[Οδηγός Εκμάθησης] Μαοκάι Support, Προτεινόμενα Αντικείμενα | Εξειδικεύσεις | Ρούνοι | Ξόρκια Επικαλεστή | Ικανότητα - (Mode 5V5)

Πληροφορίες ηρώων (Μαοκάι support 5v5 )

Μαοκάι Μαοκάι Στατιστικά

Επίθεση: 64

Άμυνα: 8

Μαγεία: 6

Δυσκολία: 3

Ζωή: 635

Ταχύτητα Κίνησης: 335

Θωράκιση: 39

Εμβέλεια: 125

Αναπλήρωση Ζωής: 5

Καίριο χτύπημα: 0

Ταχύτητα Επίθεσης: 0.8

Μαοκάι

το Ζωντανό Δέντρο

Τανκ Τανκ Μάγος Μάγος


Μαοκάι 5v5 support
Μαοκάι 5v5 top
Μαοκάι 5v5 jungle

SUPPORT

 • Tier: A
 • Win: 47.12%
 • Role: 34.41%
 • Pick: 3.29%
 • Ban: 32.30%
 • Games: 271
 • KDA: 1.88
 • Score: 53.78

Ο Μαοκάι είναι ένα οργισμένο, τεράστιο ζωντανό δέντρο που πολεμά τον αφύσικο τρόμο των Νησιών της Σκιάς. Όταν το δάσος του καταστράφηκε από έναν μαγικό κατακλυσμό, ο Μαοκάι μετατράπηκε σε μια πανίσχυρη δύναμη εκδίκησης που γλίτωσε από τη μοίρα του νεκροζώντανου, χάρη στη ζωτική ενέργεια των Ζωογόνων Υδάτων που έρεαν στο εγκάρδιο ξύλο του. Κάποτε ήταν ένα φιλήσυχο πνεύμα της Φύσης, αλλά τώρα ο Μαοκάι μάχεται μανιασμένα για να απαλλάξει τα Νησιά της Σκιάς από τη μάστιγα των νεκροζώντανων πλασμάτων και να αποκαταστήσει την χαμένη ομορφία της πατρίδας του.

Μαοκάι Συμβουλές (Ally)

 • Ο Μαοκάι μπορεί να πετάξει βλαστούς στη βλάστηση για να τους κάνει πιο ισχυρούς, αλλά οι συσσωρευμένη τους επίδραση δεν είναι πολύ αποτελεσματική.
 • Όταν χρησιμοποιείτε την Αγκαλιά της Φύσης, προσπαθήστε να πλαγιοκοπήσετε τους αντιπάλους ή να εκμεταλλευθείτε άλλες καταστάσεις που θα τους αιφνιδιάσουν ή δεν θα τους επιτρέψουν να την αποφύγουν.
 • Χάρη στην Παθητική του, ο Μαοκάι είναι πολύ ανθεκτικός στα εστιασμένα πυρά από ικανότητες, αρκεί να βρει την ευκαιρία να χτυπήσει κάτι με τις βασικές επιθέσεις του.

Μαοκάι Συμβουλές (Enemy)

 • Οι βλαστοί θα κυνηγήσουν τον πρώτο εχθρό που θα έρθει πολύ κοντά, αλλά ανατινάζονται μετά από λίγα δευτερόλεπτα ή όταν έρχονται σε επαφή με άλλους εχθρούς. Προσέχετε ιδιαίτερα τους βλαστούς που βρίσκονται μέσα στη βλάστηση, γιατί είναι πολύ πιο επικίνδυνοι.
 • Ο Χρόνος Επαναφόρτισης της αυτοθεραπείας του Μαοκάι συνδέεται στενά με τα χτυπήματα που δέχεται από ικανότητες. Μην χρησιμοποιείτε άσκοπα ικανότητες εναντίον του.
 • Ο Μαοκάι δεν δέχεται ζημιά όταν χρησιμοποιεί τη Μοχθηρή Εφόρμηση, για αυτό μην σπαταλάτε τις ικανότητές σας.

Ξόρκια επικαλεστή

Φλας Φλας

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 300

Εμβέλεια: 425


Τηλεμεταφέρει τον Ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας.

Ανάφλεξη Ανάφλεξη

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 180

Εμβέλεια: 600


Βάζει φωτιά στον στοχευμένο αντίπαλο Ήρωα, προκαλώντας 70-410 Πραγματική Ζημιά (ανάλογα με το επίπεδο Ήρωα) μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, τον αποκαλύπτει και μειώνει τις επιδράσεις Θεραπείας πάνω του για αυτό το χρονικό διάστημα.


Μαοκάι Εξειδικεύσεις

Αποφασιστικότητα
Απόηχος
Αφού ακινητοποιήσετε έναν αντίπαλο Ήρωα, η Θωράκιση και η Αντίσταση Μαγείας σας αυξάνονται κατά 35 + 80% των μπόνους αντιστάσεών σας για 2.5 δευτ. Στη συνέχεια γίνεται μια έκρηξη που προκαλεί Μαγική Ζημιά στους κοντινούς εχθρούς.

Ζημιά: 25-120 (+8% της μπόνους Ζωής σας)
Χρόνος Επαναφόρτισης: 20 δευτ.

Η μπόνους αντίσταση από τον Απόηχο έχει ως μέγιστο όριο: 80-150 (ανάλογα με το επίπεδο)
Πηγή της Ζωής
Όταν παρεμποδίζετε την κίνηση ενός αντίπαλου Ήρωα, τον σημαδεύετε για 4 δευτερόλεπτα.

Οι σύμμαχοι Ήρωες που επιτίθενται σε σημαδεμένους αντιπάλους θεραπεύονται για 5 + το 0.9% της μέγιστης Ζωής σας σε 2 δευτερόλεπτα.
Κοκάλινη Επίστρωση
Αφού δεχτείτε ζημιά από έναν αντίπαλο Ήρωα, οι επόμενες 3 ικανότητες ή επιθέσεις που θα δεχτείτε από αυτόν προκαλούν 30-60 λιγότερη ζημιά.


Διάρκεια: 1.5 δευτερόλεπτα
Χρόνος Επαναφόρτισης: 55 δευτ.
Ακλόνητος
Αποκτάτε 5% Εμμονή και 5% Αντίσταση Επιβράδυνσης. Αυτές οι τιμές αυξάνονται κατά έως και 20% επιπλέον Εμμονή και 20% Αντίσταση Επιβράδυνσης επιπλέον, ανάλογα με τη Ζωή που σας λείπει. Η μέγιστη τιμή επιτυγχάνεται με τη Ζωή στο 30%.
Έμπνευση
Τονωτικό Διαστρέβλωσης Χρόνου
Αν καταναλώσετε ένα φίλτρο ή μπισκότο αποκτάτε αμέσως το 30% της Ζωής ή του Μάνα που αναπληρώνει. Επιπλέον, αποκτάτε 2% Ταχύτητα Κίνησης όταν βρίσκεστε υπό την επήρειά τους.

Έφτασε το Μπισκοτάκι
Έφτασε το Μπισκοτάκι: Αποκτήστε ένα Ολοκληρωτικό Μπισκότο Αιώνιας Θέλησης κάθε 2 λεπτά, μέχρι να συμπληρωθούν 6 λεπτά.

Τα Μπισκότα αναπληρώνουν το 8% της Ζωής και του Μάνα που σας λείπει. Αν καταναλώσετε ή πουλήσετε ένα Μπισκότο, θα αυξηθεί μόνιμα το μέγιστο Μάνα σας κατά 40.

Χωρίς Μάνα: Οι Ήρωες χωρίς Μάνα αναπληρώνουν το 12% της Ζωής που τους λείπει.
Ευέλικτη Ισχύς
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Θωράκιση
Θωράκιση +6
Θωράκιση
Θωράκιση +6

Μαοκάι Αρχικά Αντικείμενα (PROBUILD)

Ασπίδα-Κειμήλιο Ασπίδα-Κειμήλιο

ΑΓΟΡΑ: 400

ΠΩΛΗΣΗ: 160

Ισχύς Ικανότητας 5
Ζωή 30
Βασική Αναπλήρωση Ζωής 25%
Χρυσός ανά 10 δευτ. 2
 • Λάφυρα Πολέμου: Όταν βρίσκεστε κοντά σε σύμμαχο Ήρωα, οι επιθέσεις εκτελούν αμέσως τους υπηρέτες που έχουν λιγότερο από (50% για Ήρωες που μάχονται από κοντά | 30% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση) της μέγιστης Ζωής τους. Οι εκτελέσεις υπηρετών δίνουν τον ίδιο Χρυσό και στον πλησιέστερο σύμμαχο Ήρωα. Αυτές οι επιδράσεις επαναφορτίζονται κάθε 35 δευτ. (έως 3 φορτίσεις).
 • Αποστολή: Κερδίστε 500 Χρυσό από αυτό το αντικείμενο για να το μεταμορφώσετε σε Ασπίδα του Τάργκον και να αποκτήσετε Ενεργή - Παρακολούθηση.

  Αυτό το αντικείμενο δίνει λιγότερο Χρυσό από υπηρέτες, αν σκοτώσετε υπερβολικά μεγάλο αριθμό υπηρετών.
 • Φίλτρο Ζωής Φίλτρο Ζωής

  ΑΓΟΡΑ: 50

  ΠΩΛΗΣΗ: 20

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το φίλτρο για να αναπληρώσετε 120 Ζωή μέσα σε 15 δευτ.

  Μπορείτε να έχετε μαζί σας έως και 5 Φίλτρα Ζωής.

  Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως 2 Αόρατα Μάτια.

  Μαοκάι Προτεινόμενα αντικείμενα (PROBUILD)

  Ιόνιες Μπότες της Διαύγειας Ιόνιες Μπότες της Διαύγειας

  ΑΓΟΡΑ: 950

  ΠΩΛΗΣΗ: 665

  Επιτάχυνση Ικανότητας 20
  Ταχύτητα Κίνησης 45

 • Αποκτάτε 12 Επιτάχυνση Ξορκιών Επικαλεστή.

  «Αυτό το αντικείμενο αφιερώνεται στη νίκη της Ιωνίας ενάντια στη Νόξους στην επαναληπτική αναμέτρηση για τις νότιες επαρχίες στις 10 Δεκεμβρίου, 20 CLE.»
 • Αυτοκρατορική Διαταγή Αυτοκρατορική Διαταγή

  ΑΓΟΡΑ: 2500

  ΠΩΛΗΣΗ: 1750

  Ισχύς Ικανότητας 40
  Ζωή 200
  Επιτάχυνση Ικανότητας 20
  Βασική Αναπλήρωση Μάνα 100%

 • Συντονισμένα Πυρά: Οι Ικανότητες που Επιβραδύνουν ή Ακινητοποιούν έναν Ήρωα προκαλούν μπόνους ζημιά και τον σημαδεύουν. Η ζημιά από σύμμαχους Ήρωες ανατινάζει το Σημάδι, προκαλώντας επιπλέον ζημιά και δίνοντας και στους δύο σας Ταχύτητα Κίνησης.

  Μυθική Παθητική: Δίνει σε όλα τα άλλα Θρυλικά αντικείμενα Ισχύς Ικανότητας.

 • Δαιμονικός Εναγκαλισμός Δαιμονικός Εναγκαλισμός

  ΑΓΟΡΑ: 3000

  ΠΩΛΗΣΗ: 2100

  Ισχύς Ικανότητας 75
  Ζωή 350

 • Βλέμμα του Αζακάνα: Όταν προκαλείτε ζημιά με Ικανότητες, οι εχθροί καίγονται και δέχονται Μαγική Ζημιά βάσει μέγιστης Ζωής κάθε δευτ.
 • Σκοτεινή Συμφωνία: Αποκτάτε μπόνους Ζωή ως Ισχύ Ικανότητας.
 • Θώρακας του Νεκρού Θώρακας του Νεκρού

  ΑΓΟΡΑ: 2900

  ΠΩΛΗΣΗ: 2030

  Ζωή 300
  Θωράκιση 45
  Ταχύτητα Κίνησης 5%
 • Ναυάγιο: Συσσωρεύετε Ταχύτητα Κίνησης ενώ κινείστε. Η επόμενη επίθεσή σας εξαπολύει την Ταχύτητα Κίνησης που έχετε συγκεντρώσει προκαλώντας ζημιά. Αν η ζημιά προκληθεί από Ήρωα που μάχεται από κοντά με μέγιστη ταχύτητα, η επίθεση Επιβραδύνει επίσης τον στόχο.

  «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μου πάρεις αυτήν την πανοπλία...» - άγνωστος
 • Προτείχισμα του Βουνού Προτείχισμα του Βουνού

  ΑΓΟΡΑ: 400

  ΠΩΛΗΣΗ: 160

  Ισχύς Ικανότητας 20
  Ζωή 250
  Βασική Αναπλήρωση Ζωής 100%
  Χρυσός ανά 10 δευτ. 3


  Ενεργή - Παρακολούθηση: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως 0 Αόρατα Μάτια που γεμίζουν ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.

  Ενεργή - Παρακολούθηση: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως 4 Αόρατα Μάτια που γεμίζουν ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.

  Αγκαθωράκιση Αγκαθωράκιση

  ΑΓΟΡΑ: 2700

  ΠΩΛΗΣΗ: 1890

  Ζωή 350
  Θωράκιση 70

 • Αγκάθια: Όταν χτυπηθείτε από επίθεση, προκαλείτε ζημιά στη μονάδα που σας επιτίθεται και εφαρμόζετε Βαριά Τραύματα 40%, αν πρόκειται για Ήρωα.

  Τα Βαριά Τραύματα μειώνουν την αποτελεσματικότητα των επιδράσεων Θεραπείας και Αναπλήρωσης Ζωής.
 • Φακός του Μάντη Φακός του Μάντη

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Σαρώνει την περιοχή γύρω σας, προειδοποιεί για κρυμμένες εχθρικές μονάδες, αποκαλύπτει αόρατες παγίδες και αποκαλύπτει (και απενεργοποιεί προσωρινά) τα Αόρατα Μάτια των αντιπάλων.
  Σιδηρό Ελιξίριο Σιδηρό Ελιξίριο

  ΑΓΟΡΑ: 500

  ΠΩΛΗΣΗ: 200

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το για να αποκτήσετε 300 Ζωή, 25% Εμμονή και για να αυξήσετε το μέγεθος του Ήρωά σας για 3 λεπτά. Όταν είναι ενεργό και κινείστε, αφήνετε πίσω σας ένα μονοπάτι, το οποίο αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης των σύμμαχων Ηρώων κατά 15%.

  Αν πιείτε ένα άλλο Ελιξίριο, θα αντικαταστήσει τις επιδράσεις αυτού που έχετε πιει ήδη.

  Μαοκάι Ενεργό Ικανότητες

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Άντληση Μαγείας Άντληση Μαγείας

  Οι βασικές επιθέσεις του Μαοκάι μπορούν επίσης να τον θεραπεύσουν και προκαλούν επιπλέον Ζημιά μετά από μικρό Χρόνο Επαναφόρτισης. Κάθε φορά που ο Μαοκάι χρησιμοποιεί μια ικανότητα ή επηρεάζεται από κάποια ικανότητα του αντιπάλου, αυτός ο Χρόνος Επαναφόρτισης μειώνεται.

  Χτύπημα του Κισσού Χτύπημα του Κισσού

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 8/7.25/6.5/5.75/5

  Αναλώσιμα: 60

  Εμβέλεια: 600

  Ο Μαοκάι σπρώχνει προς τα πίσω τους κοντινούς εχθρούς με ένα ωστικό κύμα, προκαλώντας τους Μαγική Ζημιά και επιβραδύνοντάς τους.

  Μοχθηρή Εφόρμηση Μοχθηρή Εφόρμηση

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 13/12/11/10/9

  Αναλώσιμα: 60

  Εμβέλεια: 525

  Ο Μαοκάι γίνεται μια μάζα από κινούμενες ρίζες που δεν μπορεί να γίνει στόχος και ορμά στον στόχο του. Όταν φτάσει στον στόχο του, τον ριζώνει.

  Πέταγμα Βλαστού Πέταγμα Βλαστού

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 10

  Αναλώσιμα: 45/55/65/75/85

  Εμβέλεια: 1100

  Ο Μαοκάι πετάει έναν βλαστό που φρουρεί μια στοχευμένη περιοχή. Η ικανότητα είναι πιο αποτελεσματική στη βλάστηση.

  Αγκαλιά της Φύσης Αγκαλιά της Φύσης

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 120/110/100

  Αναλώσιμα: 100

  Εμβέλεια: 3000

  Ο Μαοκάι δημιουργεί έναν κολοσσιαίο τοίχο από κισσούς και αγκάθια που προχωράει αργά προς τα εμπρός, προκαλώντας ζημιά και ριζώνοντας τους εχθρούς που βρίσκει στον δρόμο του.

  Μαοκάι SKINS

  Μαοκάι default
  Καψαλισμένος Μαοκάι
  Μαοκάι Τοτέμ
  Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Μαοκάι
  Στοιχειωμένος Μαοκάι
  Τερματοφύλακας Μαοκάι
  Μιαουκάι
  Αήττητος Μαοκάι
  Κοσμικός Καταστροφέας Μαοκάι
  Αστροναύτης Μαοκάι