[Οδηγός Εκμάθησης] Γκάρεν Nexus Blitz Jungle, Προτεινόμενα Αντικείμενα | Εξειδικεύσεις | Ρούνοι | Ξόρκια Επικαλεστή | Ικανότητα - (Mode Blitz)

Πληροφορίες ηρώων (Γκάρεν jungle blitz )

Γκάρεν Γκάρεν Στατιστικά

Επίθεση: 66

Άμυνα: 7

Μαγεία: 1

Δυσκολία: 5

Ζωή: 620

Ταχύτητα Κίνησης: 340

Θωράκιση: 36

Εμβέλεια: 175

Αναπλήρωση Ζωής: 8

Καίριο χτύπημα: 0

Ταχύτητα Επίθεσης: 0.625

Γκάρεν

η Δύναμη της Ντεμάσια

Μαχητής Μαχητής Τανκ Τανκ


Γκάρεν blitz lane
Γκάρεν blitz jungle

JUNGLE

 • Tier: B
 • Win: 48.02%
 • Role: 46.72%
 • Pick: 2.44%
 • Ban: 2.57%
 • Games: 19889
 • KDA: 2.44
 • Score: 45.89

Ένας υπερήφανος και ευγενής πολεμιστής, ο Γκάρεν είναι το πιο διακεκριμένο μέλος της Ατρόμητης Φρουράς. Οι φίλοι του τον λατρεύουν και οι εχθροί του τον σέβονται, τόσο για τις ικανότητές του στο πεδίο της μάχης, όσο και ως γόνο του Οίκου των Στεμματοφυλάκων, μιας οικογένειας που υπερασπίζεται διαχρονικά την Ντεμάσια και τα ιδανικά της. Θωρακισμένος με τη πανοπλία του που αντιστέκεται στη μαγεία και με το τεράστιο σπαθί του στα χέρια, ο Γκάρεν είναι ο φόβος και ο τρόμος των μάγων που επιβουλεύονται τη Ντεμάσια, ένας πραγματικός ατσάλινος κυκλώνας που ξεχύνεται στο πεδίο της μάχης.

Γκάρεν Συμβουλές (Ally)

 • Η αναπλήρωση του Γκάρεν αυξάνεται θεαματικά αν δεν δεχτεί ζημιά για μερικά δευτερόλεπτα.
 • Η Κρίση προκαλεί μέγιστη ζημιά όταν πετυχαίνει έναν μόνο στόχο. Για αποτελεσματικές αψιμαχίες, προσπαθήστε να τοποθετηθείτε με τρόπο που να δέχεται χτύπημα μόνο ο αντίπαλος Ήρωας.
 • Το μόνο πράγμα που επηρεάζει τον Γκάρεν είναι ο Χρόνος Επαναφόρτισης των ικανοτήτων του.

Γκάρεν Συμβουλές (Enemy)

 • Μαζέψτε αντικείμενα πανοπλίας για να μειώσετε το μεγάλο ποσό Σωματικής Ζημιάς που προκαλεί ο Γκάρεν.
 • Τρέξτε μακριά από τον Γκάρεν όταν μειωθεί πολύ η Ζωή σας, γιατί μπορεί να σας εκτελέσει στιγμιαία με την Ντεμασιανή Δικαιοσύνη.
 • Προσέξτε όταν επιτίθεστε στον Γκάρεν όταν βρίσκεται σε θάμνους. Συχνά θα οδηγήσει σε πρόκληση μέγιστης ζημιάς από την Κρίση.
 • Η Κρίση προκαλεί μέγιστη ζημιά όταν πετυχαίνει έναν μόνο στόχο. Αν δεν είναι εφικτό να ξεφύγετε από την εμβέλειά της, κινηθείτε μέσα από συμμάχους υπηρέτες για να μειωθεί η ζημιά που θα δεχθείτε.

Ξόρκια επικαλεστή

Πλήγμα Πλήγμα

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 15

Εμβέλεια: 500


Φλας Φλας

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 300

Εμβέλεια: 425


Τηλεμεταφέρει τον Ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας.


Γκάρεν Εξειδικεύσεις

Ακρίβεια
Κατακτητής
Οι βασικές επιθέσεις ή οι ικανότητες που προκαλούν ζημιά σε αντίπαλους Ήρωες δίνουν 2 στοίβες Κατακτητή για 6 δευτ., αποκτώντας 2-5 Ευέλικτη Ισχύ ανά στοίβα. Συσσωρεύεται έως και 12 φορές. Οι Ήρωες που μάχονται από απόσταση αποκτούν μόνο 1 στοίβα ανά βασική επίθεση.

Όταν αποκτήσετε τον μέγιστο αριθμό στοιβών, θεραπεύεστε για 9% της ζημιάς που προκαλείτε σε Ήρωες (6% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση).
Θρίαμβος
Οι εξοντώσεις αναπληρώνουν το 12% της Ζωής που σας λείπει και σας δίνουν επιπλέον 20 Χρυσό.«Όσο πιο επικίνδυνο το παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερη η δόξα».
—Νοξιανός Τιμωρός
Θρύλος: Εμμονή
Αποκτάτε 5% Εμμονή συν επιπλέον 2.5% για κάθε στοίβα Θρύλου (έως 10 στοίβες).

Με κάθε εξόντωση Ήρωα, επικού τέρατος ή εκτέλεση μεγάλου τέρατος ή υπηρέτη σημειώνετε πρόοδο για να αποκτήσετε στοίβες Θρύλου.
Ύστατη Προσπάθεια
Προκαλεί έως 5%-11% περισσότερη ζημιά σε Ήρωες όταν έχετε λιγότερο από το 60% της Ζωής σας. Η ζημιά φτάνει στη μέγιστη τιμή της όταν έχετε 30% Ζωή.
Αποφασιστικότητα
Πλούσια Βλάστηση
Απορροφάτε τη ζωτική ενέργεια από τέρατα ή εχθρικούς υπηρέτες που πεθαίνουν κοντά σας και αποκτάτε μόνιμα 3 μέγιστη Ζωή για κάθε 8 μονάδες.

Όταν έχετε απορροφήσει 120 τέρατα ή εχθρικούς υπηρέτες, αποκτάτε επιπλέον 3.5% μέγιστη Ζωή.
Προετοιμασία
Μετά από 12 λεπτά, αποκτάτε +9 Θωράκιση και +9 Αντίσταση Μαγείας, ενώ η Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας σας αυξάνονται κατά 5%.
Adaptive
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Adaptive
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Armor
Θωράκιση +6

Γκάρεν Αρχικά Αντικείμενα (PROBUILD)

Χαλαζόσπαθο Χαλαζόσπαθο

ΑΓΟΡΑ: 350

ΠΩΛΗΣΗ: 140

Ολική Αρπαγή Ζωής 8% ενάντια σε τέρατα
 • Κάψιμο: Όταν κάνετε ζημιά σε τέρατα, αυτά καίγονται για (60 + 30% Ισχύος Ικανότητας + 5% μπόνους Ζημιά Επίθεσης + 2% μπόνους Ζωή) Μαγική Ζημιά μέσα σε 5 δευτ.
 • Παγερό Μονοπάτι: Αν χρησιμοποιήσετε το Πλήγμα 5 φορές, αυτό το αντικείμενο καταναλώνεται και το Πλήγμα σας αναβαθμίζεται σε Παγερό Πλήγμα και αυξάνει τη ζημιά του σε τέρατα. Σε Ήρωες, το Παγερό Πλήγμα προκαλεί 20-156 (ανάλογα με το επίπεδο) Πραγματική Ζημιά και κλέβει το 20% της Ταχύτητας Κίνησής τους για 2 δευτ.
 • Θηρευτής: Όταν σκοτώνετε μεγάλα τέρατα, κερδίζετε μπόνους Εμπειρία.
 • Αποζημίωση: Αναπληρώνετε 8-18 (ανάλογα με το επίπεδο) Μάνα ανά δευτερόλεπτο, όταν βρίσκεστε στη Ζούγκλα ή στο Ποτάμι.

  Αν Καταναλώσετε αυτό το αντικείμενο, αποκτάτε όλες τις επιδράσεις του μόνιμα, ενώ αυξάνεται η ζημιά του Πλήγματος σε τέρατα. Αν έχετε αποκτήσει περισσότερο Χρυσό από υπηρέτες παρά από τέρατα Ζούγκλας, ο Χρυσός και η Εμπειρία από υπηρέτες μειώνονται σημαντικά. Η Θεραπεία δεν είναι μειωμένη για τις Επιθέσεις με Πεδίο Επιρροής. Εάν είστε δύο επίπεδα πίσω από το μέσο επίπεδο Ήρωα στο παιχνίδι, οι εκτελέσεις τεράτων δίνουν μπόνους εμπειρία.


 • Φίλτρο που Ξαναγεμίζει Φίλτρο που Ξαναγεμίζει

  ΑΓΟΡΑ: 150

  ΠΩΛΗΣΗ: 60

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Καταναλώνει μια φόρτιση για να αναπληρώσει 125 Ζωή μέσα σε 12 δευτ. Αποθηκεύει έως 2 φορτίσεις και γεμίζει ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.
  Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.

  Γκάρεν Προτεινόμενα αντικείμενα (PROBUILD)

  Περικνημίδες του Μπερζέρκερ Περικνημίδες του Μπερζέρκερ

  ΑΓΟΡΑ: 1100

  ΠΩΛΗΣΗ: 770

  Ταχύτητα Επίθεσης 35%
  Ταχύτητα Κίνησης 45

  Δρασκελοθραύστης Δρασκελοθραύστης

  ΑΓΟΡΑ: 3300

  ΠΩΛΗΣΗ: 2310

  Ζημιά Επίθεσης 40
  Ταχύτητα Επίθεσης 20%
  Ζωή 400
  Επιτάχυνση Ικανότητας 20


  Ενεργή - Αποτρεπτικό Χτύπημα: Εκτινάσσεστε σε μικρή απόσταση, προκαλείτε (100% Ζημιά Επίθεσης) Σωματική Ζημιά στους κοντινούς εχθρούς και τους Επιβραδύνετε κατά 90%. Η επιβράδυνση μειώνεται σταδιακά σε διάστημα 3 δευτ. (Χρόνος Επαναφόρτισης 15 δευτ., μειώνεται με Επιτάχυνση Ικανότητας).
 • Ηρωικό Βάδισμα: Όταν προκαλείτε Σωματική Ζημιά, αποκτάτε 20 Ταχύτητα Κίνησης για 3 δευτ.

  Μυθική Παθητική: Δίνει σε όλα τα άλλα Θρυλικά αντικείμενα Ταχύτητα Κίνησης 2%.
 • Θώρακας του Νεκρού Θώρακας του Νεκρού

  ΑΓΟΡΑ: 2900

  ΠΩΛΗΣΗ: 2030

  Ζωή 300
  Θωράκιση 40
  Ταχύτητα Κίνησης 5%
 • Ναυάγιο: Όταν κινείστε, αποκτάτε σταδιακά έως και 40 μπόνους Ταχύτητα Κίνησης. Η επόμενη επίθεσή σας εξαπολύει την Ταχύτητα Κίνησης που έχετε συγκεντρώσει και προκαλεί έως και 40 (+100% της βασικής Ζημιάς Επίθεσης) Σωματική Ζημιά. Αν η ζημιά προκληθεί από Ήρωα που μάχεται από κοντά με μέγιστη ταχύτητα, η επίθεση Επιβραδύνει επίσης τον στόχο κατά 50%, για 1 δευτ.

  «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μου πάρεις αυτήν την πανοπλία...» - άγνωστος
 • Μαύρος Θεριστής Μαύρος Θεριστής

  ΑΓΟΡΑ: 3100

  ΠΩΛΗΣΗ: 2170

  Ζημιά Επίθεσης 40
  Ζωή 450
  Επιτάχυνση Ικανότητας 25

 • Χάραγμα: Όταν προκαλείτε Σωματική Ζημιά σε έναν Ήρωα, αποκτά μια στοίβα Μείωσης Θωράκισης 5% για 6 δευτ. (έως 30% Μείωση Θωράκισης).
 • Οργή: Όταν κάνετε Σωματική Ζημιά σε έναν Ήρωα, αποκτάτε 3 Ταχύτητα Κίνησης για κάθε στοίβα Χαράγματος που έχουν για 2 δευτ.
 • Πρόκληση του Στέρακ Πρόκληση του Στέρακ

  ΑΓΟΡΑ: 3100

  ΠΩΛΗΣΗ: 2170

  Ζημιά Επίθεσης 50
  Ζωή 400

 • Δίψα για Αίμα: Όταν προκαλείτε ή δέχεστε ζημιά από Ήρωα, αποκτάτε μια στοίβα, η οποία αναπληρώνει το (2% της μέγιστης Ζωής | 1,2% της μέγιστης Ζωής για Ήρωες που μάχονται από απόσταση) μέσα σε 6 δευτ. Οι στοίβες πέρα από την πρώτη θεραπεύουν για 50% λιγότερο.
 • Γραμμή Ζωής: Όταν δεχτείτε ζημιά που θα μείωνε τη Ζωή σας κάτω από 30%, αποκτάτε Ασπίδα με αντοχή 100 (αυξάνεται κατά (8% της μέγιστης Ζωής | 4,8% της μέγιστης Ζωής για Ήρωες που μάχονται από απόσταση) για κάθε στοίβα Δίψας για Αίμα) για 4 δευτ. (Χρόνος Επαναφόρτισης 60 δευτ.).

  Η Δίψα για Αίμα συσσωρεύεται έως και 5 φορές, 1 φορά ανά Ήρωα. Η Θεραπεία και οι μπόνους ασπίδες μειώνονται σε 60% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση.
 • Αγκαθωράκιση Αγκαθωράκιση

  ΑΓΟΡΑ: 2700

  ΠΩΛΗΣΗ: 1890

  Ζωή 350
  Θωράκιση 60

 • Αγκάθια: Όταν χτυπηθείτε από βασική επίθεση, προκαλείτε (10 + 10% μπόνους Θωράκιση) Μαγική Ζημιά στη μονάδα που επιτίθεται και εφαρμόζετε Βαριά Τραύματα 40% για 3 δευτ., αν πρόκειται για Ήρωα. Η Ακινητοποίηση αντίπαλων Ηρώων προκαλεί επίσης Βαριά Τραύματα 60% για 3 δευτ.

  Τα Βαριά Τραύματα μειώνουν την αποτελεσματικότητα των επιδράσεων Θεραπείας και Αναπλήρωσης Ζωής.
 • Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.
  Ελιξίριο της Οργής Ελιξίριο της Οργής

  ΑΓΟΡΑ: 500

  ΠΩΛΗΣΗ: 200

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το για να αποκτήσετε 30 Ζημιά Επίθεσης και 15% Σωματική Αρπαγή Ζωής (ενάντια σε Ήρωες) για 3 λεπτά.

  Αν πιείτε ένα άλλο Ελιξίριο, θα αντικαταστήσει τις επιδράσεις αυτού που έχετε πιει ήδη.

  Γκάρεν Ενεργό Ικανότητες

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Επιμονή Επιμονή

  Αν ο Γκάρεν δεν έχει χτυπηθεί πρόσφατα από ζημιά ή εχθρικές ικανότητες, αναπληρώνει ένα ποσοστό της συνολικής Ζωής του κάθε δευτερόλεπτο.

  Αποφασιστικό Χτύπημα Αποφασιστικό Χτύπημα

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 8

  Αναλώσιμα: 0

  Εμβέλεια: 300

  Η Ταχύτητα Κίνησης του Γκάρεν αυξάνεται στιγμιαία αφαιρώντας όλες τις επιβραδύνσεις που τον επηρεάζουν. Η επόμενη επίθεσή του χτυπά τον αντίπαλο σε ζωτικό σημείο, προκαλώντας μπόνους ζημιά και αναγκάζοντάς τον να σιγήσει.

  Κουράγιο Κουράγιο

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 23/21/19/17/15

  Αναλώσιμα: 0

  Εμβέλεια: 0

  Ο Γκάρεν αυξάνει παθητικά τη Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας του σκοτώνοντας εχθρούς. Μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει αυτή την ικανότητα για να αποκτήσει μια ασπίδα και Εμμονή για σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς και μικρότερη ποσότητα Μείωσης Ζημιάς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  Κρίση Κρίση

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 9

  Αναλώσιμα: 0

  Εμβέλεια: 325

  Ο Γκάρεν περιστρέφει γρήγορα το σπαθί του γύρω από το σώμα του και προκαλεί Σωματική Ζημιά στους κοντινούς εχθρούς.

  Ντεμασιανή Δικαιοσύνη Ντεμασιανή Δικαιοσύνη

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 120/100/80

  Αναλώσιμα: 0

  Εμβέλεια: 400

  Ο Γκάρεν καλεί τη δύναμη της Ντεμάσια σε μια προσπάθεια να εκτελέσει έναν αντίπαλο Ήρωα.

  Γκάρεν SKINS

  Γκάρεν default
  Αιματοβαμμένος Γκάρεν
  Γκάρεν ο Πεζοναύτης της Ερήμου
  Καταδρομέας Γκάρεν
  Γκάρεν ο Ιππότης του Τρόμου
  Σκληροτράχηλος Γκάρεν
  Γκάρεν της Ατσάλινης Λεγεώνας
  Αποστάτης Ναύαρχος Γκάρεν
  Γκάρεν των Επτά Βασιλείων
  Θεϊκός Βασιλιάς Γκάρεν
  Demacia Vice Γκάρεν
  Γκάρεν Βασιλείων Mecha
  Γκάρεν Βασιλείων Mecha - Έκδοση Κύρους
  Γκάρεν της Ακαδημίας Μάχης

  Γκάρεν Counters (Over 50% win rate)

  Επιμονή Ιλλαόη jungle - blitz

  η Ιέρεια του Κράκεν

  Επιμονή Νούνου και Γουίλαμπ lane - blitz

  το Αγόρι και το Γέτι του

  Επιμονή Ελίζ jungle - blitz

  η Βασίλισσα Αράχνη

  Επιμονή Γκάρεν lane - blitz

  η Δύναμη της Ντεμάσια

  Επιμονή Ελίζ lane - blitz

  η Βασίλισσα Αράχνη

  Επιμονή Βάι lane - blitz

  η Τιμωρός του Πιλτόβερ

  Επιμονή Λίλια lane - blitz

  το Ντροπαλό Άνθος

  Επιμονή Σεζουάνι lane - blitz

  η Οργή του Βορρά

  Επιμονή Κλεντ lane - blitz

  ο Τζαναμπέτης Καβαλάρης

  Επιμονή Κάσαντιν jungle - blitz

  ο Ταξιδευτής στο Κενό

  Επιμονή Ράμους lane - blitz

  ο Θωρακισμένος

  Επιμονή Ρελ lane - blitz

  η Σιδηρά Κυρία

  Επιμονή Τζάνα jungle - blitz

  η Οργή της Καταιγίδας

  Επιμονή Τάλια lane - blitz

  το Σπουργίτι της Σουρίμα

  Επιμονή Φιόρα jungle - blitz

  η Ανίκητη Ξιφομάχος

  Επιμονή Κένεν jungle - blitz

  το Μάτι του Κυκλώνα

  Επιμονή Καλίστα jungle - blitz

  το Δόρυ της Εκδίκησης

  Επιμονή Τρίνταμερ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Βαρβάρων

  Επιμονή Βάρδος jungle - blitz

  ο Αλλόκοσμος Οδοιπόρος

  Επιμονή Γουκόνγκ jungle - blitz

  ο Βασιλιάς των Πιθήκων

  Επιμονή Κουίν lane - blitz

  τα Φτερά της Ντεμάσια

  Επιμονή Τάλον lane - blitz

  η Σκιά της Λεπίδας

  Επιμονή Άλισταρ jungle - blitz

  ο Μινώταυρος

  Επιμονή Μπλίτζκρανκ lane - blitz

  το Μεγάλο Ατμοκίνητο Γκόλεμ

  Επιμονή Κλεντ jungle - blitz

  ο Τζαναμπέτης Καβαλάρης

  Επιμονή Κα'Ζιξ lane - blitz

  ο Εκτελεστής του Κενού

  Επιμονή Σουέιν jungle - blitz

  ο Μέγας Στρατηγός της Νόξους

  Επιμονή Ούργκοτ lane - blitz

  ο Πάνοπλος Γίγαντας

  Επιμονή Βόλιμπεαρ lane - blitz

  η Ανελέητη Καταιγίδα

  Επιμονή Νίνταλι jungle - blitz

  η Άγρια Κυνηγός

  Επιμονή Καταρίνα jungle - blitz

  η Ύπουλη Λεπίδα

  Επιμονή Λεόνα jungle - blitz

  η Υπέρλαμπρη Αυγή

  Επιμονή Τουίστεντ Φέιτ lane - blitz

  ο Μέγας Χαρτοπαίκτης

  Επιμονή Ούντιρ jungle - blitz

  ο Πνευματοβάτης

  Επιμονή Ρένγκαρ lane - blitz

  ο Ένδοξος Κυνηγός

  Επιμονή Ρένγκαρ jungle - blitz

  ο Ένδοξος Κυνηγός

  Επιμονή Έβελιν lane - blitz

  η Αγκαλιά της Οδύνης

  Επιμονή Ντρέιβεν jungle - blitz

  ο Ένδοξος Εκτελεστής

  Επιμονή Ιρέλια jungle - blitz

  η Χορεύτρια των Λεπίδων

  Επιμονή Μαοκάι lane - blitz

  το Ζωντανό Δέντρο

  Επιμονή Ρένεκτον jungle - blitz

  ο Χασάπης της Ερήμου

  Επιμονή Ντάριους jungle - blitz

  ο Σύμβουλος της Νόξους

  Επιμονή Γιούμι jungle - blitz

  η Μαγική Γάτα

  Επιμονή Ρένεκτον lane - blitz

  ο Χασάπης της Ερήμου

  Επιμονή Έβελιν jungle - blitz

  η Αγκαλιά της Οδύνης

  Επιμονή Ρακάν jungle - blitz

  ο Γόης

  Επιμονή ΛεΜπλάν lane - blitz

  η Πλανεύτρα

  Επιμονή Βλάντιμιρ lane - blitz

  ο Πορφυρός Θεριστής

  Επιμονή Γκάλιο lane - blitz

  ο Κολοσσός

  Επιμονή Άρι jungle - blitz

  η Αλεπού με τις Εννιά Ουρές

  Επιμονή Κέιτλιν jungle - blitz

  η Σερίφης του Πιλτόβερ

  Επιμονή Κάι'Σα jungle - blitz

  η Κόρη του Κενού

  Επιμονή Κα'Ζιξ jungle - blitz

  ο Εκτελεστής του Κενού

  Επιμονή Ραμπλ jungle - blitz

  ο Μηχανικός Μπελάς

  Επιμονή Μπράουμ jungle - blitz

  η Καρδιά του Φρέλιορντ

  Επιμονή Κιάνα lane - blitz

  Η Αυτοκράτειρα των Στοιχείων

  Επιμονή Ταμ Κεντς jungle - blitz

  Ο Βασιλιάς του Ποταμού

  Επιμονή Τριστάνα jungle - blitz

  το Πυροβολικό των Γιόρντλ

  Επιμονή Πόπι lane - blitz

  η Φύλακας του Σφυριού

  Επιμονή Μάστερ Γι jungle - blitz

  ο Ξιφομάχος του Γούτζου

  Επιμονή Τζέις jungle - blitz

  ο Υπερασπιστής του Αύριο

  Επιμονή Γκράγκας jungle - blitz

  ο Καβγατζής

  Επιμονή Λούσιαν jungle - blitz

  ο Μαχητής του Φωτός

  Επιμονή Πόπι jungle - blitz

  η Φύλακας του Σφυριού

  Επιμονή Ζακ lane - blitz

  το Μυστικό Όπλο

  Επιμονή Θρες jungle - blitz

  ο Δεσμοφύλακας των Ψυχών

  Επιμονή Ταμ Κεντς lane - blitz

  Ο Βασιλιάς του Ποταμού

  Επιμονή Καλίστα lane - blitz

  το Δόρυ της Εκδίκησης

  Επιμονή Γκάνγκπλανκ jungle - blitz

  η Μάστιγα των Θαλασσών

  Επιμονή Ράιζ jungle - blitz

  ο Μάγος των Ρούνων

  Επιμονή Σάιλας jungle - blitz

  ο Ελευθερωμένος

  Γκάρεν Countered By (Under 50% win rate)

  Επιμονή Όλαφ jungle - blitz

  ο Μπερζέρκερ

  Επιμονή Πάικ jungle - blitz

  ο Αντεροβγάλτης του Ματωμένου Λιμανιού

  Επιμονή Λισάντρα jungle - blitz

  η Μάγισσα των Πάγων

  Επιμονή Λι Σιν jungle - blitz

  ο Τυφλός Μοναχός

  Επιμονή Σιντζντ lane - blitz

  ο Τρελός Χημικός

  Επιμονή Μπράουμ lane - blitz

  η Καρδιά του Φρέλιορντ

  Επιμονή Ρεκ'Σάι jungle - blitz

  η Υποχθόνια Κυνηγός

  Επιμονή Γκναρ jungle - blitz

  ο Χαμένος Κρίκος

  Επιμονή Βίκτορ jungle - blitz

  ο Προάγγελος της Μηχανής

  Επιμονή Ακάλι jungle - blitz

  η Αποστάτρια Δολοφόνος

  Επιμονή Αμούμου lane - blitz

  η Θλιμμένη Μούμια

  Επιμονή Βόλιμπεαρ jungle - blitz

  η Ανελέητη Καταιγίδα

  Επιμονή Γκναρ lane - blitz

  ο Χαμένος Κρίκος

  Επιμονή Τζιν lane - blitz

  ο Βιρτουόζος

  Επιμονή Υασούο jungle - blitz

  ο Ασυγχώρητος

  Επιμονή Σέννα jungle - blitz

  η Λύτρωση των Ψυχών

  Επιμονή Ρίβεν lane - blitz

  η Εξόριστη

  Επιμονή Μπλίτζκρανκ jungle - blitz

  το Μεγάλο Ατμοκίνητο Γκόλεμ

  Επιμονή Καμίλ jungle - blitz

  η Ατσάλινη Σκιά

  Επιμονή Τζάρβαν ο Δ' lane - blitz

  το Υπόδειγμα της Ντεμάσια

  Επιμονή Τριστάνα lane - blitz

  το Πυροβολικό των Γιόρντλ

  Επιμονή Σιβάνα lane - blitz

  η Ημι-Δράκαινα

  Επιμονή Κάρθους lane - blitz

  ο Υμνωδός του Θανάτου

  Επιμονή Φιόρα lane - blitz

  η Ανίκητη Ξιφομάχος

  Επιμονή Ράιζ lane - blitz

  ο Μάγος των Ρούνων

  Επιμονή Πάικ lane - blitz

  ο Αντεροβγάλτης του Ματωμένου Λιμανιού

  Επιμονή Φιζ jungle - blitz

  ο Σκανδαλιάρης της Παλίρροιας

  Επιμονή ΛεΜπλάν jungle - blitz

  η Πλανεύτρα

  Επιμονή Κίντρεντ jungle - blitz

  οι Αιώνιοι Κυνηγοί

  Επιμονή Κάρμα lane - blitz

  η Πεφωτισμένη

  Επιμονή Έζρεαλ jungle - blitz

  ο Μάγος Εξερευνητής

  Επιμονή Ζέραθ lane - blitz

  ο Εξυψωμένος Μάγος

  Επιμονή Μάλζαχαρ jungle - blitz

  ο Προφήτης του Κενού

  Επιμονή Σουέιν lane - blitz

  ο Μέγας Στρατηγός της Νόξους

  Επιμονή Βελ'Κοζ lane - blitz

  το Μάτι του Κενού

  Επιμονή Νόκτουρν jungle - blitz

  ο Αιώνιος Εφιάλτης

  Επιμονή Ζακ jungle - blitz

  το Μυστικό Όπλο

  Επιμονή Γκράγκας lane - blitz

  ο Καβγατζής

  Επιμονή Δρ. Μούντο jungle - blitz

  ο Σαδιστής Γιατρός του Ζάουν

  Επιμονή Ωρέλιον Σολ lane - blitz

  ο Σφυρηλάτης των Άστρων

  Επιμονή Τάρικ lane - blitz

  η Ασπίδα του Βάλοραν

  Επιμονή Λουξ jungle - blitz

  η Κόρη του Φωτός

  Επιμονή Κάρθους jungle - blitz

  ο Υμνωδός του Θανάτου

  Επιμονή Αζίρ jungle - blitz

  ο Αυτοκράτορας της Άμμου

  Επιμονή Κέιλ lane - blitz

  η Ενάρετη

  Επιμονή Ζιγκζ jungle - blitz

  ο Μαγοτεχνικός Μπουρλοτιέρης

  Επιμονή Υασούο lane - blitz

  ο Ασυγχώρητος

  Επιμονή Ακάλι lane - blitz

  η Αποστάτρια Δολοφόνος

  Επιμονή Γκουέν jungle - blitz

  Η Καθαγιασμένη Ράφτρα

  Επιμονή Φιζ lane - blitz

  ο Σκανδαλιάρης της Παλίρροιας

  Επιμονή Νίκκο jungle - blitz

  η Περίεργη Χαμαιλέοντας

  Επιμονή Ζιν Ζάο lane - blitz

  ο Αριστοκράτης της Ντεμάσια

  Επιμονή Κίντρεντ lane - blitz

  οι Αιώνιοι Κυνηγοί

  Επιμονή Αφέλιος jungle - blitz

  το Όπλο των Πιστών

  Επιμονή Φίντλστιξ lane - blitz

  o Αρχαίος Τρόμος

  Επιμονή Τζάρβαν ο Δ' jungle - blitz

  το Υπόδειγμα της Ντεμάσια

  Επιμονή Μις Φόρτσουν jungle - blitz

  η Κυνηγός Επικηρυγμένων

  Επιμονή Μορντεκάιζερ lane - blitz

  το Σιδηρούν Φάντασμα

  Επιμονή Γουκόνγκ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Πιθήκων

  Επιμονή Ζέραθ jungle - blitz

  ο Εξυψωμένος Μάγος

  Επιμονή Άνι lane - blitz

  το Τέκνο του Σκότους

  Επιμονή Καμίλ lane - blitz

  η Ατσάλινη Σκιά

  Επιμονή Νίνταλι lane - blitz

  η Άγρια Κυνηγός

  Επιμονή Λίλια jungle - blitz

  το Ντροπαλό Άνθος

  Επιμονή Κάι'Σα lane - blitz

  η Κόρη του Κενού

  Επιμονή Δρ. Μούντο lane - blitz

  ο Σαδιστής Γιατρός του Ζάουν

  Επιμονή Μάλφαϊτ lane - blitz

  το Θραύσμα του Μονόλιθου

  Επιμονή Γιόρικ lane - blitz

  Οδηγός των Ψυχών

  Επιμονή Σάκο jungle - blitz

  ο Δαιμονικός Γελωτοποιός

  Επιμονή Ας jungle - blitz

  η Τοξότρια των Πάγων

  Επιμονή Πάνθεον jungle - blitz

  το Άθραυστο Δόρυ

  Επιμονή Τζάνα lane - blitz

  η Οργή της Καταιγίδας

  Επιμονή Βιέγκο lane - blitz

  Ο Έκπτωτος Βασιλιάς

  Επιμονή Έζρεαλ lane - blitz

  ο Μάγος Εξερευνητής

  Επιμονή Τζιν jungle - blitz

  ο Βιρτουόζος

  Επιμονή Κογκ'Μο jungle - blitz

  το Στόμα της Αβύσσου

  Επιμονή Ντιάνα jungle - blitz

  η Καταφρόνια της Σελήνης

  Επιμονή Κάρμα jungle - blitz

  η Πεφωτισμένη

  Επιμονή Ιλλαόη lane - blitz

  η Ιέρεια του Κράκεν

  Επιμονή Γιόνε jungle - blitz

  ο Αλησμόνητος

  Επιμονή Αμούμου jungle - blitz

  η Θλιμμένη Μούμια

  Επιμονή Όλαφ lane - blitz

  ο Μπερζέρκερ

  Επιμονή Σοράκα lane - blitz

  το Παιδί των Άστρων

  Επιμονή Βάι jungle - blitz

  η Τιμωρός του Πιλτόβερ

  Επιμονή Ζιν Ζάο jungle - blitz

  ο Αριστοκράτης της Ντεμάσια

  Επιμονή Βέιν lane - blitz

  η Κυνηγός της Νύχτας

  Επιμονή Ρίβεν jungle - blitz

  η Εξόριστη

  Επιμονή Καταρίνα lane - blitz

  η Ύπουλη Λεπίδα

  Επιμονή Θρες lane - blitz

  ο Δεσμοφύλακας των Ψυχών

  Επιμονή Βελ'Κοζ jungle - blitz

  το Μάτι του Κενού

  Επιμονή Νάμι lane - blitz

  η Εκλεκτή της Παλίρροιας

  Επιμονή Σέννα lane - blitz

  η Λύτρωση των Ψυχών

  Επιμονή Πάνθεον lane - blitz

  το Άθραυστο Δόρυ

  Επιμονή Ντάριους lane - blitz

  ο Σύμβουλος της Νόξους

  Επιμονή Νάσους jungle - blitz

  ο Φύλακας της Άμμου

  Επιμονή Σεραφίν jungle - blitz

  η Ονειροπόλα Τραγουδίστρια

  Επιμονή Τουίστεντ Φέιτ jungle - blitz

  ο Μέγας Χαρτοπαίκτης

  Επιμονή Σίντρα lane - blitz

  η Σκοτεινή Βασίλισσα

  Επιμονή Μάλζαχαρ lane - blitz

  ο Προφήτης του Κενού

  Επιμονή Ζάια lane - blitz

  η Επαναστάτρια

  Επιμονή Κασσιόπη lane - blitz

  η Αγκαλιά του Ερπετού

  Επιμονή Κέιτλιν lane - blitz

  η Σερίφης του Πιλτόβερ

  Επιμονή Οριάνα jungle - blitz

  η Αφέντρα του Ρολογιού

  Επιμονή Τραντλ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Τρολ

  Επιμονή Ας lane - blitz

  η Τοξότρια των Πάγων

  Επιμονή Τουίτς jungle - blitz

  ο Μολυσμένος Αρουραίος

  Επιμονή Τζέις lane - blitz

  ο Υπερασπιστής του Αύριο

  Επιμονή Τσο'Γκαθ jungle - blitz

  ο Τρόμος του Κενού

  Επιμονή Σόνα jungle - blitz

  η Κυρίαρχος της Μουσικής

  Επιμονή Νίκκο lane - blitz

  η Περίεργη Χαμαιλέοντας

  Επιμονή Γκάνγκπλανκ lane - blitz

  η Μάστιγα των Θαλασσών

  Επιμονή Μοργκάνα jungle - blitz

  η Έκπτωτη

  Επιμονή Τζινξ jungle - blitz

  η Ανεξέλεγκτη

  Επιμονή Σίβιρ lane - blitz

  η Κυρά της Μάχης

  Επιμονή Σιβάνα jungle - blitz

  η Ημι-Δράκαινα

  Επιμονή Τραντλ jungle - blitz

  ο Βασιλιάς των Τρολ

  Επιμονή Άρι lane - blitz

  η Αλεπού με τις Εννιά Ουρές

  Επιμονή Άνι jungle - blitz

  το Τέκνο του Σκότους

  Επιμονή Γουόργουικ lane - blitz

  η Ασταμάτητη Οργή του Ζάουν

  Επιμονή Γκρέιβς jungle - blitz

  ο Παράνομος

  Επιμονή Τζινξ lane - blitz

  η Ανεξέλεγκτη

  Επιμονή Σεζουάνι jungle - blitz

  η Οργή του Βορρά

  Επιμονή Σαμίρα lane - blitz

  το Ρόδο της Ερήμου

  Επιμονή Ζεντ jungle - blitz

  ο Άρχοντας των Σκιών

  Επιμονή Βάρους lane - blitz

  το Βέλος της Ανταπόδοσης

  Επιμονή Τίμο lane - blitz

  ο Αεικίνητος Ανιχνευτής

  Επιμονή Νόκτουρν lane - blitz

  ο Αιώνιος Εφιάλτης

  Επιμονή Σάιον lane - blitz

  ο Απέθαντος Κολοσσός

  Επιμονή Γιόνε lane - blitz

  ο Αλησμόνητος

  Επιμονή Κόρκι lane - blitz

  ο Τολμηρός Βομβιστής

  Επιμονή Γκρέιβς lane - blitz

  ο Παράνομος

  Επιμονή Σεττ jungle - blitz

  το Αφεντικό

  Επιμονή Μάλφαϊτ jungle - blitz

  το Θραύσμα του Μονόλιθου

  Επιμονή Μπραντ lane - blitz

  η Φλεγόμενη Εκδίκηση

  Επιμονή Γουόργουικ jungle - blitz

  η Ασταμάτητη Οργή του Ζάουν

  Επιμονή Κόρκι jungle - blitz

  ο Τολμηρός Βομβιστής

  Επιμονή Λούλου jungle - blitz

  η Νεραϊδομάγισσα

  Επιμονή Ζάια jungle - blitz

  η Επαναστάτρια

  Επιμονή Βιέγκο jungle - blitz

  Ο Έκπτωτος Βασιλιάς

  Επιμονή Ζόη lane - blitz

  η Όψη του Λυκόφωτος

  Επιμονή Ορν jungle - blitz

  ο Σμιλευτής των Βουνών

  Επιμονή Σεττ lane - blitz

  το Αφεντικό

  Επιμονή Βάρους jungle - blitz

  το Βέλος της Ανταπόδοσης

  Επιμονή Σίντρα jungle - blitz

  η Σκοτεινή Βασίλισσα

  Επιμονή Βέιγκαρ lane - blitz

  ο Μικροσκοπικός Άρχοντας του Κακού

  Επιμονή Τσο'Γκαθ lane - blitz

  ο Τρόμος του Κενού

  Επιμονή Χάιμερντιγκερ lane - blitz

  ο Αναγνωρισμένος Εφευρέτης

  Επιμονή Σοράκα jungle - blitz

  το Παιδί των Άστρων

  Επιμονή Μοργκάνα lane - blitz

  η Έκπτωτη

  Επιμονή Οριάνα lane - blitz

  η Αφέντρα του Ρολογιού

  Επιμονή Ανίβια lane - blitz

  ο Κρυοφοίνικας

  Επιμονή Μις Φόρτσουν lane - blitz

  η Κυνηγός Επικηρυγμένων

  Επιμονή Λουξ lane - blitz

  η Κόρη του Φωτός

  Επιμονή Ζάιρα lane - blitz

  η Κυρά των Αγκαθιών

  Επιμονή Ούργκοτ jungle - blitz

  ο Πάνοπλος Γίγαντας

  Επιμονή Νάσους lane - blitz

  ο Φύλακας της Άμμου

  Επιμονή Τζαξ jungle - blitz

  ο Γνώστης των Όπλων

  Επιμονή Σκάρνερ jungle - blitz

  ο Κρυστάλλινος Προστάτης

  Επιμονή Λισάντρα lane - blitz

  η Μάγισσα των Πάγων

  Επιμονή Ζιγκζ lane - blitz

  ο Μαγοτεχνικός Μπουρλοτιέρης

  Επιμονή Σόνα lane - blitz

  η Κυρίαρχος της Μουσικής

  Επιμονή Ρελ jungle - blitz

  η Σιδηρά Κυρία

  Επιμονή Βέιγκαρ jungle - blitz

  ο Μικροσκοπικός Άρχοντας του Κακού

  Επιμονή Αφέλιος lane - blitz

  το Όπλο των Πιστών

  Επιμονή Λεόνα lane - blitz

  η Υπέρλαμπρη Αυγή

  Επιμονή Τάρικ jungle - blitz

  η Ασπίδα του Βάλοραν

  Επιμονή Κέιλ jungle - blitz

  η Ενάρετη

  Επιμονή Μπραντ jungle - blitz

  η Φλεγόμενη Εκδίκηση

  Επιμονή Κουίν jungle - blitz

  τα Φτερά της Ντεμάσια

  Επιμονή Ζίλεαν lane - blitz

  ο Φύλακας του Χρόνου

  Επιμονή Σεν jungle - blitz

  το Μάτι του Λυκόφωτος

  Επιμονή Σκάρνερ lane - blitz

  ο Κρυστάλλινος Προστάτης

  Επιμονή Βίκτορ lane - blitz

  ο Προάγγελος της Μηχανής

  Επιμονή Νότιλους jungle - blitz

  ο Τιτάνας του Βυθού

  Επιμονή Σεν lane - blitz

  το Μάτι του Λυκόφωτος

  Επιμονή Γιόρικ jungle - blitz

  Οδηγός των Ψυχών

  Επιμονή Ζάιρα jungle - blitz

  η Κυρά των Αγκαθιών

  Επιμονή Χάιμερντιγκερ jungle - blitz

  ο Αναγνωρισμένος Εφευρέτης

  Επιμονή Τίμο jungle - blitz

  ο Αεικίνητος Ανιχνευτής

  Επιμονή Μορντεκάιζερ jungle - blitz

  το Σιδηρούν Φάντασμα

  Επιμονή Ορν lane - blitz

  ο Σμιλευτής των Βουνών

  Επιμονή Ρεκ'Σάι lane - blitz

  η Υποχθόνια Κυνηγός

  Επιμονή Ανίβια jungle - blitz

  ο Κρυοφοίνικας

  Επιμονή Ωρέλιον Σολ jungle - blitz

  ο Σφυρηλάτης των Άστρων

  Επιμονή Βλάντιμιρ jungle - blitz

  ο Πορφυρός Θεριστής