[Οδηγός Εκμάθησης] Γουκόνγκ Nexus Blitz Jungle, Προτεινόμενα Αντικείμενα | Εξειδικεύσεις | Ρούνοι | Ξόρκια Επικαλεστή | Ικανότητα - (Mode Blitz)

Πληροφορίες ηρώων (Γουκόνγκ jungle blitz )

Γουκόνγκ Γουκόνγκ Στατιστικά

Επίθεση: 68

Άμυνα: 5

Μαγεία: 2

Δυσκολία: 3

Ζωή: 540

Ταχύτητα Κίνησης: 345

Θωράκιση: 31

Εμβέλεια: 175

Αναπλήρωση Ζωής: 4

Καίριο χτύπημα: 0

Ταχύτητα Επίθεσης: 0.711

Γουκόνγκ

ο Βασιλιάς των Πιθήκων

Μαχητής Μαχητής Τανκ Τανκ


Γουκόνγκ blitz lane
Γουκόνγκ blitz jungle

JUNGLE

 • Tier: B
 • Win: 54.80%
 • Role: 50.39%
 • Pick: 1.96%
 • Ban: 1.71%
 • Games: 15173
 • KDA: 3.17
 • Score: 53.48

Ο Γουκόνγκ είναι ένας κατεργάρης Βαστάγια που χρησιμοποιεί τη δύναμη, την ευελιξία και την ευστροφία του για να μπερδέψει τους αντιπάλους του και να πάρει το πάνω χέρι. Ο Γουκόνγκ έγινε φίλος με τον μυθικό πολεμιστή γνωστό ως Μάστερ Γι και έγινε ο τελευταίος μαθητής της πολεμικής τέχνης του Γούτζου. Οπλισμένος με το μαγεμένο ραβδί του, ο Γουκόνγκ προσπαθεί να σώσει την Ιονία από την καταστροφή.

Γουκόνγκ Συμβουλές (Ally)

 • Το Δόλωμα και το Χτύπημα Σύννεφου συνδυάζονται καλά μεταξύ τους και σας επιτρέπουν να χτυπήσετε γρήγορα χωρίς να αφήνετε περιθώρια για αντίποινα.
 • Χρησιμοποιήστε ένα Δόλωμα κοντά σε θάμνους για να ξεγελάσετε τον εχθρό και να τον βγάλετε από την κρυψώνα του.

Γουκόνγκ Συμβουλές (Enemy)

 • Ο Γουκόνγκ χρησιμοποιεί το Δόλωμα συχνά αμέσως μετά από το Χτύπημα Σύννεφου. Καθυστερήστε λίγο τις επιθέσεις σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι χτυπάτε τον αληθινό Γουκόνγκ.
 • Ο Γουκόνγκ γίνεται πιο ανθεκτικός όταν περιβάλλεται από τους εχθρούς του. Προσπαθήστε να τον απομονώσετε για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα.

Ξόρκια επικαλεστή

Πλήγμα Πλήγμα

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 15

Εμβέλεια: 500


Φλας Φλας

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 300

Εμβέλεια: 425


Τηλεμεταφέρει τον Ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας.


Γουκόνγκ Εξειδικεύσεις

Ακρίβεια
Κατακτητής
Οι βασικές επιθέσεις ή οι ικανότητες που προκαλούν ζημιά σε αντίπαλους Ήρωες δίνουν 2 στοίβες Κατακτητή για 6 δευτ., αποκτώντας 2-5 Ευέλικτη Ισχύ ανά στοίβα. Συσσωρεύεται έως και 12 φορές. Οι Ήρωες που μάχονται από απόσταση αποκτούν μόνο 1 στοίβα ανά βασική επίθεση.

Όταν αποκτήσετε τον μέγιστο αριθμό στοιβών, θεραπεύεστε για 9% της ζημιάς που προκαλείτε σε Ήρωες (6% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση).
Θρίαμβος
Οι εξοντώσεις αναπληρώνουν το 12% της Ζωής που σας λείπει και σας δίνουν επιπλέον 20 Χρυσό.«Όσο πιο επικίνδυνο το παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερη η δόξα».
—Νοξιανός Τιμωρός
Θρύλος: Προθυμία
Αποκτάτε 3% Ταχύτητα Επίθεσης συν επιπλέον 1.5% για κάθε στοίβα Θρύλου (έως 10 στοίβες).

Με κάθε εξόντωση Ήρωα, επικού τέρατος ή εκτέλεση μεγάλου τέρατος ή υπηρέτη σημειώνετε πρόοδο για να αποκτήσετε στοίβες Θρύλου.
Τελειωτικό Χτύπημα
Προκαλεί 8% περισσότερη ζημιά σε Ήρωες με Ζωή χαμηλότερη από 40%.
Κυριαρχία
Ξαφνικό Χτύπημα
Όταν βγαίνετε από απόκρυψη ή αφού χρησιμοποιήσετε κάποια εκτίναξη, άλμα, μεταφορά ή τηλεμεταφορά αποκτάτε 7 Θνησιμότητα και 6 Διείσδυση Μαγείας για 5 δευτ., όταν κάνετε ζημιά σε κάποιον Ήρωα.

Χρόνος Επαναφόρτισης: 4 δευτ.
Αδηφάγος Κυνηγός
Ολική Αρπαγή Ζωής: 1.5% για κάθε στοίβα Κυνηγού Επικηρυγμένων.

Αποκτάτε στοίβες Κυνηγού Επικηρυγμένων την πρώτη φορά που εξοντώνετε κάθε αντίπαλο Ήρωα.

Η αποτελεσματικότητα της Ολικής Αρπαγής Ζωής μειώνεται σε 33% για ζημιά σε Πεδίο Επιρροής ή ζημιά μέσω συντρόφων.
AttackSpeed
Ταχύτητα Επίθεσης +10%
Adaptive
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Armor
Θωράκιση +6

Γουκόνγκ Αρχικά Αντικείμενα (PROBUILD)

Φλογομάχαιρο Φλογομάχαιρο

ΑΓΟΡΑ: 350

ΠΩΛΗΣΗ: 140

Ολική Αρπαγή Ζωής 8% ενάντια σε τέρατα
 • Κάψιμο: Όταν κάνετε ζημιά σε τέρατα, αυτά καίγονται για (60 + 30% Ισχύος Ικανότητας + 5% μπόνους Ζημιά Επίθεσης + 2% μπόνους Ζωή) Μαγική Ζημιά μέσα σε 5 δευτ.
 • Προκλητικό Μονοπάτι: Αν χρησιμοποιήσετε το Πλήγμα 5 φορές, αυτό το αντικείμενο καταναλώνεται και το Πλήγμα σας αναβαθμίζεται σε Προκλητικό Πλήγμα και αυξάνει τη ζημιά του σε τέρατα. Το Προκλητικό Πλήγμα σημαδεύει Ήρωες για 4 δευτ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, προκαλείτε σε αυτόν τον Ήρωα 48-125 (ανάλογα με το επίπεδο) μπόνους Πραγματική Ζημιά κατά το χτύπημα μέσα σε 2.5 δευτ. και δέχεστε 20% λιγότερη ζημιά από αυτόν.
 • Θηρευτής: Όταν σκοτώνετε μεγάλα τέρατα, κερδίζετε μπόνους Εμπειρία.
 • Αποζημίωση: Αναπληρώνετε 8-18 (ανάλογα με το επίπεδο) Μάνα ανά δευτερόλεπτο, όταν βρίσκεστε στη Ζούγκλα ή στο Ποτάμι.

  Αν Καταναλώσετε αυτό το αντικείμενο, αποκτάτε όλες τις επιδράσεις του μόνιμα, ενώ αυξάνεται η ζημιά του Πλήγματος σε τέρατα. Αν έχετε αποκτήσει περισσότερο Χρυσό από υπηρέτες παρά από τέρατα Ζούγκλας, ο Χρυσός και η Εμπειρία από υπηρέτες μειώνονται σημαντικά. Η Θεραπεία δεν είναι μειωμένη για τις Επιθέσεις με Πεδίο Επιρροής. Εάν είστε δύο επίπεδα πίσω από το μέσο επίπεδο Ήρωα στο παιχνίδι, οι εκτελέσεις τεράτων δίνουν μπόνους εμπειρία.
 • Φίλτρο που Ξαναγεμίζει Φίλτρο που Ξαναγεμίζει

  ΑΓΟΡΑ: 150

  ΠΩΛΗΣΗ: 60

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Καταναλώνει μια φόρτιση για να αναπληρώσει 125 Ζωή μέσα σε 12 δευτ. Αποθηκεύει έως 2 φορτίσεις και γεμίζει ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.
  Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.

  Γουκόνγκ Προτεινόμενα αντικείμενα (PROBUILD)

  Θεϊκό Βάραθρο Θεϊκό Βάραθρο

  ΑΓΟΡΑ: 3300

  ΠΩΛΗΣΗ: 2310

  Ζημιά Επίθεσης 40
  Ζωή 400
  Επιτάχυνση Ικανότητας 20
 • Μαγικό Ξίφος: Μετά τη χρήση μιας ικανότητας, η επόμενη επίθεσή σας ενισχύεται με επιπλέον Σωματική Ζημιά ίση με το 12% (9% για όσους μάχονται από απόσταση) της μέγιστης Ζωής του στόχου Κατά το Χτύπημα (Χρόνος Επαναφόρτισης 1.5 δευτ.). Αν ο στόχος είναι Ήρωας, αναπληρώνετε το 50% της ενισχυμένης ζημιάς (30% για όσους μάχονται από απόσταση).

  Μυθική Παθητική: Δίνει σε όλα τα άλλα Θρυλικά αντικείμενα Διείσδυση Θωράκισης 5% και Διείσδυση Μαγείας 5%.

  Το Μαγικό Ξίφος προκαλεί τουλάχιστον (150% της βασικής Ζημιάς Επίθεσης) ζημιά σε μονάδες, αλλά έως (250% της βασικής Ζημιάς Επίθεσης) ζημιά σε τέρατα.
 • Αρματωμένα Καρφιά Αρματωμένα Καρφιά

  ΑΓΟΡΑ: 1100

  ΠΩΛΗΣΗ: 770

  Θωράκιση 20
  Ταχύτητα Κίνησης 45

 • Μειώνει την εισερχόμενη ζημιά από επιθέσεις κατά 12%.
 • Μαύρος Θεριστής Μαύρος Θεριστής

  ΑΓΟΡΑ: 3100

  ΠΩΛΗΣΗ: 2170

  Ζημιά Επίθεσης 40
  Ζωή 450
  Επιτάχυνση Ικανότητας 25

 • Χάραγμα: Όταν προκαλείτε Σωματική Ζημιά σε έναν Ήρωα, αποκτά μια στοίβα Μείωσης Θωράκισης 5% για 6 δευτ. (έως 30% Μείωση Θωράκισης).
 • Οργή: Όταν κάνετε Σωματική Ζημιά σε έναν Ήρωα, αποκτάτε 3 Ταχύτητα Κίνησης για κάθε στοίβα Χαράγματος που έχουν για 2 δευτ.
 • Πρόκληση του Στέρακ Πρόκληση του Στέρακ

  ΑΓΟΡΑ: 3100

  ΠΩΛΗΣΗ: 2170

  Ζημιά Επίθεσης 50
  Ζωή 400

 • Δίψα για Αίμα: Όταν προκαλείτε ή δέχεστε ζημιά από Ήρωα, αποκτάτε μια στοίβα, η οποία αναπληρώνει το (2% της μέγιστης Ζωής | 1,2% της μέγιστης Ζωής για Ήρωες που μάχονται από απόσταση) μέσα σε 6 δευτ. Οι στοίβες πέρα από την πρώτη θεραπεύουν για 50% λιγότερο.
 • Γραμμή Ζωής: Όταν δεχτείτε ζημιά που θα μείωνε τη Ζωή σας κάτω από 30%, αποκτάτε Ασπίδα με αντοχή 100 (αυξάνεται κατά (8% της μέγιστης Ζωής | 4,8% της μέγιστης Ζωής για Ήρωες που μάχονται από απόσταση) για κάθε στοίβα Δίψας για Αίμα) για 4 δευτ. (Χρόνος Επαναφόρτισης 60 δευτ.).

  Η Δίψα για Αίμα συσσωρεύεται έως και 5 φορές, 1 φορά ανά Ήρωα. Η Θεραπεία και οι μπόνους ασπίδες μειώνονται σε 60% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση.
 • Αδηφάγος Ύδρα Αδηφάγος Ύδρα

  ΑΓΟΡΑ: 3300

  ΠΩΛΗΣΗ: 2310

  Ζημιά Επίθεσης 65
  Επιτάχυνση Ικανότητας 20
  Ολική Αρπαγή Ζωής 10%

 • Σαρωτικό Χτύπημα: Οι επιθέσεις και οι ικανότητες προκαλούν έως και (60% Ζημιάς Επίθεσης) Σωματική Ζημιά σε άλλους εχθρούς που βρίσκονται κοντά στον στόχο που χτυπήθηκε.

  Προκαλεί τουλάχιστον (12% Ζημιάς Επίθεσης) ζημιά στις μονάδες που βρίσκονται στην άκρη της ακτίνας δράσης του, μπορεί να χτυπήσει μόνο μία φορά κάθε στόχο για κάθε επίθεση ή ικανότητα και δεν ενεργοποιείται από περιοδική ζημιά.

 • Χορός του Θανάτου Χορός του Θανάτου

  ΑΓΟΡΑ: 3100

  ΠΩΛΗΣΗ: 2170

  Ζημιά Επίθεσης 55
  Θωράκιση 45
  Επιτάχυνση Ικανότητας 15

 • Αγνόηση Πόνου: Το 35% (15% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση) της Σωματικής Ζημιάς που δέχεστε δεν εφαρμόζεται αμέσως, αλλά μέσα σε διάστημα 3 δευτ.
 • Αψήφηση: Οι εξοντώσεις Ηρώων μηδενίζουν τη ζημιά που δεν έχει εφαρμόσει ακόμα η Αγνόηση Πόνου και αναπληρώνουν 15% της μέγιστης Ζωής μέσα σε διάστημα 2 δευτ.

 • Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.
  Ελιξίριο της Οργής Ελιξίριο της Οργής

  ΑΓΟΡΑ: 500

  ΠΩΛΗΣΗ: 200

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το για να αποκτήσετε 30 Ζημιά Επίθεσης και 15% Σωματική Αρπαγή Ζωής (ενάντια σε Ήρωες) για 3 λεπτά.

  Αν πιείτε ένα άλλο Ελιξίριο, θα αντικαταστήσει τις επιδράσεις αυτού που έχετε πιει ήδη.

  Γουκόνγκ Ενεργό Ικανότητες

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Πέτρινο Δέρμα Πέτρινο Δέρμα

  Ο Γουκόνγκ αποκτά στοίβες Θωράκισης και Αναπλήρωσης Ζωής ανάλογα με τη μέγιστη Ζωή του, όταν πολεμά Ήρωες και τέρατα.

  Ισοπεδωτικό Χτύπημα Ισοπεδωτικό Χτύπημα

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 9/8.5/8/7.5/7

  Αναλώσιμα: 40

  Εμβέλεια: 250/275/300/325/350

  Η επόμενη επίθεση του Γουκόνγκ αποκτά επιπλέον εμβέλεια, προκαλεί μπόνους ζημιά και μειώνει τη Θωράκιση του στόχου για λίγα δευτερόλεπτα.

  Σκανδαλιάρης Πολεμιστής Σκανδαλιάρης Πολεμιστής

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 20/19/18/17/16

  Αναλώσιμα: 80/70/60/50/40

  Εμβέλεια: 275

  Ο Γουκόνγκ γίνεται Αόρατος και εκτινάσσεται προς μια κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω του έναν κλώνο που επιτίθεται στους κοντινούς εχθρούς.

  Χτύπημα Σύννεφου Χτύπημα Σύννεφου

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 10/9.5/9/8.5/8

  Αναλώσιμα: 30/35/40/45/50

  Εμβέλεια: 650

  Ο Γουκόνγκ εκτινάσσεται προς έναν στοχευμένο εχθρό και στέλνει είδωλα για να επιτεθούν σε εχθρούς που βρίσκονται κοντά στον στόχο, προκαλώντας ζημιά σε κάθε εχθρό που χτυπά.

  Κυκλώνας Κυκλώνας

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 120/105/90

  Αναλώσιμα: 100

  Εμβέλεια: 315

  Ο Γουκόνγκ εκτείνει το ραβδί του προς τα έξω και το περιστρέφει, αποκτώντας Ταχύτητα Κίνησης.

  Οι εχθροί που χτυπά δέχονται ζημιά και εκτοξεύονται στον αέρα.

  Γουκόνγκ SKINS

  Γουκόνγκ default
  Ηφαιστειακός Γουκόνγκ
  Στρατηγός Γουκόνγκ
  Γουκόνγκ ο Δράκος από Νεφρίτη
  Γουκόνγκ του Κάτω Κόσμου
  Υπέρλαμπρος Γουκόνγκ
  Αιθέριος Λογχοφόρος Γουκόνγκ
  Γουκόνγκ της Ακαδημίας Μάχης

  Γουκόνγκ Counters (Over 50% win rate)

  Πέτρινο Δέρμα Αζίρ jungle - blitz

  ο Αυτοκράτορας της Άμμου

  Πέτρινο Δέρμα Τουίστεντ Φέιτ jungle - blitz

  ο Μέγας Χαρτοπαίκτης

  Πέτρινο Δέρμα Τάρικ jungle - blitz

  η Ασπίδα του Βάλοραν

  Πέτρινο Δέρμα Όλαφ lane - blitz

  ο Μπερζέρκερ

  Πέτρινο Δέρμα Βάρδος lane - blitz

  ο Αλλόκοσμος Οδοιπόρος

  Πέτρινο Δέρμα Μπράουμ lane - blitz

  η Καρδιά του Φρέλιορντ

  Πέτρινο Δέρμα Χέκαριμ lane - blitz

  η Σκιά του Πολέμου

  Πέτρινο Δέρμα Μάστερ Γι lane - blitz

  ο Ξιφομάχος του Γούτζου

  Πέτρινο Δέρμα Ιρέλια jungle - blitz

  η Χορεύτρια των Λεπίδων

  Πέτρινο Δέρμα Οριάνα jungle - blitz

  η Αφέντρα του Ρολογιού

  Πέτρινο Δέρμα Έβελιν lane - blitz

  η Αγκαλιά της Οδύνης

  Πέτρινο Δέρμα Κέιλ jungle - blitz

  η Ενάρετη

  Πέτρινο Δέρμα Φιόρα lane - blitz

  η Ανίκητη Ξιφομάχος

  Πέτρινο Δέρμα Ραμπλ lane - blitz

  ο Μηχανικός Μπελάς

  Πέτρινο Δέρμα Λούλου jungle - blitz

  η Νεραϊδομάγισσα

  Πέτρινο Δέρμα Λούσιαν jungle - blitz

  ο Μαχητής του Φωτός

  Πέτρινο Δέρμα Κλεντ lane - blitz

  ο Τζαναμπέτης Καβαλάρης

  Πέτρινο Δέρμα Γιούμι jungle - blitz

  η Μαγική Γάτα

  Πέτρινο Δέρμα Ντρέιβεν jungle - blitz

  ο Ένδοξος Εκτελεστής

  Πέτρινο Δέρμα Κίντρεντ lane - blitz

  οι Αιώνιοι Κυνηγοί

  Πέτρινο Δέρμα Κόρκι jungle - blitz

  ο Τολμηρός Βομβιστής

  Πέτρινο Δέρμα Ράμους lane - blitz

  ο Θωρακισμένος

  Πέτρινο Δέρμα Σίντρα jungle - blitz

  η Σκοτεινή Βασίλισσα

  Πέτρινο Δέρμα Νούνου και Γουίλαμπ jungle - blitz

  το Αγόρι και το Γέτι του

  Πέτρινο Δέρμα Τζιν jungle - blitz

  ο Βιρτουόζος

  Πέτρινο Δέρμα Σκάρνερ lane - blitz

  ο Κρυστάλλινος Προστάτης

  Πέτρινο Δέρμα Άατροξ jungle - blitz

  η Λεπίδα των Ντάρκιν

  Πέτρινο Δέρμα Σεζουάνι lane - blitz

  η Οργή του Βορρά

  Πέτρινο Δέρμα Γκάρεν lane - blitz

  η Δύναμη της Ντεμάσια

  Πέτρινο Δέρμα Βάι lane - blitz

  η Τιμωρός του Πιλτόβερ

  Πέτρινο Δέρμα Ζάια lane - blitz

  η Επαναστάτρια

  Πέτρινο Δέρμα Φιόρα jungle - blitz

  η Ανίκητη Ξιφομάχος

  Πέτρινο Δέρμα Ρεκ'Σάι jungle - blitz

  η Υποχθόνια Κυνηγός

  Πέτρινο Δέρμα Νούνου και Γουίλαμπ lane - blitz

  το Αγόρι και το Γέτι του

  Πέτρινο Δέρμα Τάρικ lane - blitz

  η Ασπίδα του Βάλοραν

  Πέτρινο Δέρμα Ζάια jungle - blitz

  η Επαναστάτρια

  Πέτρινο Δέρμα Ρένγκαρ lane - blitz

  ο Ένδοξος Κυνηγός

  Πέτρινο Δέρμα Καμίλ jungle - blitz

  η Ατσάλινη Σκιά

  Πέτρινο Δέρμα Γκάνγκπλανκ jungle - blitz

  η Μάστιγα των Θαλασσών

  Πέτρινο Δέρμα Τρίνταμερ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Βαρβάρων

  Πέτρινο Δέρμα Σιντζντ lane - blitz

  ο Τρελός Χημικός

  Πέτρινο Δέρμα Κάσαντιν lane - blitz

  ο Ταξιδευτής στο Κενό

  Πέτρινο Δέρμα Νόκτουρν lane - blitz

  ο Αιώνιος Εφιάλτης

  Πέτρινο Δέρμα Σάιον lane - blitz

  ο Απέθαντος Κολοσσός

  Πέτρινο Δέρμα Ντάριους jungle - blitz

  ο Σύμβουλος της Νόξους

  Πέτρινο Δέρμα Σαμίρα jungle - blitz

  το Ρόδο της Ερήμου

  Πέτρινο Δέρμα Κιάνα lane - blitz

  Η Αυτοκράτειρα των Στοιχείων

  Πέτρινο Δέρμα Γκναρ jungle - blitz

  ο Χαμένος Κρίκος

  Πέτρινο Δέρμα Καλίστα lane - blitz

  το Δόρυ της Εκδίκησης

  Πέτρινο Δέρμα Μπλίτζκρανκ jungle - blitz

  το Μεγάλο Ατμοκίνητο Γκόλεμ

  Πέτρινο Δέρμα Κάρμα jungle - blitz

  η Πεφωτισμένη

  Πέτρινο Δέρμα Λισάντρα jungle - blitz

  η Μάγισσα των Πάγων

  Πέτρινο Δέρμα Ούργκοτ jungle - blitz

  ο Πάνοπλος Γίγαντας

  Πέτρινο Δέρμα Τσο'Γκαθ lane - blitz

  ο Τρόμος του Κενού

  Πέτρινο Δέρμα Ρακάν lane - blitz

  ο Γόης

  Πέτρινο Δέρμα Τάλια lane - blitz

  το Σπουργίτι της Σουρίμα

  Πέτρινο Δέρμα Κιάνα jungle - blitz

  Η Αυτοκράτειρα των Στοιχείων

  Πέτρινο Δέρμα Μάστερ Γι jungle - blitz

  ο Ξιφομάχος του Γούτζου

  Πέτρινο Δέρμα Γκράγκας lane - blitz

  ο Καβγατζής

  Πέτρινο Δέρμα Τριστάνα jungle - blitz

  το Πυροβολικό των Γιόρντλ

  Πέτρινο Δέρμα Όλαφ jungle - blitz

  ο Μπερζέρκερ

  Πέτρινο Δέρμα Ακάλι jungle - blitz

  η Αποστάτρια Δολοφόνος

  Πέτρινο Δέρμα Τάλον jungle - blitz

  η Σκιά της Λεπίδας

  Πέτρινο Δέρμα Γιούμι lane - blitz

  η Μαγική Γάτα

  Πέτρινο Δέρμα Ζιγκζ jungle - blitz

  ο Μαγοτεχνικός Μπουρλοτιέρης

  Πέτρινο Δέρμα Γκουέν jungle - blitz

  Η Καθαγιασμένη Ράφτρα

  Πέτρινο Δέρμα Ορν lane - blitz

  ο Σμιλευτής των Βουνών

  Πέτρινο Δέρμα Άρι jungle - blitz

  η Αλεπού με τις Εννιά Ουρές

  Πέτρινο Δέρμα Γουκόνγκ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Πιθήκων

  Πέτρινο Δέρμα Βάρδος jungle - blitz

  ο Αλλόκοσμος Οδοιπόρος

  Πέτρινο Δέρμα Γκάλιο lane - blitz

  ο Κολοσσός

  Πέτρινο Δέρμα Σεν jungle - blitz

  το Μάτι του Λυκόφωτος

  Πέτρινο Δέρμα Τουίστεντ Φέιτ lane - blitz

  ο Μέγας Χαρτοπαίκτης

  Πέτρινο Δέρμα Φιζ jungle - blitz

  ο Σκανδαλιάρης της Παλίρροιας

  Πέτρινο Δέρμα Τζάρβαν ο Δ' lane - blitz

  το Υπόδειγμα της Ντεμάσια

  Πέτρινο Δέρμα Αζίρ lane - blitz

  ο Αυτοκράτορας της Άμμου

  Πέτρινο Δέρμα Κάρθους lane - blitz

  ο Υμνωδός του Θανάτου

  Πέτρινο Δέρμα Ιλλαόη lane - blitz

  η Ιέρεια του Κράκεν

  Πέτρινο Δέρμα Ζεντ lane - blitz

  ο Άρχοντας των Σκιών

  Πέτρινο Δέρμα Ρεκ'Σάι lane - blitz

  η Υποχθόνια Κυνηγός

  Πέτρινο Δέρμα Τουίτς lane - blitz

  ο Μολυσμένος Αρουραίος

  Πέτρινο Δέρμα Ελίζ jungle - blitz

  η Βασίλισσα Αράχνη

  Πέτρινο Δέρμα ΛεΜπλάν jungle - blitz

  η Πλανεύτρα

  Πέτρινο Δέρμα Ταμ Κεντς jungle - blitz

  Ο Βασιλιάς του Ποταμού

  Πέτρινο Δέρμα Κόρκι lane - blitz

  ο Τολμηρός Βομβιστής

  Πέτρινο Δέρμα Κέιν lane - blitz

  ο Θεριστής των Ψυχών

  Πέτρινο Δέρμα Κασσιόπη jungle - blitz

  η Αγκαλιά του Ερπετού

  Πέτρινο Δέρμα Καταρίνα jungle - blitz

  η Ύπουλη Λεπίδα

  Πέτρινο Δέρμα Κέιν jungle - blitz

  ο Θεριστής των Ψυχών

  Πέτρινο Δέρμα Ζακ lane - blitz

  το Μυστικό Όπλο

  Πέτρινο Δέρμα Μπλίτζκρανκ lane - blitz

  το Μεγάλο Ατμοκίνητο Γκόλεμ

  Πέτρινο Δέρμα Ράιζ jungle - blitz

  ο Μάγος των Ρούνων

  Πέτρινο Δέρμα Σκάρνερ jungle - blitz

  ο Κρυστάλλινος Προστάτης

  Πέτρινο Δέρμα Κάι'Σα jungle - blitz

  η Κόρη του Κενού

  Πέτρινο Δέρμα Κέιλ lane - blitz

  η Ενάρετη

  Πέτρινο Δέρμα Ντρέιβεν lane - blitz

  ο Ένδοξος Εκτελεστής

  Πέτρινο Δέρμα Νίκκο jungle - blitz

  η Περίεργη Χαμαιλέοντας

  Πέτρινο Δέρμα Νίνταλι jungle - blitz

  η Άγρια Κυνηγός

  Πέτρινο Δέρμα Ωρέλιον Σολ jungle - blitz

  ο Σφυρηλάτης των Άστρων

  Πέτρινο Δέρμα Ράμους jungle - blitz

  ο Θωρακισμένος

  Πέτρινο Δέρμα Τάλια jungle - blitz

  το Σπουργίτι της Σουρίμα

  Πέτρινο Δέρμα Ζάιρα lane - blitz

  η Κυρά των Αγκαθιών

  Πέτρινο Δέρμα Κένεν lane - blitz

  το Μάτι του Κυκλώνα

  Πέτρινο Δέρμα Κα'Ζιξ lane - blitz

  ο Εκτελεστής του Κενού

  Πέτρινο Δέρμα Ρελ jungle - blitz

  η Σιδηρά Κυρία

  Πέτρινο Δέρμα Πάικ lane - blitz

  ο Αντεροβγάλτης του Ματωμένου Λιμανιού

  Πέτρινο Δέρμα Τρίνταμερ jungle - blitz

  ο Βασιλιάς των Βαρβάρων

  Πέτρινο Δέρμα Άλισταρ lane - blitz

  ο Μινώταυρος

  Πέτρινο Δέρμα Κουίν jungle - blitz

  τα Φτερά της Ντεμάσια

  Πέτρινο Δέρμα Έβελιν jungle - blitz

  η Αγκαλιά της Οδύνης

  Πέτρινο Δέρμα Τζάνα jungle - blitz

  η Οργή της Καταιγίδας

  Πέτρινο Δέρμα Καλίστα jungle - blitz

  το Δόρυ της Εκδίκησης

  Πέτρινο Δέρμα Ζεντ jungle - blitz

  ο Άρχοντας των Σκιών

  Πέτρινο Δέρμα Βόλιμπεαρ lane - blitz

  η Ανελέητη Καταιγίδα

  Πέτρινο Δέρμα Ντάριους lane - blitz

  ο Σύμβουλος της Νόξους

  Πέτρινο Δέρμα Τζινξ jungle - blitz

  η Ανεξέλεγκτη

  Πέτρινο Δέρμα Κα'Ζιξ jungle - blitz

  ο Εκτελεστής του Κενού

  Πέτρινο Δέρμα Θρες lane - blitz

  ο Δεσμοφύλακας των Ψυχών

  Πέτρινο Δέρμα Ρένγκαρ jungle - blitz

  ο Ένδοξος Κυνηγός

  Πέτρινο Δέρμα Ούργκοτ lane - blitz

  ο Πάνοπλος Γίγαντας

  Πέτρινο Δέρμα Πάικ jungle - blitz

  ο Αντεροβγάλτης του Ματωμένου Λιμανιού

  Πέτρινο Δέρμα Τζιν lane - blitz

  ο Βιρτουόζος

  Πέτρινο Δέρμα Λι Σιν lane - blitz

  ο Τυφλός Μοναχός

  Πέτρινο Δέρμα Ραμπλ jungle - blitz

  ο Μηχανικός Μπελάς

  Πέτρινο Δέρμα Έκκο jungle - blitz

  το Αγόρι που Θρυμμάτισε τον Χρόνο

  Πέτρινο Δέρμα Αφέλιος lane - blitz

  το Όπλο των Πιστών

  Πέτρινο Δέρμα Βελ'Κοζ lane - blitz

  το Μάτι του Κενού

  Γουκόνγκ Countered By (Under 50% win rate)

  Πέτρινο Δέρμα Λεόνα jungle - blitz

  η Υπέρλαμπρη Αυγή

  Πέτρινο Δέρμα Βλάντιμιρ lane - blitz

  ο Πορφυρός Θεριστής

  Πέτρινο Δέρμα Τζινξ lane - blitz

  η Ανεξέλεγκτη

  Πέτρινο Δέρμα Έζρεαλ jungle - blitz

  ο Μάγος Εξερευνητής

  Πέτρινο Δέρμα Ζόη lane - blitz

  η Όψη του Λυκόφωτος

  Πέτρινο Δέρμα Ας lane - blitz

  η Τοξότρια των Πάγων

  Πέτρινο Δέρμα ΛεΜπλάν lane - blitz

  η Πλανεύτρα

  Πέτρινο Δέρμα Βάρους jungle - blitz

  το Βέλος της Ανταπόδοσης

  Πέτρινο Δέρμα Γκναρ lane - blitz

  ο Χαμένος Κρίκος

  Πέτρινο Δέρμα Βόλιμπεαρ jungle - blitz

  η Ανελέητη Καταιγίδα

  Πέτρινο Δέρμα Ζακ jungle - blitz

  το Μυστικό Όπλο

  Πέτρινο Δέρμα Βέιν jungle - blitz

  η Κυνηγός της Νύχτας

  Πέτρινο Δέρμα Ρελ lane - blitz

  η Σιδηρά Κυρία

  Πέτρινο Δέρμα Πάνθεον lane - blitz

  το Άθραυστο Δόρυ

  Πέτρινο Δέρμα Δρ. Μούντο lane - blitz

  ο Σαδιστής Γιατρός του Ζάουν

  Πέτρινο Δέρμα Νίνταλι lane - blitz

  η Άγρια Κυνηγός

  Πέτρινο Δέρμα Σίβιρ lane - blitz

  η Κυρά της Μάχης

  Πέτρινο Δέρμα Ζόη jungle - blitz

  η Όψη του Λυκόφωτος

  Πέτρινο Δέρμα Σεζουάνι jungle - blitz

  η Οργή του Βορρά

  Πέτρινο Δέρμα Σοράκα lane - blitz

  το Παιδί των Άστρων

  Πέτρινο Δέρμα Ρένεκτον lane - blitz

  ο Χασάπης της Ερήμου

  Πέτρινο Δέρμα Γκάνγκπλανκ lane - blitz

  η Μάστιγα των Θαλασσών

  Πέτρινο Δέρμα Νάμι lane - blitz

  η Εκλεκτή της Παλίρροιας

  Πέτρινο Δέρμα Ωρέλιον Σολ lane - blitz

  ο Σφυρηλάτης των Άστρων

  Πέτρινο Δέρμα Πόπι lane - blitz

  η Φύλακας του Σφυριού

  Πέτρινο Δέρμα Χάιμερντιγκερ jungle - blitz

  ο Αναγνωρισμένος Εφευρέτης

  Πέτρινο Δέρμα Τραντλ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Τρολ

  Πέτρινο Δέρμα Νότιλους lane - blitz

  ο Τιτάνας του Βυθού

  Πέτρινο Δέρμα Ντιάνα lane - blitz

  η Καταφρόνια της Σελήνης

  Πέτρινο Δέρμα Τίμο jungle - blitz

  ο Αεικίνητος Ανιχνευτής

  Πέτρινο Δέρμα Λίλια lane - blitz

  το Ντροπαλό Άνθος

  Πέτρινο Δέρμα Σουέιν lane - blitz

  ο Μέγας Στρατηγός της Νόξους

  Πέτρινο Δέρμα Βλάντιμιρ jungle - blitz

  ο Πορφυρός Θεριστής

  Πέτρινο Δέρμα Ζέραθ jungle - blitz

  ο Εξυψωμένος Μάγος

  Πέτρινο Δέρμα Ρίβεν jungle - blitz

  η Εξόριστη

  Πέτρινο Δέρμα Βάρους lane - blitz

  το Βέλος της Ανταπόδοσης

  Πέτρινο Δέρμα Τζαξ lane - blitz

  ο Γνώστης των Όπλων

  Πέτρινο Δέρμα Σίντρα lane - blitz

  η Σκοτεινή Βασίλισσα

  Πέτρινο Δέρμα Βιέγκο jungle - blitz

  Ο Έκπτωτος Βασιλιάς

  Πέτρινο Δέρμα Μαοκάι jungle - blitz

  το Ζωντανό Δέντρο

  Πέτρινο Δέρμα Κέιτλιν jungle - blitz

  η Σερίφης του Πιλτόβερ

  Πέτρινο Δέρμα Χάιμερντιγκερ lane - blitz

  ο Αναγνωρισμένος Εφευρέτης

  Πέτρινο Δέρμα Σόνα jungle - blitz

  η Κυρίαρχος της Μουσικής

  Πέτρινο Δέρμα Ας jungle - blitz

  η Τοξότρια των Πάγων

  Πέτρινο Δέρμα Γκρέιβς jungle - blitz

  ο Παράνομος

  Πέτρινο Δέρμα Υασούο lane - blitz

  ο Ασυγχώρητος

  Πέτρινο Δέρμα Λούλου lane - blitz

  η Νεραϊδομάγισσα

  Πέτρινο Δέρμα Κουίν lane - blitz

  τα Φτερά της Ντεμάσια

  Πέτρινο Δέρμα Τζάρβαν ο Δ' jungle - blitz

  το Υπόδειγμα της Ντεμάσια

  Πέτρινο Δέρμα Γκάλιο jungle - blitz

  ο Κολοσσός

  Πέτρινο Δέρμα Οριάνα lane - blitz

  η Αφέντρα του Ρολογιού

  Πέτρινο Δέρμα Σάκο jungle - blitz

  ο Δαιμονικός Γελωτοποιός

  Πέτρινο Δέρμα Σαμίρα lane - blitz

  το Ρόδο της Ερήμου

  Πέτρινο Δέρμα Θρες jungle - blitz

  ο Δεσμοφύλακας των Ψυχών

  Πέτρινο Δέρμα Μοργκάνα lane - blitz

  η Έκπτωτη

  Πέτρινο Δέρμα Άατροξ lane - blitz

  η Λεπίδα των Ντάρκιν

  Πέτρινο Δέρμα Νίκκο lane - blitz

  η Περίεργη Χαμαιλέοντας

  Πέτρινο Δέρμα Βέιν lane - blitz

  η Κυνηγός της Νύχτας

  Πέτρινο Δέρμα Κλεντ jungle - blitz

  ο Τζαναμπέτης Καβαλάρης

  Πέτρινο Δέρμα Μάλζαχαρ jungle - blitz

  ο Προφήτης του Κενού

  Πέτρινο Δέρμα Ζιν Ζάο jungle - blitz

  ο Αριστοκράτης της Ντεμάσια

  Πέτρινο Δέρμα Ανίβια lane - blitz

  ο Κρυοφοίνικας

  Πέτρινο Δέρμα Τουίτς jungle - blitz

  ο Μολυσμένος Αρουραίος

  Πέτρινο Δέρμα Νάσους lane - blitz

  ο Φύλακας της Άμμου

  Πέτρινο Δέρμα Σόνα lane - blitz

  η Κυρίαρχος της Μουσικής

  Πέτρινο Δέρμα Μις Φόρτσουν lane - blitz

  η Κυνηγός Επικηρυγμένων

  Πέτρινο Δέρμα Μαοκάι lane - blitz

  το Ζωντανό Δέντρο

  Πέτρινο Δέρμα Σεττ jungle - blitz

  το Αφεντικό

  Πέτρινο Δέρμα Γιόνε lane - blitz

  ο Αλησμόνητος

  Πέτρινο Δέρμα Πόπι jungle - blitz

  η Φύλακας του Σφυριού

  Πέτρινο Δέρμα Γουόργουικ lane - blitz

  η Ασταμάτητη Οργή του Ζάουν

  Πέτρινο Δέρμα Γιόνε jungle - blitz

  ο Αλησμόνητος

  Πέτρινο Δέρμα Γκράγκας jungle - blitz

  ο Καβγατζής

  Πέτρινο Δέρμα Βέιγκαρ lane - blitz

  ο Μικροσκοπικός Άρχοντας του Κακού

  Πέτρινο Δέρμα Ζιν Ζάο lane - blitz

  ο Αριστοκράτης της Ντεμάσια

  Πέτρινο Δέρμα Βιέγκο lane - blitz

  Ο Έκπτωτος Βασιλιάς

  Πέτρινο Δέρμα Κέιτλιν lane - blitz

  η Σερίφης του Πιλτόβερ

  Πέτρινο Δέρμα Ζέραθ lane - blitz

  ο Εξυψωμένος Μάγος

  Πέτρινο Δέρμα Γιόρικ lane - blitz

  Οδηγός των Ψυχών

  Πέτρινο Δέρμα Κασσιόπη lane - blitz

  η Αγκαλιά του Ερπετού

  Πέτρινο Δέρμα Σοράκα jungle - blitz

  το Παιδί των Άστρων

  Πέτρινο Δέρμα Μορντεκάιζερ jungle - blitz

  το Σιδηρούν Φάντασμα

  Πέτρινο Δέρμα Σεν lane - blitz

  το Μάτι του Λυκόφωτος

  Πέτρινο Δέρμα Μπραντ jungle - blitz

  η Φλεγόμενη Εκδίκηση

  Πέτρινο Δέρμα Πάνθεον jungle - blitz

  το Άθραυστο Δόρυ

  Πέτρινο Δέρμα Ζάιρα jungle - blitz

  η Κυρά των Αγκαθιών

  Πέτρινο Δέρμα Λουξ jungle - blitz

  η Κόρη του Φωτός

  Πέτρινο Δέρμα Νάσους jungle - blitz

  ο Φύλακας της Άμμου

  Πέτρινο Δέρμα Μοργκάνα jungle - blitz

  η Έκπτωτη

  Πέτρινο Δέρμα Αμούμου jungle - blitz

  η Θλιμμένη Μούμια

  Πέτρινο Δέρμα Μπραντ lane - blitz

  η Φλεγόμενη Εκδίκηση

  Πέτρινο Δέρμα Κογκ'Μο jungle - blitz

  το Στόμα της Αβύσσου

  Πέτρινο Δέρμα Κένεν jungle - blitz

  το Μάτι του Κυκλώνα

  Πέτρινο Δέρμα Κάρθους jungle - blitz

  ο Υμνωδός του Θανάτου

  Πέτρινο Δέρμα Γουόργουικ jungle - blitz

  η Ασταμάτητη Οργή του Ζάουν

  Πέτρινο Δέρμα Γκάρεν jungle - blitz

  η Δύναμη της Ντεμάσια

  Πέτρινο Δέρμα Ορν jungle - blitz

  ο Σμιλευτής των Βουνών

  Πέτρινο Δέρμα Βέιγκαρ jungle - blitz

  ο Μικροσκοπικός Άρχοντας του Κακού

  Πέτρινο Δέρμα Λουξ lane - blitz

  η Κόρη του Φωτός

  Πέτρινο Δέρμα Ιλλαόη jungle - blitz

  η Ιέρεια του Κράκεν

  Πέτρινο Δέρμα Βίκτορ jungle - blitz

  ο Προάγγελος της Μηχανής

  Πέτρινο Δέρμα Μάλζαχαρ lane - blitz

  ο Προφήτης του Κενού

  Πέτρινο Δέρμα Σεττ lane - blitz

  το Αφεντικό

  Πέτρινο Δέρμα Λισάντρα lane - blitz

  η Μάγισσα των Πάγων

  Πέτρινο Δέρμα Τίμο lane - blitz

  ο Αεικίνητος Ανιχνευτής

  Πέτρινο Δέρμα Φίντλστιξ lane - blitz

  o Αρχαίος Τρόμος

  Πέτρινο Δέρμα Ζίλεαν jungle - blitz

  ο Φύλακας του Χρόνου

  Πέτρινο Δέρμα Γκρέιβς lane - blitz

  ο Παράνομος

  Πέτρινο Δέρμα Τζέις jungle - blitz

  ο Υπερασπιστής του Αύριο

  Πέτρινο Δέρμα Λεόνα lane - blitz

  η Υπέρλαμπρη Αυγή

  Πέτρινο Δέρμα Ζιγκζ lane - blitz

  ο Μαγοτεχνικός Μπουρλοτιέρης

  Πέτρινο Δέρμα Μπράουμ jungle - blitz

  η Καρδιά του Φρέλιορντ

  Πέτρινο Δέρμα Νότιλους jungle - blitz

  ο Τιτάνας του Βυθού

  Πέτρινο Δέρμα Αμούμου lane - blitz

  η Θλιμμένη Μούμια

  Πέτρινο Δέρμα Ελίζ lane - blitz

  η Βασίλισσα Αράχνη

  Πέτρινο Δέρμα Άνι jungle - blitz

  το Τέκνο του Σκότους

  Πέτρινο Δέρμα Βίκτορ lane - blitz

  ο Προάγγελος της Μηχανής

  Πέτρινο Δέρμα Ρακάν jungle - blitz

  ο Γόης

  Πέτρινο Δέρμα Τραντλ jungle - blitz

  ο Βασιλιάς των Τρολ

  Πέτρινο Δέρμα Γιόρικ jungle - blitz

  Οδηγός των Ψυχών