Top
Menu QUICK GUILD
5V5URFARAMPOROBLITZ

[Οδηγός Εκμάθησης Patch 12.9] Σουέιν Support, Προτεινόμενα Αντικείμενα | Εξειδικεύσεις | Ρούνοι | Ξόρκια Επικαλεστή | Ικανότητα - (Mode 5V5)

Πληροφορίες ηρώων (Σουέιν support 5v5 patch 12.9)

Σουέιν Σουέιν Στατιστικά

Επίθεση: 58

Άμυνα: 6

Μαγεία: 9

Δυσκολία: 8

Ζωή: 525

Ταχύτητα Κίνησης: 325

Θωράκιση: 23

Εμβέλεια: 525

Αναπλήρωση Ζωής: 7

Καίριο χτύπημα: 0

Ταχύτητα Επίθεσης: 0.625

Σουέιν

ο Μέγας Στρατηγός της Νόξους

Μάγος Μάγος Μαχητής Μαχητής


Σουέιν 5v5 support
Σουέιν 5v5 mid
Σουέιν 5v5 adc

SUPPORT

 • Tier: B
 • Win Rate: 50.29%
 • Role Rate: 59.73%
 • Pick Rate: 1.98%
 • Ban Rate: 1.39%
 • Games: 21559
 • KDA: 2.21
 • Score: 58.69

Ο Τζέρικο Σουέιν είναι ο οραματιστής ηγέτης της Νόξους, ενός επεκτατικού έθνους που σέβεται μόνο την ωμή δύναμη. Παρόλο που τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τα αξιώματά του - αλλά και το αριστερό του χέρι - στον πόλεμο με την Ιονία, κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της αυτοκρατορίας με την αδίστακτη αποφασιστικότητά του... και με το νέο του, δαιμονικό χέρι. Τώρα, ο Σουέιν οδηγεί τις λεγεώνες του από την πρώτη γραμμή της μάχης και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια σκοτεινή απειλή που μόνο αυτός μπορεί να δει, έστω και φευγαλέα, μέσα από τα μάτια των κορακιών που τρέφονται από τον θάνατο που σπέρνει στο διάβα του. Σε έναν κόσμο γεμάτο θυσίες και μυστικά, το μεγαλύτερο μυστικό από όλα είναι ότι ο πραγματικός εχθρός βρίσκεται ήδη μέσα μας.

Σουέιν Συμβουλές (Ally)

 • Αν δυσκολεύεστε να ακινητοποιήσετε έναν εχθρό με τη Χείρα Βοηθείας, προσπαθήστε να την πετάξετε στους αντιπάλους σας όταν αυτοί βρίσκονται κοντά στους υπηρέτες τους, ώστε να τους αιφνιδιάσετε με την έκρηξη.
 • Στη φάση λωρίδων, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τη διαπεραστική ζημιά του Αγγίγματος Θανάτου για να χτυπήσετε τους αντιπάλους σας από ασφαλή απόσταση.
 • Το Αυτοκρατορικό Όραμα δεν είναι εύκολο να πετύχει τον στόχο του χωρίς βοήθεια, για αυτό φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε σε κάποια αψιμαχία, όπου οι εχθροί μπορεί να μην το αντιληφθούν ή να είναι παγιδευμένοι από κάποια επίδραση Καταστολής Πλήθους και να μην μπορούν να το αποφύγουν.
 • Η Δαιμονική Εξύψωση κάνει τον Σουέιν εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να του ξεφύγετε σε αυτή τη μορφή. Προσπαθήστε να φτιάξετε αντικείμενα που επιβραδύνουν τους αντιπάλους σας, ώστε να μπορείτε να τους παγιδεύετε εντός εμβέλειας, ακόμη και αν είναι ιδιαίτερα κινητικοί.

Σουέιν Συμβουλές (Enemy)

 • Η Παθητική του Σουέιν είναι πολύ ισχυρή αν είστε ακινητοποιημένοι. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οι εχθροί σας έχουν επιδράσεις ακινητοποίησης.
 • Η γρήγορη κίνηση σάς βοηθά να αντιμετωπίζετε καλύτερα όλες τις βασικές ικανότητες του Σουέιν: το Άγγιγμα Θανάτου κάνει περισσότερη ζημιά όσο πιο κοντά βρίσκεται στον στόχο του, το Αυτοκρατορικό Όραμα έχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση και η Χείρα Βοηθείας είναι πραγματικά επικίνδυνη μόνο όταν επιστρέφει σε αυτόν.
 • Αν αγοράσετε ένα αντικείμενο με Βαριά Τραύματα, θα μπορείτε να σκοτώσετε πολύ πιο εύκολα τον Σουέιν κατά τη διάρκεια της Δαιμονικής Εξύψωσης.

Ξόρκια επικαλεστή

Φλας Φλας

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 300

Εμβέλεια: 425


Τηλεμεταφέρει τον Ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας.

Ανάφλεξη Ανάφλεξη

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 180

Εμβέλεια: 600


Βάζει φωτιά στον στοχευμένο αντίπαλο Ήρωα, προκαλώντας 70-410 Πραγματική Ζημιά (ανάλογα με το επίπεδο Ήρωα) μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, τον αποκαλύπτει και μειώνει τις επιδράσεις Θεραπείας πάνω του για αυτό το χρονικό διάστημα.


Σουέιν Εξειδικεύσεις

Κυριαρχία
Ηλεκτροπληξία
Αν χτυπήσετε έναν Ήρωα με 3 διαφορετικές επιθέσεις ή ικανότητες μέσα σε 3 δευτ., προκαλείτε μπόνους Ευέλικτη Ζημιά.

Ζημιά: 30 - 180 (+0.4 μπόνους Ζημιάς Επίθεσης, +0.25 Ισχύος Ικανότητας) ζημιά.

Χρόνος Επαναφόρτισης: 25 - 20 δευτ.


«Τους αποκαλούμε Άρχοντες του Κεραυνού, γιατί αν πούμε για τις αστραπές τους, πάμε γυρεύοντας.»
Ύπουλο Χτύπημα
Όταν κάνετε ζημιά σε Ήρωες με επιδράσεις που επιβραδύνουν την κίνηση ή τις ενέργειές τους, αυτοί δέχονται επιπλέον 10 - 45 μπόνους Πραγματική Ζημιά (ανάλογα με το επίπεδο).

Χρόνος Επαναφόρτισης: 4 δευτ.
Ενεργοποιείται με τη ζημιά που θα προκληθεί μετά την επιβράδυνση.
Συλλογή Ματιών
Συλλέξτε ματάκια όταν εξοντώνετε Ήρωες. Αποκτάτε Ευέλικτο μπόνους 1.2 Ζημιάς Επίθεσης ή 2 Ισχύος Ικανότητας για κάθε ματάκι που συλλέγετε.

Όταν συλλέξετε 10 ματάκια, αποκτάτε επιπλέον Ευέλικτο μπόνους 6 Ζημιάς Επίθεσης ή 10 Ισχύος Ικανότητας.

Συλλέξτε 1 ματάκι με κάθε εξόντωση Ήρωα.
Υπέρτατος Κυνηγός
Η Υπέρτατη Ικανότητά σας έχει Επιτάχυνση Ικανότητας 6 συν επιπλέον 5 Επιτάχυνση Ικανότητας για κάθε στοίβα Κυνηγού Επικηρυγμένων.

Αποκτάτε μία στοίβα Κυνηγού Επικηρυγμένων την πρώτη φορά που εξοντώνετε κάθε αντίπαλο Ήρωα.
Έμπνευση
Έφτασε το Μπισκοτάκι
Έφτασε το Μπισκοτάκι: Αποκτήστε ένα Ολοκληρωτικό Μπισκότο Αιώνιας Θέλησης κάθε 2 λεπτά, μέχρι να συμπληρωθούν 6 λεπτά.

Τα Μπισκότα αναπληρώνουν το 10% της Ζωής και του Μάνα που σας λείπει. Αν καταναλώσετε ή πουλήσετε ένα Μπισκότο, θα αυξηθεί μόνιμα το μέγιστο Μάνα σας κατά 50.

Χωρίς Μάνα: Οι Ήρωες χωρίς Μάνα αναπληρώνουν το 12% της Ζωής που τους λείπει.
Τέλειος Συγχρονισμός
Ξεκινάτε το παιχνίδι με την επίδραση Εκκίνηση Χρονόμετρου που μετατρέπεται σε Χρονόμετρο μετά από 14 λεπτά. Με κάθε εξόντωση που σημειώνετε, αυτός ο χρόνος μειώνεται κατά 120 δευτ.

Το Χρονόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία επίδραση Καταστολής 2.5 δευτ.
Adaptive
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Adaptive
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Armor
Θωράκιση +6

Σουέιν Αρχικά Αντικείμενα (PROBUILD)

Αιχμή του Κλέφτη Ξορκιών Αιχμή του Κλέφτη Ξορκιών

ΑΓΟΡΑ: 400

ΠΩΛΗΣΗ: 160

Ισχύς Ικανότητας 8
Ζωή 10
Βασική Αναπλήρωση Μάνα 50%
Χρυσός ανά 10 δευτ. 2

 • Φόρος: Όταν βρίσκεστε κοντά σε σύμμαχο Ήρωα, οι ικανότητες και οι επιθέσεις που προκαλούν ζημιά σε Ήρωες ή κτίρια δίνουν 20 Χρυσό. Αυτό μπορεί να συμβεί έως 3 φορές κάθε 30 δευτερόλεπτα.
 • Αποστολή: Κερδίστε 500 Χρυσό από αυτό το αντικείμενο για να το μεταμορφώσετε σε Δόντι του Παγετού και να αποκτήσετε Ενεργή - Παρακολούθηση.

  Αυτό το αντικείμενο δίνει λιγότερο Χρυσό από υπηρέτες, αν σκοτώσετε υπερβολικά μεγάλο αριθμό υπηρετών.
 • Φίλτρο Ζωής Φίλτρο Ζωής

  ΑΓΟΡΑ: 50

  ΠΩΛΗΣΗ: 20

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το φίλτρο για να αναπληρώσετε 150 Ζωή μέσα σε 15 δευτ.

  Μπορείτε να έχετε μαζί σας έως και 5 Φίλτρα Ζωής.

  Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.

  Σουέιν Προτεινόμενα αντικείμενα (PROBUILD)

  Παπούτσια Μάγου Παπούτσια Μάγου

  ΑΓΟΡΑ: 1100

  ΠΩΛΗΣΗ: 770

  Διείσδυση Μαγείας 18
  Ταχύτητα Κίνησης 45

  Οδύνη της Λιάντρι Οδύνη της Λιάντρι

  ΑΓΟΡΑ: 3200

  ΠΩΛΗΣΗ: 2240

  Ισχύς Ικανότητας 80
  Μάνα 600
  Επιτάχυνση Ικανότητας 20

 • Αγωνία: Προκαλεί έως 12% μπόνους Μαγική Ζημιά σε Ήρωες με βάση την μπόνους Ζωή του στόχου (μέγιστο μπόνους με 1250 μπόνους Ζωή).
 • Μαρτύριο: Όταν κάνετε ζημιά με ικανότητες, οι εχθροί καίγονται και δέχονται Μαγική Ζημιά ίση με (15 + 1.5% Ισχύος Ικανότητας) + 1% της μέγιστης Ζωής ανά δευτερόλεπτο για 4 δευτ.

  Μυθική Παθητική: Δίνει σε όλα τα άλλα Θρυλικά αντικείμενα Επιτάχυνση Ικανότητας 5.
 • Κλεψύδρα της Ζόνια Κλεψύδρα της Ζόνια

  ΑΓΟΡΑ: 2600

  ΠΩΛΗΣΗ: 1820

  Ισχύς Ικανότητας 65
  Θωράκιση 45
  Επιτάχυνση Ικανότητας 10


  Ενεργή - Καταστολή: Γίνεστε Άτρωτοι και δεν μπορείτε να γίνετε στόχος για 2.5 δευτ., αλλά δεν μπορείτε να κάνετε άλλες ενέργειες όσο διαρκεί αυτή η επίδραση (Χρόνος Επαναφόρτισης 120 δευτ.)

  Μορελονομικόν Μορελονομικόν

  ΑΓΟΡΑ: 2500

  ΠΩΛΗΣΗ: 1750

  Ισχύς Ικανότητας 80
  Ζωή 250

 • Βάσανο: Όταν κάνετε Μαγική Ζημιά, προκαλείτε Βαριά Τραύματα 40% σε αντίπαλους Ήρωες για 3 δευτ. Αν ο στόχος έχει λιγότερο από 50% Ζωή, η επίδραση αυτή αυξάνεται σε 60% Βαριά Τραύματα.

  Τα Βαριά Τραύματα μειώνουν την αποτελεσματικότητα των επιδράσεων Θεραπείας και Αναπλήρωσης Ζωής.
 • Θραύσμα Αληθινού Πάγου Θραύσμα Αληθινού Πάγου

  ΑΓΟΡΑ: 400

  ΠΩΛΗΣΗ: 160

  Ισχύς Ικανότητας 40
  Ζωή 75
  Βασική Αναπλήρωση Μάνα 100%
  Χρυσός ανά 10 δευτ. 3


  Ενεργή - Παρακολούθηση: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως 0 Αόρατα Μάτια που γεμίζουν ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.

  Ενεργή - Παρακολούθηση: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως 4 Αόρατα Μάτια που γεμίζουν ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.

  Δαιμονικός Εναγκαλισμός Δαιμονικός Εναγκαλισμός

  ΑΓΟΡΑ: 3000

  ΠΩΛΗΣΗ: 2100

  Ισχύς Ικανότητας 60
  Ζωή 450

 • Βλέμμα του Αζακάνα: Όταν κάνετε ζημιά με ικανότητες, οι εχθροί καίγονται και δέχονται 2/1.2(μάχη από κοντά/μάχη από απόσταση) Μαγική Ζημιά ίση με το % της μέγιστης Ζωής τους κάθε δευτερόλεπτο για 4 δευτ.
 • Σκοτεινή Συμφωνία: Αποκτάτε 2% της μπόνους Ζωής σας ως Ισχύ Ικανότητας.
 • Φακός του Μάντη Φακός του Μάντη

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Σαρώνει την περιοχή γύρω σας, προειδοποιεί για κρυμμένες εχθρικές μονάδες, αποκαλύπτει αόρατες παγίδες και αποκαλύπτει (και απενεργοποιεί προσωρινά) τα Αόρατα Μάτια του αντιπάλου για 10 δευτ. (Χρόνος Επαναφόρτισης 90 - 60 δευτ.)
  Ελιξίριο της Μαγείας Ελιξίριο της Μαγείας

  ΑΓΟΡΑ: 500

  ΠΩΛΗΣΗ: 200

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το για να αποκτήσετε 50 Ισχύ Ικανότητας και 15% Αναπλήρωση Μάνα για 3 λεπτά. Ενώ είναι ενεργό, όταν προκαλείτε ζημιά σε Ήρωες ή Πύργους αυτοί δέχονται 25 μπόνους Πραγματική Ζημιά (Χρόνος Επαναφόρτισης 5 δευτ.)

  Απαιτείται επίπεδο Ήρωα 9 ή μεγαλύτερο για αγορά. Η επίδραση Πραγματικής Ζημιάς του Ελιξιρίου Μαγείας δεν έχει Χρόνο Επαναφόρτισης, όταν επιτίθεστε σε Πύργους. Αν πιείτε ένα άλλο Ελιξίριο, θα αντικαταστήσει τις επιδράσεις αυτού που έχετε πιει ήδη.

  Σουέιν Ενεργό Ικανότητες

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Αδηφάγα Αρπακτικά Αδηφάγα Αρπακτικά

  Τα κοράκια του Σουέιν συλλέγουν Θραύσματα Ψυχής που τον θεραπεύουν και αυξάνουν μόνιμα τη μέγιστη Ζωή του. Ο Σουέιν μπορεί να κάνει δεξί κλικ σε έναν ακινητοποιημένο αντίπαλο Ήρωα για να τον φέρει κοντά του, προκαλώντας ζημιά και αφαιρώντας με βία ένα Θραύσμα Ψυχής.

  Άγγιγμα Θανάτου Άγγιγμα Θανάτου

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 9/7.5/6/4.5/3

  Αναλώσιμα: 65/70/75/80/85

  Εμβέλεια: 750

  Ο Σουέιν εξαπολύει πολλές βολές απόκρυφης ενέργειας, οι οποίες διαπερνούν τους εχθρούς. Οι εχθροί δέχονται περισσότερη ζημιά για κάθε βολή που τους χτυπά.

  Αυτοκρατορικό Όραμα Αυτοκρατορικό Όραμα

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 22/21/20/19/18

  Αναλώσιμα: 70/80/90/100/110

  Εμβέλεια: 5500/6000/6500/7000/7500

  Ο Σουέιν ανοίγει ένα από τα μάτια του δαίμονα, το οποίο προκαλεί ζημιά στους εχθρούς και τους επιβραδύνει. Οι Ήρωες που χτυπά η ικανότητα αποκαλύπτονται και δίνουν στον Σουέιν ένα Θραύσμα Ψυχής.

  Χείρα Βοηθείας Χείρα Βοηθείας

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 10

  Αναλώσιμα: 50

  Εμβέλεια: 850

  Ο Σουέιν εξαπολύει μπροστά του ένα κύμα δαιμονικής ενέργειας. Στη συνέχεια, το κύμα επιστρέφει στον Σουέιν και ακινητοποιεί τους εχθρούς που χτυπά.

  Δαιμονική Εξύψωση Δαιμονική Εξύψωση

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 120

  Αναλώσιμα: 100

  Εμβέλεια: 650

  Ο Σουέιν μεταμορφώνεται σε δαίμονα και απορροφά Ζωή από τους πλησιέστερους αντίπαλους Ήρωες, υπηρέτες και ουδέτερα τέρατα. Ο Σουέιν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη Δαιμονική Έκλαμψη για να αποδεκατίσει τους κοντινούς εχθρούς με μια έκρηξη ψυχικής ενέργειας, η οποία προκαλεί ζημιά ίση με ένα μέρος της Ζωής που απορρόφησε, λήγοντας τη μεταμόρφωσή του.

  Σουέιν SKINS

  Σουέιν default
  Σουέιν στο Βόρειο Μέτωπο
  Σουέιν του Μπίλτζγουοτερ
  Τύραννος Σουέιν
  Σουέιν Αφέντης των Δράκων
  Μαγοτεχνικός Σουέιν
  Σουέιν Κρυστάλλινο Ρόδο

  Σουέιν Counters (Over 50% win rate)

  Αδηφάγα Αρπακτικά Μάλφαϊτ support - 5v5

  το Θραύσμα του Μονόλιθου

  Αδηφάγα Αρπακτικά Ρελ support - 5v5

  η Σιδηρά Κυρία

  Αδηφάγα Αρπακτικά Αμούμου support - 5v5

  η Θλιμμένη Μούμια

  Αδηφάγα Αρπακτικά Πάνθεον support - 5v5

  το Άθραυστο Δόρυ

  Αδηφάγα Αρπακτικά Σεραφίν adc - 5v5

  η Ονειροπόλα Τραγουδίστρια

  Αδηφάγα Αρπακτικά Πάικ support - 5v5

  ο Αντεροβγάλτης του Ματωμένου Λιμανιού

  Αδηφάγα Αρπακτικά Θρες support - 5v5

  ο Δεσμοφύλακας των Ψυχών

  Αδηφάγα Αρπακτικά Αφέλιος adc - 5v5

  το Όπλο των Πιστών

  Αδηφάγα Αρπακτικά Ανίβια support - 5v5

  ο Κρυοφοίνικας

  Αδηφάγα Αρπακτικά Μπράουμ support - 5v5

  η Καρδιά του Φρέλιορντ

  Αδηφάγα Αρπακτικά Σαμίρα adc - 5v5

  το Ρόδο της Ερήμου

  Αδηφάγα Αρπακτικά Κάρθους adc - 5v5

  ο Υμνωδός του Θανάτου

  Αδηφάγα Αρπακτικά Νότιλους support - 5v5

  ο Τιτάνας του Βυθού

  Αδηφάγα Αρπακτικά Τριστάνα adc - 5v5

  το Πυροβολικό των Γιόρντλ

  Αδηφάγα Αρπακτικά Σέννα adc - 5v5

  η Λύτρωση των Ψυχών

  Αδηφάγα Αρπακτικά Βελ'Κοζ support - 5v5

  το Μάτι του Κενού

  Αδηφάγα Αρπακτικά Κέιτλιν adc - 5v5

  η Σερίφης του Πιλτόβερ

  Αδηφάγα Αρπακτικά Νίκκο support - 5v5

  η Περίεργη Χαμαιλέοντας

  Αδηφάγα Αρπακτικά Ταμ Κεντς support - 5v5

  Ο Βασιλιάς του Ποταμού

  Αδηφάγα Αρπακτικά Ζέρι adc - 5v5

  H Σπίθα του Ζάουν

  Αδηφάγα Αρπακτικά Σεραφίν support - 5v5

  η Ονειροπόλα Τραγουδίστρια

  Αδηφάγα Αρπακτικά Γκάλιο support - 5v5

  ο Κολοσσός

  Αδηφάγα Αρπακτικά Μαοκάι support - 5v5

  το Ζωντανό Δέντρο

  Αδηφάγα Αρπακτικά Ντρέιβεν adc - 5v5

  ο Ένδοξος Εκτελεστής

  Αδηφάγα Αρπακτικά Ρακάν support - 5v5

  ο Γόης

  Αδηφάγα Αρπακτικά Ρενάτα Γκλασκ support - 5v5

  η Βαρόνη των Χημικών

  Αδηφάγα Αρπακτικά Βάρους adc - 5v5

  το Βέλος της Ανταπόδοσης

  Αδηφάγα Αρπακτικά Ας adc - 5v5

  η Τοξότρια των Πάγων

  Αδηφάγα Αρπακτικά Σάκο support - 5v5

  ο Δαιμονικός Γελωτοποιός

  Αδηφάγα Αρπακτικά Κάι'Σα adc - 5v5

  η Κόρη του Κενού

  Αδηφάγα Αρπακτικά Κάρμα support - 5v5

  η Πεφωτισμένη

  Αδηφάγα Αρπακτικά Σέννα support - 5v5

  η Λύτρωση των Ψυχών

  Αδηφάγα Αρπακτικά Μπλίτζκρανκ support - 5v5

  το Μεγάλο Ατμοκίνητο Γκόλεμ

  Αδηφάγα Αρπακτικά Έζρεαλ adc - 5v5

  ο Μάγος Εξερευνητής