275

Ισχύς Ικανότητας 120
Θωράκιση 50


Σταμάτημα του Χρόνου
Μπαίνετε σε Καταστολή για 2,5 δευτερόλεπτα.
Φακός του Μάντη Φακός του Μάντη

ΑΓΟΡΑ: 0

ΠΩΛΗΣΗ: 0Ενεργή - Φυλαχτό: Σαρώνει την περιοχή γύρω σας, προειδοποιεί για κρυμμένες εχθρικές μονάδες, αποκαλύπτει αόρατες παγίδες και αποκαλύπτει (και απενεργοποιεί προσωρινά) τα Αόρατα Μάτια των αντιπάλων. Επαναφορτίζεται 2 φορές.
Ελιξίριο της Μαγείας Ελιξίριο της Μαγείας

ΑΓΟΡΑ: 500

ΠΩΛΗΣΗ: 200

Απαιτείται επίπεδο Ήρωα 9 ή μεγαλύτερο για αγορά. Η επίδραση Πραγματικής Ζημιάς του Ελιξιρίου Μαγείας δεν έχει Χρόνο Επαναφόρτισης, όταν επιτίθεστε σε Πύργους. Αν πιείτε ένα άλλο Ελιξίριο, θα αντικαταστήσει τις επιδράσεις αυτού που έχετε πιει ήδη.Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το για να αποκτήσετε 50 Ισχύ Ικανότητας και 15% Αναπλήρωση Μάνα για 3 λεπτά. Ενώ είναι ενεργό, όταν προκαλείτε ζημιά σε Ήρωες ή Πύργους αυτοί δέχονται 25 μπόνους Πραγματική Ζημιά (Χρόνος Επαναφόρτισης 5 δευτ.)

Σουέιν Ενεργό Ικανότητες

123456789101112131415161718
QQQQQ
WWWWW
EEEEE
RRR
PassiveQWER
Αδηφάγα Αρπακτικά Αδηφάγα Αρπακτικά

Τα κοράκια του Σουέιν συλλέγουν Θραύσματα Ψυχής που τον θεραπεύουν και αυξάνουν μόνιμα τη μέγιστη Ζωή του.

Άγγιγμα Θανάτου Άγγιγμα Θανάτου

Χρόνος Επαναφόρτισης: 7/6/5/4/3

Αναλώσιμα: 45/50/55/60/65

Εμβέλεια: 750

Ο Σουέιν εξαπολύει πολλές βολές απόκρυφης ενέργειας, οι οποίες διαπερνούν τους εχθρούς. Οι εχθροί δέχονται περισσότερη ζημιά για κάθε βολή που τους χτυπά.

Αυτοκρατορικό Όραμα Αυτοκρατορικό Όραμα

Χρόνος Επαναφόρτισης: 22/21/20/19/18

Αναλώσιμα: 60/65/70/75/80

Εμβέλεια: 5500/6000/6500/7000/7500

Ο Σουέιν ανοίγει ένα από τα μάτια του δαίμονα, το οποίο προκαλεί ζημιά στους εχθρούς και τους επιβραδύνει. Οι Ήρωες που χτυπά η ικανότητα αποκαλύπτονται και δίνουν στον Σουέιν ένα Θραύσμα Ψυχής.

Χείρα Βοηθείας Χείρα Βοηθείας

Χρόνος Επαναφόρτισης: 10

Αναλώσιμα: 50

Εμβέλεια: 850

Ο Σουέιν εξαπολύει μπροστά του ένα κύμα δαιμονικής ενέργειας. Στη συνέχεια, το κύμα επιστρέφει στον Σουέιν και ακινητοποιεί τους εχθρούς που χτυπά. Ο Σουέιν μπορεί να επιλέξει να τραβήξει πιο κοντά του όλους τους Ήρωες που ριζώθηκαν. Αυτή η ικανότητα έχει μικρότερο Χρόνο Επαναφόρτισης κατά τη διάρκεια της Δαιμονικής Εξύψωσης.

Δαιμονική Εξύψωση Δαιμονική Εξύψωση

Χρόνος Επαναφόρτισης: 100/80/60

Αναλώσιμα: 100

Εμβέλεια: 650

Ο Σουέιν μεταμορφώνεται σε δαίμονα και απορροφά Ζωή από τους πλησιέστερους αντίπαλους Ήρωες, υπηρέτες και ουδέτερα τέρατα. Ο Σουέιν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη Δαιμονική Έκλαμψη για να αποδεκατίσει και να επιβραδύνει τους εχθρούς που βρίσκονται κοντά με μια έκρηξη ψυχικής ενέργειας. Αυτή η μορφή διαρκεί επ' αόριστον όσο ο Σουέιν απορροφά Ζωή από τους αντίπαλους Ήρωες.

Σουέιν SKINS

Σουέιν default
Σουέιν στο Βόρειο Μέτωπο
Σουέιν του Μπίλτζγουοτερ
Τύραννος Σουέιν
Σουέιν Αφέντης των Δράκων
Μαγοτεχνικός Σουέιν
Σουέιν Κρυστάλλινο Ρόδο
Ευλογημένος από τον Χειμώνα Σουέιν

Σουέιν Counters (Over 50% win rate)

Σουέιν Countered By (Under 50% win rate)