[Οδηγός Εκμάθησης] Μπραντ Nexus Blitz Jungle, Προτεινόμενα Αντικείμενα | Εξειδικεύσεις | Ρούνοι | Ξόρκια Επικαλεστή | Ικανότητα - (Mode Blitz)

Πληροφορίες ηρώων (Μπραντ jungle blitz )

Μπραντ Μπραντ Στατιστικά

Επίθεση: 57

Άμυνα: 2

Μαγεία: 9

Δυσκολία: 4

Ζωή: 520

Ταχύτητα Κίνησης: 340

Θωράκιση: 22

Εμβέλεια: 550

Αναπλήρωση Ζωής: 5.5

Καίριο χτύπημα: 0

Ταχύτητα Επίθεσης: 0.625

Μπραντ

η Φλεγόμενη Εκδίκηση

Μάγος Μάγος


Μπραντ blitz jungle
Μπραντ blitz lane

JUNGLE

 • Tier: S
 • Win: 47.79%
 • Role: 31.77%
 • Pick: 2.88%
 • Ban: 17.43%
 • Games: 20557
 • KDA: 2.87
 • Score: 47.30

Το πλάσμα που είναι σήμερα γνωστό ως Μπραντ ήταν κάποτε ο Κέγκαν Ροντ, ένας βάρβαρος πολεμιστής από το παγωμένο Φρέλιορντ που θυσίασε την ανθρωπιά του μπαίνοντας στον πειρασμό να αποκτήσει περισσότερη δύναμη. Αναζητώντας έναν από τους θρυλικούς Κοσμικούς Ρούνους, ο Κέγκαν πρόδωσε τους συντρόφους του και τον κράτησε για τον εαυτό του. Από εκείνη τη στιγμή, η ανθρώπινη φύση του έπαψε να υπάρχει. Οι φλόγες τύλιξαν το σώμα του και έλιωσαν την ψυχή του, δημιουργώντας μια νέα οντότητα, τον Μπραντ, ένα πλάσμα που αποτελείται από ζωντανή φλόγα. Ο Μπραντ περιπλανιέται πια στο Βάλοραν, αναζητώντας κι άλλους Ρούνους και ορκίζεται ότι θα πάρει εκδίκηση για τα ατέλειωτα βάσανά του.

Μπραντ Συμβουλές (Ally)

 • Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι οι εχθρικοί Ήρωες δεν θα στέκονται κοντά στους φλεγόμενους υπηρέτες τους, από φόβο μην τους πιάσει η Απανθράκωση.
 • Μπορείτε να συνδυάσετε τις ικανότητες του Μπραντ με διαφορετικούς τρόπους για μέγιστη ζημιά σε διαφορετικές περιστάσεις.
 • Το Παρανάλωμα Πυρός μεταπηδάει μεταξύ των εχθρών στην τύχη, για αυτό ρίξτε το σε μικρές ομάδες αν θέλετε να πετύχετε τον ίδιο στόχο πολλές φορές.

Μπραντ Συμβουλές (Enemy)

 • Ο Μπραντ πρέπει να χτυπήσει κάτι με μια ικανότητα για αρχίσει τον συνδυασμό επιθέσεων. Αν αποφύγετε το Κάψιμο ή την Κολόνα Φωτιάς, θα του χαλάσετε τον ρυθμό.
 • Όταν δείτε να κάνει το Παρανάλωμα Πυρός, κινηθείτε μακριά από τους συμμάχους σας. Η αρχική ταχύτητα του βλήματος είναι αργή και η ομάδα σας έχει χρόνο για να αντιδράσει.
 • Η παθητική ικανότητα του Μπραντ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ενάντια σε ομάδες με πυκνό σχηματισμό. Όταν τον αντιμετωπίζετε, προσπαθήστε να μην μαζεύεστε όλοι μαζί σε ένα σημείο.

Ξόρκια επικαλεστή

Πλήγμα Πλήγμα

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 15

Εμβέλεια: 500


Φλας Φλας

Αναλώσιμα: 0

Χρόνος Επαναφόρτισης: 300

Εμβέλεια: 425


Τηλεμεταφέρει τον Ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας.


Μπραντ Εξειδικεύσεις

Κυριαρχία
Σκοτεινή Σοδειά
Αν κάνετε ζημιά σε κάποιον Ήρωα με Ζωή κάτω από 50%, προκαλεί Ευέλικτη Ζημιά και συλλέγει την ψυχή του, αυξάνοντας μόνιμα τη ζημιά του Ρούνου Σκοτεινή Σοδειά κατά 5.

Ζημιά από Σκοτεινή Σοδειά: 20-60 (ανάλογα με το επίπεδο) (+5 ζημιά ανά ψυχή) (+0.25 μπόνους Ζημιάς Επίθεσης) (+0.15 Ισχύος Ικανότητας)
Χρόνος Επαναφόρτισης: 45 δευτ. (επανέρχεται στα 1.5 δευτ. με κάθε εξόντωση)
Γεύση Αίματος
Θεραπεύεστε όταν προκαλείτε ζημιά σε έναν αντίπαλο Ήρωα.

Θεραπεία: 18-35 (+0.2 μπόνους Ζημιάς Επίθεσης, +0.1 Ισχύος Ικανότητας) Ζωή (ανάλογα με το επίπεδο).

Χρόνος Επαναφόρτισης: 20 δευτ.
Συλλογή Ματιών
Συλλέξτε ματάκια όταν εξοντώνετε Ήρωες. Αποκτάτε Ευέλικτο μπόνους 1.2 Ζημιάς Επίθεσης ή 2 Ισχύος Ικανότητας για κάθε ματάκι που συλλέγετε.

Όταν συλλέξετε 10 ματάκια, αποκτάτε επιπλέον Ευέλικτο μπόνους 6 Ζημιάς Επίθεσης ή 10 Ισχύος Ικανότητας.

Συλλέξτε 1 ματάκι με κάθε εξόντωση Ήρωα.
Αδηφάγος Κυνηγός
Ολική Αρπαγή Ζωής: 1.5% για κάθε στοίβα Κυνηγού Επικηρυγμένων.

Αποκτάτε στοίβες Κυνηγού Επικηρυγμένων την πρώτη φορά που εξοντώνετε κάθε αντίπαλο Ήρωα.

Η αποτελεσματικότητα της Ολικής Αρπαγής Ζωής μειώνεται σε 33% για ζημιά σε Πεδίο Επιρροής ή ζημιά μέσω συντρόφων.
Μαγεία
Φωτιά
Η επόμενη ικανότητά σας που κάνει ζημιά, η οποία βρίσκει στόχο, βάζει φωτιά σε Ήρωες και προκαλεί 15 - 35 μπόνους Μαγική Ζημιά ανάλογα με το επίπεδο μετά από 1 δευτ.

Χρόνος Επαναφόρτισης: 10 δευτ.
Δαχτυλίδι Ροής Μάνα
Όταν χτυπάτε έναν αντίπαλο Ήρωα με μια ικανότητα, το μέγιστο Μάνα σας αυξάνεται μόνιμα κατά 25 (έως 250 Μάνα).

Όταν το μπόνους Μάνα γίνει 250, αναπληρώνετε το 1% του Μάνα που σας λείπει κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Χρόνος Επαναφόρτισης 15 δευτερόλεπτα
Adaptive
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Adaptive
+9 Ευέλικτη Ισχύς
Armor
Θωράκιση +6

Μπραντ Αρχικά Αντικείμενα (PROBUILD)

Χαλαζόσπαθο Χαλαζόσπαθο

ΑΓΟΡΑ: 350

ΠΩΛΗΣΗ: 140

Ολική Αρπαγή Ζωής 8% ενάντια σε τέρατα
 • Κάψιμο: Όταν κάνετε ζημιά σε τέρατα, αυτά καίγονται για (60 + 30% Ισχύος Ικανότητας + 5% μπόνους Ζημιά Επίθεσης + 2% μπόνους Ζωή) Μαγική Ζημιά μέσα σε 5 δευτ.
 • Παγερό Μονοπάτι: Αν χρησιμοποιήσετε το Πλήγμα 5 φορές, αυτό το αντικείμενο καταναλώνεται και το Πλήγμα σας αναβαθμίζεται σε Παγερό Πλήγμα και αυξάνει τη ζημιά του σε τέρατα. Σε Ήρωες, το Παγερό Πλήγμα προκαλεί 20-156 (ανάλογα με το επίπεδο) Πραγματική Ζημιά και κλέβει το 20% της Ταχύτητας Κίνησής τους για 2 δευτ.
 • Θηρευτής: Όταν σκοτώνετε μεγάλα τέρατα, κερδίζετε μπόνους Εμπειρία.
 • Αποζημίωση: Αναπληρώνετε 8-18 (ανάλογα με το επίπεδο) Μάνα ανά δευτερόλεπτο, όταν βρίσκεστε στη Ζούγκλα ή στο Ποτάμι.

  Αν Καταναλώσετε αυτό το αντικείμενο, αποκτάτε όλες τις επιδράσεις του μόνιμα, ενώ αυξάνεται η ζημιά του Πλήγματος σε τέρατα. Αν έχετε αποκτήσει περισσότερο Χρυσό από υπηρέτες παρά από τέρατα Ζούγκλας, ο Χρυσός και η Εμπειρία από υπηρέτες μειώνονται σημαντικά. Η Θεραπεία δεν είναι μειωμένη για τις Επιθέσεις με Πεδίο Επιρροής. Εάν είστε δύο επίπεδα πίσω από το μέσο επίπεδο Ήρωα στο παιχνίδι, οι εκτελέσεις τεράτων δίνουν μπόνους εμπειρία.


 • Φίλτρο που Ξαναγεμίζει Φίλτρο που Ξαναγεμίζει

  ΑΓΟΡΑ: 150

  ΠΩΛΗΣΗ: 60

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Καταναλώνει μια φόρτιση για να αναπληρώσει 125 Ζωή μέσα σε 12 δευτ. Αποθηκεύει έως 2 φορτίσεις και γεμίζει ξανά όταν επισκέπτεστε το κατάστημα.
  Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.

  Μπραντ Προτεινόμενα αντικείμενα (PROBUILD)

  Οδύνη της Λιάντρι Οδύνη της Λιάντρι

  ΑΓΟΡΑ: 3200

  ΠΩΛΗΣΗ: 2240

  Ισχύς Ικανότητας 80
  Μάνα 600
  Επιτάχυνση Ικανότητας 20

 • Αγωνία: Προκαλεί έως 12% μπόνους Μαγική Ζημιά σε Ήρωες με βάση την μπόνους Ζωή του στόχου (μέγιστο μπόνους με 1250 μπόνους Ζωή).
 • Μαρτύριο: Όταν κάνετε ζημιά με ικανότητες, οι εχθροί καίγονται και δέχονται Μαγική Ζημιά ίση με (15 + 1.5% Ισχύος Ικανότητας) + 1% της μέγιστης Ζωής ανά δευτερόλεπτο για 4 δευτ.

  Μυθική Παθητική: Δίνει σε όλα τα άλλα Θρυλικά αντικείμενα Επιτάχυνση Ικανότητας 5.
 • Παπούτσια Μάγου Παπούτσια Μάγου

  ΑΓΟΡΑ: 1100

  ΠΩΛΗΣΗ: 770

  Διείσδυση Μαγείας 18
  Ταχύτητα Κίνησης 45

  Δαιμονικός Εναγκαλισμός Δαιμονικός Εναγκαλισμός

  ΑΓΟΡΑ: 3000

  ΠΩΛΗΣΗ: 2100

  Ισχύς Ικανότητας 70
  Ζωή 350

 • Βλέμμα του Αζακάνα: Όταν κάνετε ζημιά με ικανότητες, οι εχθροί καίγονται και δέχονται Μαγική Ζημιά ίση με το 1.2% της μέγιστης Ζωής τους κάθε δευτερόλεπτο για 4 δευτ. Αποκτάτε 10 Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας, αν επηρεαστεί κάποιος Ήρωας (+2.5 Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας για κάθε επιπλέον Ήρωα που επηρεάζεται).
 • Κλεψύδρα της Ζόνια Κλεψύδρα της Ζόνια

  ΑΓΟΡΑ: 2600

  ΠΩΛΗΣΗ: 1820

  Ισχύς Ικανότητας 65
  Θωράκιση 45
  Επιτάχυνση Ικανότητας 10


  Ενεργή - Καταστολή: Γίνεστε Άτρωτοι και δεν μπορείτε να γίνετε στόχος για 2.5 δευτ., αλλά δεν μπορείτε να κάνετε άλλες ενέργειες όσο διαρκεί αυτή η επίδραση (Χρόνος Επαναφόρτισης 120 δευτ.)

  Μορελονομικόν Μορελονομικόν

  ΑΓΟΡΑ: 2500

  ΠΩΛΗΣΗ: 1750

  Ισχύς Ικανότητας 80
  Ζωή 250

 • Βάσανο: Όταν κάνετε Μαγική Ζημιά, προκαλείτε Βαριά Τραύματα 40% σε αντίπαλους Ήρωες για 3 δευτ. Αν ο στόχος έχει λιγότερο από 50% Ζωή, η επίδραση αυτή αυξάνεται σε 60% Βαριά Τραύματα.

  Τα Βαριά Τραύματα μειώνουν την αποτελεσματικότητα των επιδράσεων Θεραπείας και Αναπλήρωσης Ζωής.
 • Καπέλο του Ράμπαντον Καπέλο του Ράμπαντον

  ΑΓΟΡΑ: 3600

  ΠΩΛΗΣΗ: 2520

  Ισχύς Ικανότητας 120
 • Μαγικό Αριστούργημα: Αυξάνει τη συνολική Ισχύ Ικανότητάς σας κατά 35%.
 • Αόρατο Μάτι Αόρατο Μάτι

  ΑΓΟΡΑ: 0

  ΠΩΛΗΣΗ: 0

  Ενεργή - Φυλαχτό: Τοποθετήστε ένα Αόρατο Μάτι στο έδαφος, το οποίο διαρκεί 90 - 120 δευτ., είναι Αόρατο στους εχθρούς, αλλά δίνει στην ομάδα σας ορατότητα στη γύρω περιοχή. Αποθηκεύει έως και 2 Αόρατα Μάτια και δημιουργεί ένα νέο Μάτι κάθε 240 - 120 δευτ.
  Ελιξίριο της Μαγείας Ελιξίριο της Μαγείας

  ΑΓΟΡΑ: 500

  ΠΩΛΗΣΗ: 200

  Ενεργή - Καταβρόχθισμα: Πιείτε το για να αποκτήσετε 50 Ισχύ Ικανότητας και 15% Αναπλήρωση Μάνα για 3 λεπτά. Ενώ είναι ενεργό, όταν προκαλείτε ζημιά σε Ήρωες ή Πύργους αυτοί δέχονται 25 μπόνους Πραγματική Ζημιά (Χρόνος Επαναφόρτισης 5 δευτ.)

  Απαιτείται επίπεδο Ήρωα 9 ή μεγαλύτερο για αγορά. Η επίδραση Πραγματικής Ζημιάς του Ελιξιρίου Μαγείας δεν έχει Χρόνο Επαναφόρτισης, όταν επιτίθεστε σε Πύργους. Αν πιείτε ένα άλλο Ελιξίριο, θα αντικαταστήσει τις επιδράσεις αυτού που έχετε πιει ήδη.

  Μπραντ Ενεργό Ικανότητες

  123456789101112131415161718
  QQQQQ
  WWWWW
  EEEEE
  RRR
  PassiveQWER
  Φλόγα Φλόγα

  Οι ικανότητες του Μπραντ καίνε τους στόχους του, προκαλώντας ζημιά για 4 δευτ. Η επίδραση συσσωρεύεται έως 3 φορές. Αν ο Μπραντ σκοτώσει έναν εχθρό που φλέγεται, αναπληρώνει Μάνα. Όταν η Φλόγα φτάνει στον μέγιστο αριθμό στοιβών σε κάποιον Ήρωα ή μεγάλο τέρας, γίνεται ασταθής. Εκρήγνυται σε 2 δευτ., εφαρμόζοντας επιδράσεις ικανοτήτων και προκαλώντας τεράστια ζημιά σε μια περιοχή γύρω από το θύμα.

  Κάψιμο Κάψιμο

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 8/7.5/7/6.5/6

  Αναλώσιμα: 50

  Εμβέλεια: 1050

  Ο Μπραντ εξαπολύει προς τα εμπρός μια πύρινη σφαίρα που προκαλεί Μαγική Ζημιά. Αν ο στόχος έχει πάρει φωτιά, το Κάψιμο θα τον ακινητοποιήσει για 1,5 δευτ.

  Κολόνα Φωτιάς Κολόνα Φωτιάς

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 10/9.5/9/8.5/8

  Αναλώσιμα: 60/70/80/90/100

  Εμβέλεια: 900

  Μετά από μικρή καθυστέρηση, ο Μπραντ δημιουργεί μια Κολόνα Φωτιάς σε μια στοχευμένη περιοχή, η οποία προκαλεί Μαγική Ζημιά σε εχθρικές μονάδες που βρίσκονται εντός της περιοχής. Οι μονάδες που φλέγονται δέχονται επιπλέον 25% ζημιά.

  Απανθράκωση Απανθράκωση

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 12/11/10/9/8

  Αναλώσιμα: 70/75/80/85/90

  Εμβέλεια: 625

  Ο Μπραντ προκαλεί μια ισχυρή έκρηξη στη θέση του στόχου του, που επεκτείνεται στους κοντινούς εχθρούς, προκαλώντας Μαγική Ζημιά. Αν ο στόχος έχει πάρει φωτιά, η εμβέλεια εξάπλωσης της Απανθράκωσης διπλασιάζεται.

  Παρανάλωμα Πυρός Παρανάλωμα Πυρός

  Χρόνος Επαναφόρτισης: 105/90/75

  Αναλώσιμα: 100

  Εμβέλεια: 750

  Ο Μπραντ εξαπολύει έναν καταστροφικό χείμαρρο φωτιάς που αναπηδά έως 5 φορές στον Μπραντ και στους κοντινούς εχθρούς, ο οποίος τους προκαλεί Μαγική Ζημιά κάθε φορά που αναπηδά. Οι αναπηδήσεις βάζουν ως προτεραιότητα τους Ήρωες, για να τους προκαλέσουν τις μέγιστες στοίβες Φλόγας. Αν κάποιος στόχος φλέγεται, το Παρανάλωμα Πυρός τον επιβραδύνει για λίγο.

  Μπραντ SKINS

  Μπραντ default
  Μπραντ της Αποκάλυψης
  Βάνδαλος Μπραντ
  Ψυχοπυρηνικός Μπραντ
  Ζόμπι Μπραντ
  Μπραντ, η Φωτιά των Πνευμάτων
  Battle Boss Μπραντ
  Πεφωτισμένος Μπραντ
  Αιώνιος Δράκος Μπραντ

  Μπραντ Counters (Over 50% win rate)

  Φλόγα Μπράουμ jungle - blitz

  η Καρδιά του Φρέλιορντ

  Φλόγα Ράμους lane - blitz

  ο Θωρακισμένος

  Φλόγα Ιλλαόη jungle - blitz

  η Ιέρεια του Κράκεν

  Φλόγα Μπλίτζκρανκ jungle - blitz

  το Μεγάλο Ατμοκίνητο Γκόλεμ

  Φλόγα Νούνου και Γουίλαμπ lane - blitz

  το Αγόρι και το Γέτι του

  Φλόγα Ελίζ lane - blitz

  η Βασίλισσα Αράχνη

  Φλόγα Τζάνα jungle - blitz

  η Οργή της Καταιγίδας

  Φλόγα Ρακάν jungle - blitz

  ο Γόης

  Φλόγα Γιόρικ jungle - blitz

  Οδηγός των Ψυχών

  Φλόγα Κλεντ lane - blitz

  ο Τζαναμπέτης Καβαλάρης

  Φλόγα Αζίρ jungle - blitz

  ο Αυτοκράτορας της Άμμου

  Φλόγα Ωρέλιον Σολ jungle - blitz

  ο Σφυρηλάτης των Άστρων

  Φλόγα Τζάνα lane - blitz

  η Οργή της Καταιγίδας

  Φλόγα Ζακ lane - blitz

  το Μυστικό Όπλο

  Φλόγα Βάρδος lane - blitz

  ο Αλλόκοσμος Οδοιπόρος

  Φλόγα Βλάντιμιρ jungle - blitz

  ο Πορφυρός Θεριστής

  Φλόγα Γκάλιο jungle - blitz

  ο Κολοσσός

  Φλόγα Σεραφίν jungle - blitz

  η Ονειροπόλα Τραγουδίστρια

  Φλόγα Κάσαντιν jungle - blitz

  ο Ταξιδευτής στο Κενό

  Φλόγα Γουκόνγκ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Πιθήκων

  Φλόγα Τζιν jungle - blitz

  ο Βιρτουόζος

  Φλόγα Καλίστα jungle - blitz

  το Δόρυ της Εκδίκησης

  Φλόγα Κουίν lane - blitz

  τα Φτερά της Ντεμάσια

  Φλόγα Λούλου jungle - blitz

  η Νεραϊδομάγισσα

  Φλόγα Βάρδος jungle - blitz

  ο Αλλόκοσμος Οδοιπόρος

  Φλόγα Άατροξ lane - blitz

  η Λεπίδα των Ντάρκιν

  Φλόγα Γκναρ lane - blitz

  ο Χαμένος Κρίκος

  Φλόγα Γκναρ jungle - blitz

  ο Χαμένος Κρίκος

  Φλόγα Ρεκ'Σάι jungle - blitz

  η Υποχθόνια Κυνηγός

  Φλόγα Αμούμου lane - blitz

  η Θλιμμένη Μούμια

  Φλόγα Λισάντρα jungle - blitz

  η Μάγισσα των Πάγων

  Φλόγα Τριστάνα jungle - blitz

  το Πυροβολικό των Γιόρντλ

  Φλόγα Γκάρεν lane - blitz

  η Δύναμη της Ντεμάσια

  Φλόγα Ντάριους lane - blitz

  ο Σύμβουλος της Νόξους

  Φλόγα Αζίρ lane - blitz

  ο Αυτοκράτορας της Άμμου

  Φλόγα Φιόρα jungle - blitz

  η Ανίκητη Ξιφομάχος

  Φλόγα Βόλιμπεαρ lane - blitz

  η Ανελέητη Καταιγίδα

  Φλόγα Μάστερ Γι lane - blitz

  ο Ξιφομάχος του Γούτζου

  Φλόγα Τζέις lane - blitz

  ο Υπερασπιστής του Αύριο

  Φλόγα Κιάνα jungle - blitz

  Η Αυτοκράτειρα των Στοιχείων

  Φλόγα Ρελ lane - blitz

  η Σιδηρά Κυρία

  Φλόγα Ούργκοτ lane - blitz

  ο Πάνοπλος Γίγαντας

  Φλόγα Τσο'Γκαθ lane - blitz

  ο Τρόμος του Κενού

  Φλόγα Ζακ jungle - blitz

  το Μυστικό Όπλο

  Φλόγα Τρίνταμερ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Βαρβάρων

  Φλόγα Ρίβεν jungle - blitz

  η Εξόριστη

  Φλόγα Γκάρεν jungle - blitz

  η Δύναμη της Ντεμάσια

  Φλόγα Τάλια jungle - blitz

  το Σπουργίτι της Σουρίμα

  Φλόγα Τάρικ jungle - blitz

  η Ασπίδα του Βάλοραν

  Φλόγα Πόπι lane - blitz

  η Φύλακας του Σφυριού

  Φλόγα Ιρέλια jungle - blitz

  η Χορεύτρια των Λεπίδων

  Φλόγα Σάιον lane - blitz

  ο Απέθαντος Κολοσσός

  Φλόγα Ούργκοτ jungle - blitz

  ο Πάνοπλος Γίγαντας

  Φλόγα Τζέις jungle - blitz

  ο Υπερασπιστής του Αύριο

  Φλόγα Ρένεκτον lane - blitz

  ο Χασάπης της Ερήμου

  Φλόγα Καμίλ jungle - blitz

  η Ατσάλινη Σκιά

  Φλόγα Έκκο jungle - blitz

  το Αγόρι που Θρυμμάτισε τον Χρόνο

  Φλόγα Νίνταλι lane - blitz

  η Άγρια Κυνηγός

  Φλόγα Ζίλεαν jungle - blitz

  ο Φύλακας του Χρόνου

  Φλόγα Κάι'Σα jungle - blitz

  η Κόρη του Κενού

  Φλόγα Ράιζ jungle - blitz

  ο Μάγος των Ρούνων

  Φλόγα Άρι jungle - blitz

  η Αλεπού με τις Εννιά Ουρές

  Φλόγα Άλισταρ jungle - blitz

  ο Μινώταυρος

  Φλόγα Βίκτορ jungle - blitz

  ο Προάγγελος της Μηχανής

  Φλόγα Ζόη jungle - blitz

  η Όψη του Λυκόφωτος

  Φλόγα Νόκτουρν lane - blitz

  ο Αιώνιος Εφιάλτης

  Φλόγα Γουόργουικ lane - blitz

  η Ασταμάτητη Οργή του Ζάουν

  Φλόγα Θρες lane - blitz

  ο Δεσμοφύλακας των Ψυχών

  Φλόγα Φίντλστιξ jungle - blitz

  o Αρχαίος Τρόμος

  Φλόγα Κλεντ jungle - blitz

  ο Τζαναμπέτης Καβαλάρης

  Φλόγα Ορν jungle - blitz

  ο Σμιλευτής των Βουνών

  Φλόγα Λούλου lane - blitz

  η Νεραϊδομάγισσα

  Φλόγα ΛεΜπλάν lane - blitz

  η Πλανεύτρα

  Φλόγα Ράιζ lane - blitz

  ο Μάγος των Ρούνων

  Φλόγα Καλίστα lane - blitz

  το Δόρυ της Εκδίκησης

  Φλόγα Νούνου και Γουίλαμπ jungle - blitz

  το Αγόρι και το Γέτι του

  Φλόγα Ρένεκτον jungle - blitz

  ο Χασάπης της Ερήμου

  Φλόγα Χέκαριμ lane - blitz

  η Σκιά του Πολέμου

  Φλόγα Τάλον lane - blitz

  η Σκιά της Λεπίδας

  Φλόγα Ταμ Κεντς jungle - blitz

  Ο Βασιλιάς του Ποταμού

  Φλόγα Πάικ jungle - blitz

  ο Αντεροβγάλτης του Ματωμένου Λιμανιού

  Φλόγα Βλάντιμιρ lane - blitz

  ο Πορφυρός Θεριστής

  Φλόγα Κίντρεντ lane - blitz

  οι Αιώνιοι Κυνηγοί

  Φλόγα Σεν jungle - blitz

  το Μάτι του Λυκόφωτος

  Φλόγα Τάλια lane - blitz

  το Σπουργίτι της Σουρίμα

  Φλόγα Γιούμι lane - blitz

  η Μαγική Γάτα

  Φλόγα Ράμους jungle - blitz

  ο Θωρακισμένος

  Φλόγα Φίντλστιξ lane - blitz

  o Αρχαίος Τρόμος

  Φλόγα Ζάια jungle - blitz

  η Επαναστάτρια

  Φλόγα Νότιλους jungle - blitz

  ο Τιτάνας του Βυθού

  Φλόγα Κουίν jungle - blitz

  τα Φτερά της Ντεμάσια

  Φλόγα Αφέλιος jungle - blitz

  το Όπλο των Πιστών

  Φλόγα Δρ. Μούντο jungle - blitz

  ο Σαδιστής Γιατρός του Ζάουν

  Φλόγα Όλαφ lane - blitz

  ο Μπερζέρκερ

  Φλόγα Λούσιαν lane - blitz

  ο Μαχητής του Φωτός

  Φλόγα Κάρμα jungle - blitz

  η Πεφωτισμένη

  Φλόγα Έβελιν jungle - blitz

  η Αγκαλιά της Οδύνης

  Φλόγα Σίντρα lane - blitz

  η Σκοτεινή Βασίλισσα

  Φλόγα Ούντιρ jungle - blitz

  ο Πνευματοβάτης

  Φλόγα Μάλφαϊτ jungle - blitz

  το Θραύσμα του Μονόλιθου

  Φλόγα Τάλον jungle - blitz

  η Σκιά της Λεπίδας

  Φλόγα Άνι jungle - blitz

  το Τέκνο του Σκότους

  Φλόγα Κίντρεντ jungle - blitz

  οι Αιώνιοι Κυνηγοί

  Φλόγα Ρεκ'Σάι lane - blitz

  η Υποχθόνια Κυνηγός

  Φλόγα Μπλίτζκρανκ lane - blitz

  το Μεγάλο Ατμοκίνητο Γκόλεμ

  Φλόγα Κένεν jungle - blitz

  το Μάτι του Κυκλώνα

  Φλόγα Ρακάν lane - blitz

  ο Γόης

  Φλόγα Μάλφαϊτ lane - blitz

  το Θραύσμα του Μονόλιθου

  Φλόγα Έβελιν lane - blitz

  η Αγκαλιά της Οδύνης

  Φλόγα Σιντζντ lane - blitz

  ο Τρελός Χημικός

  Φλόγα Τουίτς jungle - blitz

  ο Μολυσμένος Αρουραίος

  Φλόγα Καταρίνα jungle - blitz

  η Ύπουλη Λεπίδα

  Φλόγα Τριστάνα lane - blitz

  το Πυροβολικό των Γιόρντλ

  Φλόγα Ρελ jungle - blitz

  η Σιδηρά Κυρία

  Φλόγα Βέιν lane - blitz

  η Κυνηγός της Νύχτας

  Φλόγα Ταμ Κεντς lane - blitz

  Ο Βασιλιάς του Ποταμού

  Φλόγα Γκράγκας lane - blitz

  ο Καβγατζής

  Φλόγα Κέιν lane - blitz

  ο Θεριστής των Ψυχών

  Φλόγα Γκουέν lane - blitz

  Η Καθαγιασμένη Ράφτρα

  Φλόγα Σίβιρ jungle - blitz

  η Κυρά της Μάχης

  Φλόγα Άατροξ jungle - blitz

  η Λεπίδα των Ντάρκιν

  Φλόγα Γουκόνγκ jungle - blitz

  ο Βασιλιάς των Πιθήκων

  Φλόγα Ζάια lane - blitz

  η Επαναστάτρια

  Φλόγα Γκουέν jungle - blitz

  Η Καθαγιασμένη Ράφτρα

  Φλόγα Κέιν jungle - blitz

  ο Θεριστής των Ψυχών

  Φλόγα Τουίστεντ Φέιτ jungle - blitz

  ο Μέγας Χαρτοπαίκτης

  Φλόγα Κογκ'Μο lane - blitz

  το Στόμα της Αβύσσου

  Φλόγα Σάιον jungle - blitz

  ο Απέθαντος Κολοσσός

  Φλόγα Ωρέλιον Σολ lane - blitz

  ο Σφυρηλάτης των Άστρων

  Φλόγα Τσο'Γκαθ jungle - blitz

  ο Τρόμος του Κενού

  Φλόγα Ζιγκζ jungle - blitz

  ο Μαγοτεχνικός Μπουρλοτιέρης

  Φλόγα Σάιλας jungle - blitz

  ο Ελευθερωμένος

  Φλόγα Λι Σιν lane - blitz

  ο Τυφλός Μοναχός

  Φλόγα Λίλια lane - blitz

  το Ντροπαλό Άνθος

  Φλόγα Ντάριους jungle - blitz

  ο Σύμβουλος της Νόξους

  Φλόγα Ντρέιβεν lane - blitz

  ο Ένδοξος Εκτελεστής

  Φλόγα Ιλλαόη lane - blitz

  η Ιέρεια του Κράκεν

  Φλόγα Νάμι lane - blitz

  η Εκλεκτή της Παλίρροιας

  Φλόγα Γιούμι jungle - blitz

  η Μαγική Γάτα

  Φλόγα Ζάιρα lane - blitz

  η Κυρά των Αγκαθιών

  Φλόγα Λεόνα jungle - blitz

  η Υπέρλαμπρη Αυγή

  Φλόγα Τουίστεντ Φέιτ lane - blitz

  ο Μέγας Χαρτοπαίκτης

  Φλόγα Ρίβεν lane - blitz

  η Εξόριστη

  Φλόγα Σάιλας lane - blitz

  ο Ελευθερωμένος

  Φλόγα Άνι lane - blitz

  το Τέκνο του Σκότους

  Φλόγα Κα'Ζιξ jungle - blitz

  ο Εκτελεστής του Κενού

  Φλόγα Λισάντρα lane - blitz

  η Μάγισσα των Πάγων

  Φλόγα Τουίτς lane - blitz

  ο Μολυσμένος Αρουραίος

  Φλόγα Λι Σιν jungle - blitz

  ο Τυφλός Μοναχός

  Φλόγα Αμούμου jungle - blitz

  η Θλιμμένη Μούμια

  Φλόγα Φιζ jungle - blitz

  ο Σκανδαλιάρης της Παλίρροιας

  Φλόγα Έκκο lane - blitz

  το Αγόρι που Θρυμμάτισε τον Χρόνο

  Φλόγα Δρ. Μούντο lane - blitz

  ο Σαδιστής Γιατρός του Ζάουν

  Φλόγα Ιρέλια lane - blitz

  η Χορεύτρια των Λεπίδων

  Φλόγα Κέιτλιν jungle - blitz

  η Σερίφης του Πιλτόβερ

  Φλόγα Σουέιν lane - blitz

  ο Μέγας Στρατηγός της Νόξους

  Φλόγα Σουέιν jungle - blitz

  ο Μέγας Στρατηγός της Νόξους

  Φλόγα Κόρκι lane - blitz

  ο Τολμηρός Βομβιστής

  Φλόγα Βάι jungle - blitz

  η Τιμωρός του Πιλτόβερ

  Φλόγα Τζιν lane - blitz

  ο Βιρτουόζος

  Φλόγα Καμίλ lane - blitz

  η Ατσάλινη Σκιά

  Φλόγα Λεόνα lane - blitz

  η Υπέρλαμπρη Αυγή

  Φλόγα Ζόη lane - blitz

  η Όψη του Λυκόφωτος

  Φλόγα Τρίνταμερ jungle - blitz

  ο Βασιλιάς των Βαρβάρων

  Φλόγα Κάσαντιν lane - blitz

  ο Ταξιδευτής στο Κενό

  Φλόγα Νίκκο lane - blitz

  η Περίεργη Χαμαιλέοντας

  Φλόγα Όλαφ jungle - blitz

  ο Μπερζέρκερ

  Φλόγα Οριάνα jungle - blitz

  η Αφέντρα του Ρολογιού

  Φλόγα Τάρικ lane - blitz

  η Ασπίδα του Βάλοραν

  Φλόγα Τζινξ lane - blitz

  η Ανεξέλεγκτη

  Φλόγα Βάρους jungle - blitz

  το Βέλος της Ανταπόδοσης

  Φλόγα Σαμίρα jungle - blitz

  το Ρόδο της Ερήμου

  Φλόγα Καταρίνα lane - blitz

  η Ύπουλη Λεπίδα

  Φλόγα Ζεντ jungle - blitz

  ο Άρχοντας των Σκιών

  Φλόγα Ρένγκαρ lane - blitz

  ο Ένδοξος Κυνηγός

  Φλόγα Τζαξ jungle - blitz

  ο Γνώστης των Όπλων

  Φλόγα Νίνταλι jungle - blitz

  η Άγρια Κυνηγός

  Φλόγα Νόκτουρν jungle - blitz

  ο Αιώνιος Εφιάλτης

  Φλόγα Πόπι jungle - blitz

  η Φύλακας του Σφυριού

  Φλόγα Σέννα jungle - blitz

  η Λύτρωση των Ψυχών

  Φλόγα Σόνα jungle - blitz

  η Κυρίαρχος της Μουσικής

  Φλόγα Γκράγκας jungle - blitz

  ο Καβγατζής

  Φλόγα Σάκο lane - blitz

  ο Δαιμονικός Γελωτοποιός

  Φλόγα Κάι'Σα lane - blitz

  η Κόρη του Κενού

  Φλόγα Σιντζντ jungle - blitz

  ο Τρελός Χημικός

  Φλόγα Σόνα lane - blitz

  η Κυρίαρχος της Μουσικής

  Φλόγα Ραμπλ jungle - blitz

  ο Μηχανικός Μπελάς

  Φλόγα Τζινξ jungle - blitz

  η Ανεξέλεγκτη

  Φλόγα Ντρέιβεν jungle - blitz

  ο Ένδοξος Εκτελεστής

  Φλόγα Ακάλι lane - blitz

  η Αποστάτρια Δολοφόνος

  Φλόγα Ζεντ lane - blitz

  ο Άρχοντας των Σκιών

  Φλόγα Βόλιμπεαρ jungle - blitz

  η Ανελέητη Καταιγίδα

  Φλόγα Ακάλι jungle - blitz

  η Αποστάτρια Δολοφόνος

  Φλόγα Κέιλ jungle - blitz

  η Ενάρετη

  Φλόγα Νάμι jungle - blitz

  η Εκλεκτή της Παλίρροιας

  Φλόγα Κα'Ζιξ lane - blitz

  ο Εκτελεστής του Κενού

  Φλόγα Σέννα lane - blitz

  η Λύτρωση των Ψυχών

  Φλόγα Πάικ lane - blitz

  ο Αντεροβγάλτης του Ματωμένου Λιμανιού

  Φλόγα Σεν lane - blitz

  το Μάτι του Λυκόφωτος

  Φλόγα ΛεΜπλάν jungle - blitz

  η Πλανεύτρα

  Φλόγα Σάκο jungle - blitz

  ο Δαιμονικός Γελωτοποιός

  Φλόγα Ντιάνα jungle - blitz

  η Καταφρόνια της Σελήνης

  Φλόγα Κασσιόπη lane - blitz

  η Αγκαλιά του Ερπετού

  Φλόγα Ραμπλ lane - blitz

  ο Μηχανικός Μπελάς

  Φλόγα Λίλια jungle - blitz

  το Ντροπαλό Άνθος

  Φλόγα Βέιν jungle - blitz

  η Κυνηγός της Νύχτας

  Φλόγα Θρες jungle - blitz

  ο Δεσμοφύλακας των Ψυχών

  Φλόγα Τζάρβαν ο Δ' lane - blitz

  το Υπόδειγμα της Ντεμάσια

  Φλόγα Σεζουάνι jungle - blitz

  η Οργή του Βορρά

  Φλόγα Βελ'Κοζ jungle - blitz

  το Μάτι του Κενού

  Φλόγα Κάρμα lane - blitz

  η Πεφωτισμένη

  Φλόγα Σιβάνα jungle - blitz

  η Ημι-Δράκαινα

  Φλόγα Νάσους jungle - blitz

  ο Φύλακας της Άμμου

  Φλόγα Μάστερ Γι jungle - blitz

  ο Ξιφομάχος του Γούτζου

  Φλόγα Κάρθους lane - blitz

  ο Υμνωδός του Θανάτου

  Φλόγα Γιόρικ lane - blitz

  Οδηγός των Ψυχών

  Φλόγα Ανίβια jungle - blitz

  ο Κρυοφοίνικας

  Φλόγα Μορντεκάιζερ lane - blitz

  το Σιδηρούν Φάντασμα

  Φλόγα Νότιλους lane - blitz

  ο Τιτάνας του Βυθού

  Φλόγα Σεραφίν lane - blitz

  η Ονειροπόλα Τραγουδίστρια

  Φλόγα Μπραντ lane - blitz

  η Φλεγόμενη Εκδίκηση

  Φλόγα Τζαξ lane - blitz

  ο Γνώστης των Όπλων

  Φλόγα Κέιλ lane - blitz

  η Ενάρετη

  Φλόγα Γκάλιο lane - blitz

  ο Κολοσσός

  Φλόγα Γκάνγκπλανκ lane - blitz

  η Μάστιγα των Θαλασσών

  Φλόγα Γουόργουικ jungle - blitz

  η Ασταμάτητη Οργή του Ζάουν

  Φλόγα Φιόρα lane - blitz

  η Ανίκητη Ξιφομάχος

  Φλόγα Σκάρνερ jungle - blitz

  ο Κρυστάλλινος Προστάτης

  Φλόγα Έζρεαλ lane - blitz

  ο Μάγος Εξερευνητής

  Φλόγα Σεττ jungle - blitz

  το Αφεντικό

  Φλόγα Μις Φόρτσουν jungle - blitz

  η Κυνηγός Επικηρυγμένων

  Μπραντ Countered By (Under 50% win rate)

  Φλόγα Νάσους lane - blitz

  ο Φύλακας της Άμμου

  Φλόγα Βέιγκαρ lane - blitz

  ο Μικροσκοπικός Άρχοντας του Κακού

  Φλόγα Υασούο lane - blitz

  ο Ασυγχώρητος

  Φλόγα Γκρέιβς jungle - blitz

  ο Παράνομος

  Φλόγα Σίβιρ lane - blitz

  η Κυρά της Μάχης

  Φλόγα Σοράκα jungle - blitz

  το Παιδί των Άστρων

  Φλόγα Γιόνε lane - blitz

  ο Αλησμόνητος

  Φλόγα Τίμο jungle - blitz

  ο Αεικίνητος Ανιχνευτής

  Φλόγα Βελ'Κοζ lane - blitz

  το Μάτι του Κενού

  Φλόγα Άλισταρ lane - blitz

  ο Μινώταυρος

  Φλόγα Ζιν Ζάο jungle - blitz

  ο Αριστοκράτης της Ντεμάσια

  Φλόγα Σιβάνα lane - blitz

  η Ημι-Δράκαινα

  Φλόγα Τίμο lane - blitz

  ο Αεικίνητος Ανιχνευτής

  Φλόγα Σκάρνερ lane - blitz

  ο Κρυστάλλινος Προστάτης

  Φλόγα Λουξ lane - blitz

  η Κόρη του Φωτός

  Φλόγα Ορν lane - blitz

  ο Σμιλευτής των Βουνών

  Φλόγα Κογκ'Μο jungle - blitz

  το Στόμα της Αβύσσου

  Φλόγα Μοργκάνα jungle - blitz

  η Έκπτωτη

  Φλόγα Λούσιαν jungle - blitz

  ο Μαχητής του Φωτός

  Φλόγα Βάρους lane - blitz

  το Βέλος της Ανταπόδοσης

  Φλόγα Βιέγκο jungle - blitz

  Ο Έκπτωτος Βασιλιάς

  Φλόγα Ρένγκαρ jungle - blitz

  ο Ένδοξος Κυνηγός

  Φλόγα Ζάιρα jungle - blitz

  η Κυρά των Αγκαθιών

  Φλόγα Ζιγκζ lane - blitz

  ο Μαγοτεχνικός Μπουρλοτιέρης

  Φλόγα Τραντλ lane - blitz

  ο Βασιλιάς των Τρολ

  Φλόγα Νίκκο jungle - blitz

  η Περίεργη Χαμαιλέοντας

  Φλόγα Ζίλεαν lane - blitz

  ο Φύλακας του Χρόνου

  Φλόγα Γκρέιβς lane - blitz

  ο Παράνομος

  Φλόγα Μάλζαχαρ jungle - blitz

  ο Προφήτης του Κενού

  Φλόγα Λουξ jungle - blitz

  η Κόρη του Φωτός

  Φλόγα Σίντρα jungle - blitz

  η Σκοτεινή Βασίλισσα

  Φλόγα Μαοκάι lane - blitz

  το Ζωντανό Δέντρο

  Φλόγα Μάλζαχαρ lane - blitz

  ο Προφήτης του Κενού

  Φλόγα Τραντλ jungle - blitz

  ο Βασιλιάς των Τρολ

  Φλόγα Κασσιόπη jungle - blitz

  η Αγκαλιά του Ερπετού

  Φλόγα Μπράουμ lane - blitz

  η Καρδιά του Φρέλιορντ

  Φλόγα Ζέραθ jungle - blitz

  ο Εξυψωμένος Μάγος

  Φλόγα Βάι lane - blitz

  η Τιμωρός του Πιλτόβερ

  Φλόγα Σεζουάνι lane - blitz

  η Οργή του Βορρά