Top
Menu QUICK GUILD
5V5URFARAMPOROBLITZ

[Οδηγός Εκμάθησης Patch 12.9] Δρ. Μούντο Jungle, Προτεινόμενα Αντικείμενα | Εξειδικεύσεις | Ρούνοι | Ξόρκια Επικαλεστή | Ικανότητα - (Mode 5V5)

Πληροφορίες ηρώων (Δρ. Μούντο jungle 5v5 patch 12.9)

Δρ. Μούντο Δρ. Μούντο Στατιστικά

Επίθεση: 61

Άμυνα: 7

Μαγεία: 6

Δυσκολία: 5

Ζωή: 583

Ταχύτητα Κίνησης: 345

Θωράκιση: 32

Εμβέλεια: 125

Αναπλήρωση Ζωής: 6.5

Καίριο χτύπημα: 0

Ταχύτητα Επίθεσης: 0.72

Δρ. Μούντο

ο Σαδιστής Γιατρός του Ζάουν

Μαχητής Μαχητής Τανκ Τανκ


Δρ. Μούντο 5v5 jungle
Δρ. Μούντο 5v5 top

JUNGLE

 • Tier: Off Meta
 • Win Rate: 47.57%
 • Role Rate: 9.67%
 • Pick Rate: 0.28%
 • Ban Rate: 2.67%
 • Games: 2680
 • KDA: 2.53
 • Score: 53.22

Θεότρελος, με τραγικά δολοφονικά ένστικτα και τρομακτικό μωβ χρώμα, ο Δρ. Μούντο κρατά πολλούς από τους κατοίκους του Ζάουν κλεισμένους στα σπίτια τους τις πολύ σκοτεινές νύχτες. Αυτοανακηρυχθείς γιατρός πλέον, ήταν κάποτε ασθενής του πιο διαβόητου ασύλου στο Ζάουν. Αφού «θεράπευσε» ολόκληρο το προσωπικό, ο Δρ. Μούντο έστησε το ιατρείο του στους άδειους θαλάμους όπου παλιά δεχόταν ο ίδιος θεραπεία και άρχισε να μιμείται τις εξαιρετικά αντιδεοντολογικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί τόσο συχνά και ο ίδιος. Με ένα ερμάριο γεμάτο φάρμακα και με μηδενικές ιατρικές γνώσεις, πλέον κάνει τον εαυτό του ακόμη πιο τερατώδη με κάθε ένεση και τρομοκρατεί τους δύσμοιρους «ασθενείς» που τριγυρνούν κοντά στο ιατρείο του.

Δρ. Μούντο Συμβουλές (Ally)

 • Η χρήση ενός Σαδισμού τη σωστή στιγμή θα ξεγελάσει τους εχθρικούς Ήρωες να σας επιτεθούν, ακόμα κι αν δεν μπορούν να προκαλέσουν αρκετή ζημιά για να σας αποτελειώσουν.
 • Η Όψη Πνευμάτων αυξάνει τη θεραπεία που κάνει η υπέρατατή σας και μειώνει τον Χρόνο Επαναφόρτισης όλων των ικανοτήτων.
 • Οι μπαλτάδες είναι έξοχα όπλα για την εξόντωση ουδέτερων τεράτων. Αντί να επιστρέψετε στη βάση, σκοτώστε ουδέτερα τέρατα για Χρυσό μέχρι να σας θεραπεύσει η Υπέρτατή σας.

Δρ. Μούντο Συμβουλές (Enemy)

 • Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ικανότητες με την υψηλότερη ζημιά όλων των συμμάχων σας, αμέσως μόλις χρησιμοποιήσει ο Δρ. Μούντο την Υπέρτατη ικανότητά του. Σκοτώστε τον γρήγορα με μπόλικη άμεση ζημιά γιατί θα αντισταθμίσει την ζημιά με την θεραπεία του.
 • Όταν χρησιμοποιεί τον Σαδισμό, ρίξτε του μια Ανάφλεξη για να εξουδετερώσετε μεγάλο μέρος της θεραπείας του.

Ξόρκια επικαλεστή

Πλήγμα Πλήγμα

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 15

Εμβέλεια: 500


Προκαλεί 450 Πραγματική Ζημιά σε ένα στοχευμένο επικό, μεγάλο ή μεσαίο τέρας ή υπηρέτη. Περιέχει δύο φορτίσεις (Χρόνος επαναφόρτισης 90 δευτ.)

Φλας Φλας

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 300

Εμβέλεια: 425


Τηλεμεταφέρει τον Ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας.


Δρ. Μούντο Εξειδικεύσεις

Ακρίβεια
Γρήγοροι Ελιγμοί
Η επίθεση και η κίνηση δημιουργούν στοίβες Ενέργειας. Στις 100 στοίβες η επόμενη επίθεσή σας γίνεται Φορτισμένη.

Οι Φορτισμένες επιθέσεις σάς θεραπεύουν για 10 - 100 (+0.4 μπόνους Ζημιά Επίθεσης, +0.3 Ισχύς Ικανότητας) και σας δίνουν 20% Ταχύτητα Κίνησης για 1 δευτ.

Η Θεραπεία από υπηρέτες είναι αποτελεσματική κατά 10% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση και 20% για Ήρωες που μάχονται από κοντά.
Θρίαμβος
Οι εξοντώσεις αναπληρώνουν το 12% της Ζωής που σας λείπει και σας δίνουν επιπλέον 20 Χρυσό.«Όσο πιο επικίνδυνο το παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερη η δόξα».
—Νοξιανός Τιμωρός
Θρύλος: Εμμονή
Αποκτάτε 5% Εμμονή συν επιπλέον 2.5% για κάθε στοίβα Θρύλου (έως 10 στοίβες).

Με κάθε εξόντωση Ήρωα, επικού τέρατος ή εκτέλεση μεγάλου τέρατος ή υπηρέτη σημειώνετε πρόοδο για να αποκτήσετε στοίβες Θρύλου.
Ύστατη Προσπάθεια
Προκαλεί έως 5%-11% περισσότερη ζημιά σε Ήρωες όταν έχετε λιγότερο από το 60% της Ζωής σας. Η ζημιά φτάνει στη μέγιστη τιμή της όταν έχετε 30% Ζωή.
Έμπνευση
Ταχύτητα Προσέγγισης
Αποκτάτε 7.5% Ταχύτητα Κίνησης όταν κινείστε προς κοντινούς αντίπαλους Ήρωες που δεν μπορούν να κινηθούν κανονικά, λόγω κάποιας επίδρασης που επηρεάζει την κίνησή τους. Αυτό το μπόνους αυξάνεται σε 15% Ταχύτητα Κίνησης για οποιονδήποτε αντίπαλο Ήρωα του οποίου την κίνηση έχετε επηρεάσει.

Εμβέλεια ενεργοποίησης CC από συμμάχους: 1000
Μαγικά Παπούτσια
Αποκτάτε δωρεάν Ελαφρώς Μαγικά Παπούτσια στα 12 λεπτά, αλλά δεν μπορείτε να αγοράσετε μπότες πριν από αυτήν τη χρονική στιγμή. Κάθε εξόντωση που σημειώνετε, μειώνει τον χρόνο που πρέπει να περιμένετε για να αποκτήσετε τις μπότες σας κατά 45 δευτ.

Οι Ελαφρώς Μαγικά Παπούτσια δίνουν επιπλέον 10 Ταχύτητα Κίνησης.
AttackSpeed
Ταχύτητα Επίθεσης +10%
Adaptive
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Armor
Θωράκιση +6

Δρ. Μούντο Αρχικά Αντικείμενα (PROBUILD)

Φλογομάχαιρο Φλογομάχαιρο

ΑΓΟΡΑ: 350

ΠΩΛΗΣΗ: 140

Ολική Αρπαγή Ζωής 8% ενάντια σε τέρατα
 • Κάψιμο: Όταν κάνετε ζημιά σε τέρατα, αυτά καίγονται για (60 + 30% Ισχύος Ικανότητας + 5% μπόνους Ζημιά Επίθεσης + 2% μπόνους Ζωή) Μαγική Ζημιά μέσα σε 5 δευτ.
 • Προκλητικό Μονοπάτι: Αν χρησιμοποιήσετε το Πλήγμα 5 φορές, αυτό το αντικείμενο καταναλώνεται και το Πλήγμα σας αναβαθμίζεται σε Προκλητικό Πλήγμα και αυξάνει τη ζημιά του σε τέρατα. Το Προκλητικό Πλήγμα σημαδεύει Ήρωες για 4 δευτ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, προκαλείτε σε αυτόν τον Ήρωα 48-125 (ανάλογα με το επίπεδο) μπόνους Πραγματική Ζημιά κατά το χτύπημα μέσα σε 2.5 δευτ. και δέχεστε 20% λιγότερη ζημιά από αυτόν.
 • Θηρευτής: Όταν σκοτώνετε μεγάλα τέρατα, κερδίζετε μπόνους Εμπειρία.
 • Αποζημίωση: Αναπληρώνετε 8-18 (ανάλογα με το επίπεδο) Μάνα ανά δευτερόλεπτο, όταν βρίσκεστε στη Ζούγκλα ή στο Ποτάμι.

  Αν Καταναλώσετε αυτό το αντικείμενο, αποκτάτε όλες τις επιδράσεις του μόνιμα, ενώ αυξάνεται η ζημιά του Πλήγματος σε τέρατα. Αν έχετε αποκτήσει περισσότερο Χρυσό από υπηρέτες παρά από τέρατα Ζούγκλας, ο Χρυσός και η Εμπειρία από υπηρέτες μειώνονται σημαντικά. Η Θεραπεία δεν είναι μειωμένη για τις Επιθέσεις με Πεδίο Επιρροής. Εάν είστε δύο επίπεδα πίσω από το μέσο επίπεδο Ήρωα στο παιχνίδι, οι εκτελέσεις τεράτων δίνουν μπόνους εμπειρία.
  Το κάψιμο από το Προκλητικό Πλήγμα εφαρμόζεται μόνο από επιθέσεις και ικανότητες
 • Φίλτρο που Ξαναγεμίζει Φίλτρο που Ξαναγεμίζει

  ΑΓΟΡΑ: 150

  ΠΩΛΗΣΗ: 60

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Καταναλώνει μια φόρτιση για να αναπληρώσει 125 Ζωή μέσα σε 12 δευτ. Αποθηκεύει έως 2 φορτίσεις και γεμίζει ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.
  Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.

  Δρ. Μούντο Προτεινόμενα αντικείμενα (PROBUILD)

  Γάντι της Παγωμένης Φωτιάς Γάντι της Παγωμένης Φωτιάς

  ΑΓΟΡΑ: 2800

  ΠΩΛΗΣΗ: 1960

  Ζωή 350
  Θωράκιση 25
  Αντίσταση Μαγείας 25
  Επιτάχυνση Ικανότητας 20

 • Ανάφλεξη: Όταν δέχεστε ή προκαλείτε ζημιά, αρχίζετε να προκαλείτε (12 + 1% μπόνους Ζωή) Μαγική Ζημιά ανά δευτ. σε κοντινούς εχθρούς (αυξάνεται κατά 25% ενάντια σε υπηρέτες και 150% ενάντια σε τέρατα) για 3 δευτ.
 • Δεσμά Πάγου: Οι επιθέσεις δημιουργούν ένα παγωμένο πεδίο για 1.5 δευτ. και προκαλούν (12-85 / 6-42,5) μπόνους Μαγική Ζημιά σε όλους τους εχθρούς στην περιοχή (Χρόνος Επαναφόρτισης 4 δευτ., Χρόνος Επαναφόρτισης 6 δευτ. για Ήρωες που μάχονται από μακριά). Οι αντίπαλοι που διασχίζουν το πεδίο Επιβραδύνονται κατά 25% για Ήρωες που μάχονται από κοντά και 12.5% για Ήρωες που μάχονται από απόσταση (ενισχύεται βάσει της μέγιστης Ζωής).

  Μυθική Παθητική: Δίνει σε όλα τα άλλα Θρυλικά αντικείμενα 100 Ζωή και 6% Μέγεθος.
 • Αρματωμένα Καρφιά Αρματωμένα Καρφιά

  ΑΓΟΡΑ: 1100

  ΠΩΛΗΣΗ: 770

  Θωράκιση 20
  Ταχύτητα Κίνησης 45

 • Μειώνει την εισερχόμενη ζημιά από επιθέσεις κατά 12%.
 • Αγκαθωράκιση Αγκαθωράκιση

  ΑΓΟΡΑ: 2700

  ΠΩΛΗΣΗ: 1890

  Ζωή 350
  Θωράκιση 60

 • Αγκάθια: Όταν χτυπηθείτε από βασική επίθεση, προκαλείτε (10 + 10% μπόνους Θωράκιση) Μαγική Ζημιά στη μονάδα που επιτίθεται και εφαρμόζετε Βαριά Τραύματα 40% για 3 δευτ., αν πρόκειται για Ήρωα. Η Ακινητοποίηση αντίπαλων Ηρώων προκαλεί επίσης Βαριά Τραύματα 60% για 3 δευτ.

  Τα Βαριά Τραύματα μειώνουν την αποτελεσματικότητα των επιδράσεων Θεραπείας και Αναπλήρωσης Ζωής.
 • Όψη Πνευμάτων Όψη Πνευμάτων

  ΑΓΟΡΑ: 2900

  ΠΩΛΗΣΗ: 2030

  Ζωή 450
  Αντίσταση Μαγείας 40
  Επιτάχυνση Ικανότητας 10
  Βασική Αναπλήρωση Ζωής 100%

 • Απεριόριστη Ζωτικότητα: Αυξάνει την αποτελεσματικότητα όλων των επιδράσεων Θεραπείας και ασπίδων σε εσάς κατά 25%.
 • Οιωνός του Ραντουίν Οιωνός του Ραντουίν

  ΑΓΟΡΑ: 2700

  ΠΩΛΗΣΗ: 1890

  Ζωή 250
  Θωράκιση 80
  Επιτάχυνση Ικανότητας 10


  Ενεργή - Ταπεινοφροσύνη: Επιβραδύνει τους κοντινούς εχθρούς για σύντομο χρονικό διάστημα, μειώνει τη Ζημιά Επίθεσής τους κατά 10% και τη Ζημιά Καίριου Χτυπήματός τους κατά 20% για 4 δευτ. (Χρόνος Επαναφόρτισης 60 δευτ.).
 • Σαν Βράχος: Μειώνει την εισερχόμενη ζημιά από επιθέσεις έως και 5 + (0,35% της μέγιστης Ζωής), με μέγιστο όριο το 40% της ζημιάς της επίθεσης.
 • Πανοπλία του Γόρμογκ Πανοπλία του Γόρμογκ

  ΑΓΟΡΑ: 3000

  ΠΩΛΗΣΗ: 2100

  Ζωή 800
  Επιτάχυνση Ικανότητας 10
  Βασική Αναπλήρωση Ζωής 200%

 • Καρδιά του Γόρμογκ: Αν έχετε τουλάχιστον 1100 μπόνους Ζωή, αναπληρώνετε 5% της μέγιστης Ζωής ανά δευτερόλεπτο, αν δεν έχετε δεχτεί ζημιά σε χρονικό διάστημα 6 δευτ. (3 δευτ. για μονάδες εκτός Ηρώων).
 • Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.
  Σιδηρό Ελιξίριο Σιδηρό Ελιξίριο

  ΑΓΟΡΑ: 500

  ΠΩΛΗΣΗ: 200

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το για να αποκτήσετε 300 Ζωή, 25% Εμμονή και για να αυξήσετε το μέγεθος του Ήρωά σας για 3 λεπτά. Όταν είναι ενεργό και κινείστε, αφήνετε πίσω σας ένα μονοπάτι, το οποίο αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης των σύμμαχων Ηρώων κατά 15%.

  Αν πιείτε ένα άλλο Ελιξίριο, θα αντικαταστήσει τις επιδράσεις αυτού που έχετε πιει ήδη.

  Δρ. Μούντο Ενεργό Ικανότητες

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Πάει Όπου Θέλει Αυτός Πάει Όπου Θέλει Αυτός

  Ο Δρ. Μούντο αντιστέκεται στην πρώτη επίδραση Ακινητοποίησης που δέχεται, αλλά χάνει Ζωή και αφήνει ένα χημικό δοχείο κοντά του. Ο Δρ. Μούντο μπορεί να σηκώσει το δοχείο περνώντας από πάνω του, για να αναπληρώσει ένα ποσοστό της Ζωής του και να μειώσει τον Χρόνο Επαναφόρτισης αυτής της ικανότητας.

  Ο Δρ. Μούντο αποκτά επίσης σημαντικά αυξημένη Αναπλήρωση Ζωής.

  Μολυσμένο Πριόνι Μολυσμένο Πριόνι

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 4

  Αναλώσιμα: 0

  Εμβέλεια: 975

  Ο Δρ. Μούντο πετάει ένα μολυσμένο πριόνι, το οποίο Επιβραδύνει τον πρώτο εχθρό που χτυπά και του προκαλεί ζημιά, ανάλογα με την τρέχουσα Ζωή του.

  Απινιδωτής Απινιδωτής

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 17/16.5/16/15.5/15

  Αναλώσιμα: 0

  Εμβέλεια: 325

  Ο Δρ. Μούντο προκαλεί ηλεκτροπληξία στον εαυτό του και προκαλεί διαρκή ζημιά στους κοντινούς εχθρούς. Επίσης, αποθηκεύει ένα ποσοστό της ζημιάς που δέχεται. Μετά το πέρας της επίδρασης ή αν χρησιμοποιήσει ξανά την ικανότητα, ο Δρ. Μούντο προκαλεί μια έκρηξη που κάνει ζημιά στους κοντινούς εχθρούς. Αν η έκρηξη χτυπήσει έναν εχθρό, ο Δρ. Μούντο Θεραπεύει ένα ποσοστό της ζημιάς που έχει αποθηκεύσει.

  Αμβλύ Τραύμα Αμβλύ Τραύμα

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 8/7.5/7/6.5/6

  Αναλώσιμα: 0

  Εμβέλεια: 0

  Παθητική: Ο Δρ. Μούντο αποκτά μπόνους Ζημιά Επίθεσης, η οποία αυξάνεται ανάλογα με τη Ζωή που του λείπει.

  Ενεργή: Ο Δρ. Μούντο χτυπά έναν αντίπαλο με τον «ιατρικό» σάκο του και προκαλεί επιπλέον ζημιά, ανάλογα με τη Ζωή που του λείπει. Αν ο εχθρός πεθάνει, πετάγεται μακριά και προκαλεί ζημιά σε όλους τους εχθρούς που διαπερνά.

  Υπερδοσολογία Υπερδοσολογία

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 110

  Αναλώσιμα: 0

  Εμβέλεια: 20

  Ο Δρ. Μούντο ενισχύει τον εαυτό του με χημικά και θεραπεύει άμεσα ένα ποσοστό της Ζωής που του λείπει. Στη συνέχεια, αποκτά μπόνους Ζημιά Επίθεσης και Ταχύτητα Κίνησης και αναπληρώνει ένα ποσοστό της μέγιστης Ζωής του σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Δρ. Μούντο SKINS

  Δρ. Μούντο default
  Τοξικός Δρ. Μούντο
  Μίστερ Μούντο-υφήλιος
  Μούντο ο Γιάπης
  Μούντο Μούντο
  Μούντο ο Εκτελεστής
  Μούντο, ο Γιος της Οργής
  TPA Μούντο
  Μούντο στην Πισίνα
  Ελ Μάτσο Μούντο
  Παγωμένος Πρίγκιπας Μούντο